Cautare

2202 de rezultate pentru "eforie nord hotelul petrolul" (2.71 secunde)
• "Dacia", care circula pe relatia Bucuresti Nord (plecare la ora 16.00) - Budapesta (plecare 06.00) - Viena (sosire la ora 08.58); • "Ister" - Bucuresti Nord (19.10), Budapesta (08.47); • "Cris" - Timisoara Nord (06.54), Budapesta (10.47);
Olguta Vasilescu a depus la Secretariatul Camerei o declaratie politica, prin care sustine ca Berceanu este proprietarul a patru hoteluri si a unei vile din Craiova - Hotelul Jiu, Hotelul Minerva, Hotelul Panoramic, Hotelul Hanul Doctorului si Vila Vanatorul.
, potrivit caruia hotelul Zefir din Mangalia, apartinand Serviciului de Paza si Protectie, va fi scos la vanzare, intrucat e in pragul falimentului, vine sa dezvaluie o noua afacere extrem de interesanta marca Liviu Scarlat (foto). ... 715,04 metri patrati pe care se afla hotelul Zefir, apartinand statului.
Consiliul de Administratie al Regiei pentru Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) va scoate la vanzare in aceasta luna Hotelul Triumf si Clubul Floreasca, potrivit unei informatii furnizate de Mediafax.
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje.
Hotelul President Wilson, din Geneva, ofera cea mai scumpa cazare. ... Locul doi in top este ocupat de hotelul Four Seasons, din New York. ... Hotelul Cala di Volpe, din Sardinia apare, de asemenea, in clasamentul celor mai scumpe hoteluri, pe locul 3.
Hotelul Marriott se extinde cu trei cladiri noi Hotelul Marriott se extinde. ... Hotelul Marriott de pe Calea 13 septembrie va fi extins cu trei noi cladiri, potrivit unui Plan Urbanistic Zonal supus aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti.
"Sistemul a fost pus in aplicare si functioneaza cu succes la nivelul localitatilor Eforie Nord si Sud, Techirghiol si Costinesti.
Si la Eforie se agita lumea cu testarea preferintelor electoratului, mai ales ca aici isi doresc mai multe persoane sa puna mana pe scaunul de primar din 2008.
c, 8 echipe ale MS au verificat 248 unitati din statiunile Navodari, Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Neptun, Costinesti, Jupiter-Venus-Saturn.
Navodari I, Cordon litoral Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Tuzla, Olimp I, Cap Aurora si Mangalia. In plus, pentru sectoarele Navodari IV, Venus I si II au fost depuse doar cate o oferta.
Acesta incepuse sa-si imprejmuiasca proprietatea detinuta in Eforie Sud cu un gard din zidarie, sustinut de stalpi de beton.
Olimp, Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Costinsti si Eforie Sud), Olimp reuseste sa scoata din bugetul unei familii circa 3.600 de lei pentru un sejur ce include 7 nopti de cazare la hotel de trei stele, all inclusiv.
Spitalul Eforie Grand a primit de la Ministerul Sanatatii 60 de miliarde lei vechi pentru lucrarile de renovare a Bailor Reci care au fost inundate in urma cu cativa ani din cauza debitului lacului Techirghiol devenind groapa de gunoi a statiunii.
O fetita a fost salvata de salvamarii de pe plaja din Eforie dupa ce s-a aventurat cu salteaua in apa, desi in cursul zilei a fost arborat steagul rosu. ... Patru oameni care s-au aventurat in valuri, desi steagul rosu era arborat, au fost salvati numai in Eforie Nord.
Astfel, la hotelul Miorita din Neptun, tarifele vor scadea de la 624 lei noi la 503 lei noi pentru seriile din 18 si 24 august si la 458 lei pentru intervalul 30 august - 4 septembrie, preturile fiind valabile pentru o persoana cazata 6 nopti intr-o camera dubla, cu demipensiune.
hotelul Acapulco din Eforie Nord, unde preturile vor scadea in perioada urmatoare de la 872 RON, pentru o serie de 6 nopti, la 816 RON.
America are nevoie de acces la petrolul iranian. ... 4.5% • America are nevoie de acces la petrolul iranian : 43.3% • Este simplu:
De ce s-au majorat costurile gazelor aduse de la rusi, în contextul în care petrolul s-a ieftinit destul de mult, ramâne o enigma pentru consumatorul de rând, care vrea sa stie cum trece peste iarna ce se apropie, la costuri cât mai mici.
De ce s-au majorat costurile gazelor aduse de la rusi, în contextul în care petrolul s-a ieftinit destul de mult, ramâne o enigma pentru consumatorul de rând, care vrea sa stie cum trece peste iarna ce se apropie, la costuri cât mai mici.
google-analytics.com