Cautare

2202 de rezultate pentru "eforie nord hotelul petrolul" (3.97 secunde)
Fostul presedinte al Statelor Unite Bill Clinton (foto) s-a dus in Phenian, pentru a incerca sa obtina eliberarea a doi jurnalisti americani, Laura Ling si Euna Lee care au fost incarcerate pe 17 martie, pentru ca au intrat ilegal in Coreea de Nord, si au fost condamnate la 12 ani de munca silnica.
Coreea de Nord este perfect echipata cu arme nucleare si termonucleare si ar putea distruge lumea daca este atacata, potrivit lui Alejandro Cao de Benos, un activist politic spaniol aflat in relatii stranse cu regimul de la Phenian.
Astfel, R 871 Bucuresti Nord-Galati va circula ca tren 12871 (prin Ploiesti si Buzau), cu plecari din statiile Bucuresti Nord (9.50), Ploiesti Sud (10.36), Buzau (11.39), Faurei (12.40), Braila (13.22), cu sosire in Galati la 14.04.
Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord a receptionat prima intrebare la doar cateva ore de la lansarea oficiala a proiectului, 19 februarie.
Electrica Distributie Muntenia Nord, Electrica Distributie Transilvania Sud si Electrica Distributie Transilvania Nord.Potrivit agentiei Reporteri.ro, pentru acest lucru, compania a pus la bataie suma de 68,5 milioane RON(fara TVA) - 81,5 milioane RON( cu TVA), adica aproximativ 22,3 milioane euro.
Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei.
UPDATE 17:33 - O ambulanta SMURD a fost chemata la Gara de Nord pentru a-i acorda ingrijiri unei femei careia i s-a facut rau din cauza gazelor lacrimogene folosite de jandarmi pentru a-i calma pe suporterii unguri violenti veniti la Bucuresti pentru meciul Romania - Ungaria, informeaza mediafax.
Clasamentul s-a "rupt" dupa Romania - Feroe 1-0 si Irlanda de Nord - Finlanda 2-1. Cum arata Grupa F dupa cinci etape Romania ocupa primul loc in Grupa F a Preliminariilor Euro 2016, cu 13 puncte dupa 5 meciuri, unul peste ocupanta locului secund, Irlanda de Nord.
Timp de 8 zile, de la ora 20:00, cafeneaua hotelului Ibis Nord va gazdui evolutii live extraordinare - concerte si jam sessions cu numele actuale ale scenei muzicale.
Din Coreea de Nord vine o stire halucinanta care, daca ar fi adevarata, ar salva omenirea de SIDA, Ebola si cancer (Autoare:
Mai ales spre seara si noaptea va ploua slab si izolat in nord, in centru si in est, iar in Carpatii Orientali, pe arii restranse, se vor semnala precipitatii mixte. ... Vantul va avea ceva rabufniri pe la munte, doar trecator si in sud-vest si in nord-est.
Meteorologii au emis sambata dimineata o informare de Cod Galben de ninsori moderate cantitativ in nord si centrul tarii si precipitatii mixte abundente in nord-est, precum si de viscol in zona montana, valabila de sambata,12 noiembrie, ora 23:00, pana duminica, 13 noiembrie, ora 22:00.
COD GALBEN De asemenea, a fost emis un COD GALBEN de vant, disconfort termic si precipitatii mixte in nord, nord-vest si centrul tarii, in perioada 29 octombrie, ora 10:00 â€" 30 octombrie, ora 23:00.
Al doilea grup de aromani considera ca sunt cetateni romani, dar au o alta origine decat romanii nord-dunareni si ca aromana este distincta de limba romana.
Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Sfidare la Hotelul a€œVegaa€�
hotelul Hera din Predeal. ... "Rasfatul" celor doi soti la hotelul Hera, administrat de Danut Moisoiu, coleg de partid cu Stefan Galbau, ii va costa 4.
Culmea este ca datoriile sunt inregistrate chiar de catre cea mai de succes afacere a sa, hotelul Yaki din Mamaia.
Hotelul OADO din Mamaia merge cat se poate de prost, daca e sa ne luam dupa datele oficiale ale Minsterului de Finante. ... Astfel, hotelul sau din Mamaia, un stabiliment de trei stele intitulat Oado, merge din ce in ce mai prost, potrivit datelor oficiale ale Ministerului de Finante.
"In urma controlului de ieri la hotelul Iaki am gasit mai multe nereguli. ... Actiunea desfasurata la hotelul familiei Hagi nu a fost insa una lipsita de incidente, in sensul ca, inca din start, administratia a protestat verbal, acuzand reprezentantii ITM ca nu au anuntat controlul.
google-analytics.com