Consiliul de Administratie al Regiei pentru Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) va scoate la vanzare in aceasta luna Hotelul Triumf si Clubul Floreasca, potrivit unei informatii furnizate de Mediafax. Vanzarea celor doua societati se va face prin licitatie cu strigare, avand un pret total de pornire de 78 de milioane de euro, fara TVA.
La sfarsitul anului trecut, RAAPPS a stabilit pentru Hotelul Triumf un pret de 32,5 milioane de euro, fara TVA, cu plata integrala. Clubul Floreasca a fost evaluat la 45,5 milioane de euro fara TVA, de asemenea cu plata integrala. Constructiile vor fi vandute prin doua licitatii distincte. Cumparatorii interesati vor trebui sa achite o garantie de participare la licitatie de cate 5 milioane de euro si o taxa de par-ticipare de cate 10.000 de euro, pentru fiecare imobil.
Hotelul Triumf, de doua stele, este amplasat pe un teren in suprafata de aproximativ 15.000 de metri patrati, pe ßoseaua Kiseleff din Capitala.
Clubul Floreasca include un restaurant si o piscina, dispunand de un teren de 15.200 de metri patrati amplasat pe malul Lacului Floreasca. (A.ß.)