Cautare

2202 de rezultate pentru "eforie nord hotelul petrolul" (3.18 secunde)
Eforie Nord si Eforie Sud se confrunta, asa cum arata cotidianul nostru si saptamana trecuta, cu probleme extrem de grave in ceea ce priveste malurile si falezele, care au intrat intr-un avansat proces de eroziune.
Una dintre cele mai mari unitati de cazare din statiunea Eforie Nord, Hotelul Petrolul este pregatit sa isi primeasca oaspetii. ... Pe langa turistii romani, la Petrolul sunt asteptati in acest sezon estival si turisti straini, din tari precum Rusia, Republica Moldova, Israel si Germania.
Supercupa Steaua - Petrolul 3-0 / Fiesta ros-albastra Steaua si-a trecut in palmares cea de-a sasea Supercupa, dupa ce a trecut, fara emotii, de Petrolul, pe Arena Nationala.
Ieri, 28 noiembrie, in sala de conferinte a hotelului "Petrolul" din Eforie Nord a avut loc o dezbatere publica pe tema strategiei de dezvoltare a orasului in perioada 2007-2017.
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. ... Bran-Brad-Bega din Eforie Nord si Cleopatra din Saturn. ... La complexul Bran-Brad-Bega 4* din Eforie Nord, fiecare din cele trei hoteluri care il compun are acum cate 62 de camere si 11 apartamente.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Ei bine, da, este vorba despre o noua sedinta de Consiliu Local Eforie, la care, ca de obicei (ca dupa aceea au grija unii sau altii sa dea raportul unde trebuie), din partea mass-media constantene a participat doar reprezentantul cotidianului "Replica" de Constanta.
Pentru liderii organizatiei judetene Constanta a Partidului Democrat- Liberal este aproape o certitudine faptul ca vor castiga primariile din orasele Ovidiu, respectiv Eforie.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a mers ieri, alaturi de reprezentantii Serviciului Tehnic din cadrul primariei, in zona afectata de inundatiile de acum o luna, in incercarea de a gasi o solutie viabila pentru ca situatia sa nu se repete.
Marea Neagra SA se pregateste sa vanda prin licitatie publica activele unor unitati turistice situate in Eforie Nord, Eforie Sud si Saturn, unde actionar majoritar este "SIF Transilvania".
Tolo - Hotelul Polydor In ciuda review-urilor defavorabile de pe Booking.com, hotelul este superb, recent construit, foarte modern, cu o impresie de masivitate.
Petrolul 1-0 CFR Cluj! Petrolul Ploiesti castiga din nou Cupa Romaniei dupa 18 ani! ... Petrolul Ploiesti Hamutovski, Alcenat, Enza-Yamissi, Mustivar, Grozav, Boudjemaa, Hamza, Bokila, Mojica, Hoban, Guilherme Rezerve: ... Ratare imensa pentru Petrolul, Boudjemaa e blocat in ultima clipa! ... Petrolul conduce cu 1-0 in finala Cupei Romaniei! ... Ocazie uriasa Petrolul!
Acum mai bine de o luna de zile, cotidianul "Replica" de Constanta anunta ca fostul vicepremier George Copos este pe cale sa piarda portul turistic pe care l-a amenajat si inaugurat cu fast in 2004, in statiunea Eforie Nord.
Recent, hotelul Caro a gazduit petrecerea de inaugurare a noului concept hotelier. ... Inconjurat de un peisaj luxuriant si incluzand toate serviciile necesare pentru a te simti ca in vacanta, hotelul Caro, prin noua etapa de modernizare, redefineste standardele hoteliere.
din Eforie Nord, la orele 11.00, va avea loc prima parte a licitatiei publice cu strigare pentru cea mai mare parte a activelor societatii. ... se va derula tot la sediul societatii din Eforie Nord, pe 17 aprilie.
Astfel, in judetul Constanta, la hotelul Caraiman din Mamaia s-a constatat ca usa de la unele bai murdare, mocheta de pe holuri patata si uzata, masutele din unele camere prezentau vopseaua exfoliata, tapiteria unor fotolii patata si murdara, frigider cu email exfoliat si cu pete de rugina, iar sticla de la usa balconului era fisurata;
Compania THR Marea Neagra a pus la dispozitie camere de hotel pentru 35 de politisti care vor actiona in Eforie Nord si Eforie Sud, dand astfel curs solicitarii primarului Ovidiu Brailoiu (foto).
Petrolul ia Cupa, Rapid ajunge in B iar Mitica nu mai e la Liga! ... 1 Iunie - Petrolul castiga Cupa Romaniei Petrolul Ploiesti a castigat pentru a treia oara in istorie Cupa Romaniei, invingand Cfr Cluj, in finala, cu scorul de 1-0.
Statiunea Neptun-Olimp se gaseste la 6 km nord de orasul Mangalia si la 38 km sud de municipiul Constanta. ... Hotelul dispune de bar, restaurant, parcare fara plata, plaja privata si are atat camere single, cat si duble.
Primaria Eforie anunta finalizarea lucrarilor pe strada 23 August. Contractul privind reabilitarea integrala a tramei stradale din orasul Eforie a debutat luna trecuta odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare pe strada Dr.
google-analytics.com