Cautare

903 de rezultate pentru "echipe" (3.02 secunde)
Adica speram sa aiba prestatii onorabile, pentru ca acum e mai greu, cand sunt multe echipe si se impart punctele. Iar daca punctele sunt putine, cum s-a intamplat sezonul trecut, vom ajunge iar la tururi preliminare si la un numar mai redus de echipe.
Domnia sa nu este unicul politician nou-ales, dar prin istoria sa de viata si prin modul de a actiona in cadrul unei echipe responsabile si ferme, aceea a grupului parlamentar liberal din Parlamentul Romaniei, am decis sa purtam acest scurt dialog in incercarea de a demonstra, speram noi, ca stereotipul politicianului in varsta, cu forme rubensiene, inchistat, egoist si inert in fata dinamicii vietii sociale este pe cale de a fi spart.
Daca pana astazi, liderii social democrati, cu rare exceptii, vorbeau despre echipe atunci cand era abordat subiectul alegerii unei noi conduceri in PSD, Miron Mitrea a anuntat, oficial, ieri dimineata, ca va candida la presedintia PSD.
Am avut rezultate partiale - impunerea lui Geoana, schimbarile legate de statut, democratizarea partidului, crearea unei echipe cu oameni din Romania, nu doar din Bucuresti, cum era in 2005.
Conform prevederilor noastre statutare, la Congres nu se desfasoara o competitie intre echipe, care ar trebui sa se prezinte cu programe distincte.
- Inspectorii de monitorizare efectueaza vizitele de monitorizare organizati in echipe compuse din 3 membri, din care un inspector este din partea Consiliului de monitorizare si 2 experti independenti, in calitate de colaboratori externi, conform prevederilor art.
Geoana a cistigat presedintia PSD intr-o zi ", mai spune Popescu, fiind convins ca inca nu este tirziu pentru formarea unei alte echipe care sa preia conducerea PNL.
Mitica vrea sa faca un campionat cu 20 de echipe. "Am gasit solutia pentru un campionat cu 20 de echipe.
Selectia echipelor de artisti a fost efectuata in urma unui concurs desfasurat pe site-ul oficial al evenimentului, la care au participat echipe de artisti din intreaga lume.
Pe atunci, Robert Salas era acolo comandantul adjunct al unei echipe de lansare a rachetelor Minuteman, iar in acea noapte era de garda in punctul de comanda, aflat la douazeci de metri sub pamant.
"Sunt echipe ale Apelor Romane din intreaga tara, care lucreaza alaturi de dispeceri si inspectori pentru refacerea plajelor afectate de ploaia torentiala urmata de o puternica furtuna in seara zilei de 1 iulie a.c.
Tinerii din Partidul National Liberal au organizat sase echipe pe care le-au trimis in strada pentru a stringe semnaturi de la romanii care vor ca tara noastra sa-si retraga trupele din Irak.
Primul semn l-a dat Ion Iliescu, desemnat ieri liderul uneia din cele doua echipe social-democrate constituite pentru a promova in teritoriu pozitia PSD referitoare la suspendarea lui Basescu.
„'Încotro' e un cuvant mult prea difuz in ziua de astazi".Echipe de negociatori trimise in teritoriuDupa sedinta conducerii coalitiei, ministrul de interne, Dan Nica, a anuntat ca membrii acesteia au stabilit echipe din partea fiecarei formatiuni care sa mearga in teritoriu si sa discute cu colegii din judetele unde nu exista un protocol semnat intre PSD si PD-L.
Mi-e foarte greu sa anticipez reactia domnului Videanu si nici eu nu sunt lamurit daca acest proces va putea incepe cu actualele echipe manageriale si ma refer mai ales la echipele manageriale din subunitati.
s-au constituit echipe specializate de interventie cu toate utilajele necesare, iar numarul personalului care asigura interventia s-a dublat. Potrivit oficialilor RAJA, numai la nivelul municipiului Constanta 15 de echipe de interventie dotate cu toate utilajele necesare sunt pregatite sa intervina la toate solicitarile.
La randul lor, fiecare partid parlamentar romanesc mizeaza si pe propriile echipe mobile, special create pentru a se supraveghea reciproc si monitoriza evolutia alegerilor de duminica.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va avea echipe comune de campanie cu PC si in centru si in filiale.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca este nevoie de o analiza a evolutiei PSD dupa 2005, moment dupa care formatiunea a pierdut statutul de partid de guvernamant, precizand insa ca numai viitorul congres va decide asupra performantei actualei echipe.
PSD trebuie sa fie al unei intregi echipe care sa fie formata din oameni cu autoritate, carisma si credibilitate. ... Vom cauta in perioada urmatoare cele mai bune variante de echipe de conducere tocmai pentru a raspunde unei anumite stari de dezamagire cara exista in randul colegilor si simpatizantilor nostri.
google-analytics.com