Cautare

2878 de rezultate pentru "pro tv pitesti evaziune fiscala" (3.32 secunde)
La nivel local, se numara pe degetele de la o mana doljenii care sunt condamnati anual la inchisoare pentru evaziune fiscala, cei mai multi fiind absolviti din diverse motive. ... Dar cine sunt oamenii care practica evaziunea fiscala si cine sunt cei care trebuie sa o descopere?
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a anuntat ca institutia a intocmit anul trecut 57 de plangeri penale pe numele reprezentantilor tot atator societati care ar fi facut evaziune fiscala.
Copos a mai primit un an si sase luni pentru evaziune fiscala. ... Padureanu a mai primit doua pedepse de doi ani pentru spalare de bani si inca una de trei ani pentru inselaciune in forma continuata, iar pentru evaziune fiscala inca un an si jumatate de inchisoare.
Autoritatile recunosc faptul ca evaziunea fiscala se gaseste peste tot, in aproape toate domeniile de activitate, dar ridica neputincioase din umeri. ... Aflati din GdS in ce domenii se regaseste marea si mica evaziune.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala; Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala;
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
Pentru prima oara in decursul acestui an, reprezentantii patronatelor din mediul de afaceri s-au intalnit cu cei ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), pentru a discuta pe tema prevenirii si combaterii evaziunii fiscale.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Pe baza datelor colectate de la institutiile abilitate in controlul financiar (Ministerul Finantelor Publice, ANAF, Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor, Curtea de Conturi, Directia Nationala Anticoruptie, Institutul National de Statistica) a fost realizata o baza de date privind evaziunea fiscala si economia subterana din Romania.
Administratorii si managerii zonali ai jocului piramidal Society Club sint cercetati pentru spalare de bani, evaziune fiscala si inselaciune.
GdS va arata care sunt domeniile de activitate cele mai expuse la verificari fiscale in acest an, ce cauta cu predilectie finantistii in evidentele contabile, dar, mai ales, cum pot companiile serioase sa nu se expuna la riscul de evaziune.
Organele de control se tem ca noul sistem va spori tentativele de evaziune fiscala si isi vor intensifica verificarile.
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj. ... OTV, cercetata pentru spalare de bani si evaziune fiscala Dan Diaconescu mai este cercetat si pentru evaziune si spalare de bani.
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
google-analytics.com