Cautare

40938 de rezultate pentru "dr" (1.50 secunde)
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, sustine ca una dintre prioritatile actualei legislaturi vizeaza intarirea rolului Parlamentului ca unica putere legislativa si ca factor de control al activitatii Guvernului.
Vizita la Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a presedintelui Traian Basescu s-a incheiat cu laude pentru lucratorii din acest serviciu de informatii.
Vicepremierul Adriean Videanu a declarat ieri ca principalul obiectiv al Guvernului Tariceanu este eliminarea coruptiei, inclusiv in domeniul pe care il are in subordine, cel economic.
Impartirea posturilor de prefecti nu a fost inca definitivata. PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti.
Mihai Razvan Ungureanu, ministrul de Externe, a adresat un mesaj consulilor generali, consulilor si functionarilor consulari ai Romaniei in care le-a reamintit exigentele activitatii lor.
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a aruncat in aer scena politica, printr-o declaratie care i-a uimit si i-a lasat… aproape fara cuvinte pe membrii PUR.
Pentru prima data in ultimii ani, fostul presedinte al tarii Ion Iliescu nu a mai fost sarbatorit de onomastica la locul sau de munca.
PSD ia in calcul posibilitatea sa voteze de partea Guvernului Tariceanu, in cazul declansarii procedurii privind alegerile anticipate, care prevede, in faza initiala, retragerea increderii in plenul Parlamentului.
Guvernul a atribuit ieri majoritatea posturilor de prefecti. Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Noul prefect al judetului nostru este, prin ordonanta Guvernului Tariceanu, liberalul Danut Culetu, pana deunazi reprezentant al Aliantei in Consiliul Judetean Constanta.
Sistemul pensiilor este extrem de discriminatoriu, iar PSD, prin pozitia adoptata, arata ca prefera sa se mentina o astfel de discriminare decat sa se inceapa rapid corectarea situatiei, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a facut o sesizare adresata Curtii Constitutionale in vederea solutionarii unui pretins conflict juridic de natura constitutionala creat intre presedintele Romaniei si Camera Deputatilor.
Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat sambata seara, la instalarea in functie a prefectului UDMR de Bistrita-Nasaud, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost PUR ar putea fi evitate, in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare.
Instalarea noilor prefecti in majoritatea judetelor si in Capitala s-a facut sambata, cu tot cortegiul de declaratii si de angajamente din partea reprezentantilor Guvernului in teritoriu.
Fostul lider liberal Valeriu Stoica a prezentat ieri un proiect pentru stabilirea strategiei de alcatuire a unei platforme politice liberal-populara.
google-analytics.com