Cautare

392 de rezultate pentru "doina" (8.81 secunde)
SENATOAREA DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica, intitulata "Guvernul USL - impreuna am adus crestere economica si am reparat nedreptati", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata ,,44 de pahare si... o aspirina!’’, pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ce urmeaza sa faca in urmatorii doi ani Guvernul Ponta", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata ,,Candidatul national", pe care o puteti citi in continuare. Traim intr-un deja ciudat si deranjant deja vu.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Sustinem mediul de afaceri. Sustinem clasa de mijloc", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Inca un ,,cine zice, ala e’’!', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Mici neatentii sau mari greseli?", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Dati, domnilor, ca aveti in cine!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICIa sustinut o declaratie politica intitulata "Acciza pentru autostrazi nu va avea impact semnificativ asupra romanilor", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Totul despre "lupii" lui "Petrica" - parabola cu final tragic', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata 'Tinerete versus "restul lumii"', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata "Proiectul USL trebuie si poate fi continuat", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata 'Pietonii au interzis ,,la dreapta’’, carosabil in lucru!', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declarative politica intitulata "Fiind impotriva votului din 2012, aliantele locale dintre PNL si PDL reprezinta o tradare pe fata a romanilor!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Nimic despre fotbal", pe care o puteti citi in continuare. Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala!
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "A trecut vremea... caror presedinti?!? ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ',,Inghititorul" de sisteme', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata 'Basescu si Iohannis: "Simtim la fel, gandim la fel, mintim la fel"', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata "Imparatie fara imparat!" pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com