Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata ,,44 de pahare si... o aspirina!’’, pe care o puteti citi in continuare.

Inainte de a va retine atentia, as dori sa transmit cele mai sincere si calde cuvinte de pretuire tuturor femeilor din aceasta sala si din tara. Contribuim, si noi, femeile, chiar si doamna Elena Udrea, care tocmai a descoperit materialul din care se confectioneaza blugii, la mersul inainte al acestei tari. Dar ziua noastra, a femeilor, a trecut si, cum legea compensatiei inca mai functioneaza, ieri a fost ziua barbatului. S-au baut 44 de pahare, nu-i asa?
Ei, unii s-au cam grabit sa le dea peste cap, stimati colegi, inca inainte de a le veni randul. In plan simbolic, as zice ca au baut ,,cupa victoriei’’, asteptand ca sesizarea PDL-PMP privind Guvernul Ponta III, depusa la Curtea Constitutionala, sa fie admisa.
Intre timp, am aflat cu totii deznodamantul. Avem Guvern, avem tara guvernata, in ciuda opintelilor si chichitelor identificate de unii sau altii. Dezamagirea acestora, de fapt, mahmureala, e pe masura. In special in zona colegilor din PDL, daca va uitati cu atentie, se vede ca e mare nevoie de aspirina...
Lasand gluma la o parte, e foarte bine ca aceasta samanta de scandal nu a apucat sa prinda radacini, iar la acest lucru a contribuit si comportamentul absolut corect si laudabil al colegilor liberali, carora trebuie sa le multumim. Ne asteapta o perioada grea, cu o agenda din care nu lipsesc intalnirile cu FMI, extrem de importante fiindca, printre altele, e vorba si de reducerea CAS. Oricat l-am reduce, stimati colegi, sa fim foarte atenti la banii de... aspirina! Tare mi-e teama ca, pentru unii, durerile de cap sunt abia la inceput...