Cautare

392 de rezultate pentru "doina" (7.75 secunde)
"Plecand de la Regulamentul privind disciplina onorariilor pentru prestatiile profesionale ale expertilor contabili si Tariful profesional aprobat, consider ca pentru cuantificarea onorariului in expertizele contabile judiciare cel mai potrivit este tariful orar", a declarat Doina Ghitulescu, expert contabil.
Doina Mircea - sef administratie la AMAVS contribuabilii mijlocii; Monica Groza - la contribuabilii mijlocii din Oradea. Sediul noii entitati va fi in Palatul Finantelor bihorene, la etajul doi, acolo unde isi desfasoara activitatea Administratia Financiara Oradea.
Aici se va organiza un dineu in cinstea participantilor care vor asista la un spectacol folcloric sustinut de "Doina Covurluiului".
Catalin Negoita, director Express TV, a primit unul dintre premii, Ansamblul "Doina Covurluiului" a fost rasplatit pentru activitate, dar si consilierul din cadrul Prefecturii Vasile Pirlog.
„Noua ni s-a dat mai putin cu peste un miliard fata de cât s-a dat la altii“, sare si Doina Vâlceanu, cealalta locatara care blocheaza excavatoarele prin faptul ca nu vrea sa se mute din casa.
In aceste conditii, directorul executiv al Consiliului Investitorilor Straini (CIS), Doina Ciomag, spune ca salariile din Romania cresc mai rapid decat productivitatea, iar o astfel de situatie duce la denaturarea planurilor de afaceri ale companiilor si a pietei.
Contractul de munca al Eleonorei Doina Marin, incheiat intre aceasta si municipalitate, nu este datat si nici inregistrat, asa cum prevede legea.
Initiativa legislativa care modifica în acest fel Codul Fiscal a fost propusa de senatorii Ilie Sârbu, Petre Daea, Doina Silistru, Liliana Tomoioaga si Sever Ster si a fost adoptata cu 44 de voturi pentru, 16 împotriva si 16 abtineri.Potrivit proiectului legislativ, fondurile necesare pentru a acoperi aceasta reducere ar urma sa fie obtinute prin cresterea la 50% a nivelului accizelor pentru iahturi, alte nave si ambarcatiuni cu sau fara motor pentru agrement, avioane si elicoptere de uz privat si pentru motoarele de peste 25 CP destinate acestora.
Cele mai importante detineri le are la Hangar 2000 SRL Craiova (85%), unde este asociat cu Doina Giuca (15%). Firma are ca principal domeniu de activitate bâlciurile si parcurile de distractii.
Cele mai importante detineri le are la Hangar 2000 SRL Craiova (85%), unde este asociat cu Doina Giuca (15%). Firma are ca principal domeniu de activitate bâlciurile si parcurile de distractii.
Cat despre prezenta oficialitatilor, singurii particianti au fost Eleonora Doina Marin, arhitect sef, si viceprimarul Nicusor Ciumacenco care a fost si cel care a tinut locul primarului Dumitru Nicolae la taiatul panglicii, un obicei de putine ori ratat de edilul urbei.
Este vorba despre balcoanele tronsonale, o solutie care ar putea fi adoptata de cei care lcouiesc in blocuri fara balcoane, cu apartamente foarte mici de genul celor din Micro 13, Micro 38, Micro 39A, Micro 40", a spus Eleonoa Doina Marin.
Astfel, compania Melrose va avea grija de investitiile facute de Sterling in proiectele asociate cu campurile de exploatare Doina si Ana de la Midia XV.
6 din Actul Constitutiv al Societatii prin Decizia Consiliului de Administratie din data de 12 martie 2009 Doina-Elena Penu a fost numita administrator provizoriu al Societatii pana la intrunirea adunarii generale ordinare care va numi noul administrator.
29 validate de Comisia Judeteana, cele 22 de hectare urma sa ajunga in proprietatea Danielei Doina Panaitescu si a Nataliei Dan.
Tinem firmele si nu le dizolvam pentru ca speranta moare ultima", a spus Doina Chirita, reprezentanta unui comerciant. "Costa foarte mult desfiintarea.
Pe langa Pavilionul Expozitional unde isi vor avea standurile, cu precadere, producatorii, alte locatii din statiunea Mamaia unde expozantii editiei a 44-a a TINIMTEX isi vor prezenta ofertele sunt complexurile Parc, Perla, Select, Sirena si Doina.
Cei care doresc sa scape de electrocasnicele vechi, noi le transportam gratuit pana la sediul nostru si ii dam clientului o reducere de la 150 de lei, pana la 250 de lei, pentru noul produs pe care intentioneaza sa il achizitioneze", a declarat pentru cotidianul "Replica", Doina Moscu, sef al unui magazin care comercializeaza produse electrocasnice.
"Printre fericitii cumparatori cu acte in regula -autentificate la notarul Doina Gheorghe in data de 19-20 mai a. c. -se numara Viorica Mihailescu, care a virat in contul BRD 131.
"Din datele centralizate la 29 mai reiese ca deficitul pe primele cinci luni ale anului a depasit 1,2 miliarde lei, in conditiile in care deficitul la sfarsitul lunii aprilie se ridica la 848 milioane lei", a mentionat Doina Parcalabu, presedintele CNPAS.
google-analytics.com