Cautare

392 de rezultate pentru "doina" (3.81 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Un discurs sincer. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: In vizita la caprele din Vaslui.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Cate ceva despre asa-zisa libertate de expresie.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: O primarie pierduta. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: De parca erai din Vaslui. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
(Completul de cinci judecatori condus de Livia Doina Stanciu, presedinta Inaltei Cuti de Casatie si Justitie, a publicat motivarea sentintei din dosarul Trofeul Calitatii in care Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, intitulata: Te lepezi de Guvern? Ma lepad! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, intitulata: Halal axa, halal sintaxa! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Dar nu au nici o baza legala, drept pentru care i-am actionat in instanta, sa ne precizeze si noua de ce solicita predarea mijloacelor fixe", a afirmat Doina Rotaru, avocatul SC ACVA 2000.
Si eu, si sotul meu facem cu randul", a afirmat Doina Lupu, contabila unui butic, care a avut ghinionul de a fi fost deja calcat de hoti.
La acestia se adauga si un client care a depus un colet", a declarat Doina Preda, sefa Serviciului vanzari din cadrul DRP Craiova.
Proiectul legii privind acest statut a fost aprobat in urma negocierii, de catre Adrian Cucu, comisarul general al GF, de Sebastian Bodu, presedintele ANAF, si de Doina Dascalu, secretar de stat in cadrul MFP.
Acesta este situat pe bulevardul Dacia, numerele 3-5", a declarat Doina Preda, sefa Serviciului vanzari din cadrul Directiei Regionale de Posta Craiova.
Alte locatii in care sunt amenajate standurile firmelor participante la TINIMITEX sunt hotelurile si restaurantele Parc, Perla, Sirena, Discoteca Cleopatra, Doina, Flora Victoria, iar pentru TINMEC complexul Aurora, toate din statiunea Mamaia.
Evenimentul, desfasurat in perioada 13-17 septembrie, reuneste un numar de peste 500 de firme, care isi expun produsele in complexele Parc, Perla, Sirena, Meridian, Tenis Club Idu, Doina Flora, Victoria etc.
"Noi intotdeauna am facut mici spectacole pentru lansarea noilor modele de masini intrucat am considerat ca fiecare model e o mica vedeta si merita o poveste", a declarat la lansare Doina Rangu, directorul de vanzari auto al Rucom, dealer Chevrolet pe zona Olteniei.
"Noi intotdeauna am facut mici spectacole pentru lansarea noilor modele de masini intrucat am considerat ca fiecare model e o mica vedeta si merita o poveste", a declarat la lansare Doina Rangu, directorul de vanzari auto al Rucom, dealer Chevrolet pe zona Olteniei.
Doina Barbura, seful Biroului APIA Mangalia, ne-a declarat ca si in cursul zilei de astazi producatorii arondati filialei locale, care nu au solicitat inca acest ajutor, se mai pot adresa institutiei pe care o conduce si in cursul zilei de astazi.
La intalnire au participat mai multi reprezentanti ai conducerii Fiscului constantean, printre care Viorel Boruna, Chirata Lascu si Doina Radu.
Speram insa ca pana in 2008 o sa iesim cu ele pe piata europeana", a declarat Doina Duval, directoarea firmei care produce branzeturi traditionale.
google-analytics.com