Cautare

392 de rezultate pentru "doina" (3.37 secunde)
Doina Silistru, senator PSD de Vaslui, a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Ce ofera televiziunea publicului?", pe care o puteti citi in continuare.
printre ei si Mihai Albu, Catalin Botezatu, Mihaela Glavan, Otilia Flonta, Florentina Stoenescu, Elena Perseil, Anca Radulescu, Rhea Costa, Liza Panait sau Doina Levintza.
De asemenea, vor defila motociclisti, masini retro si tunate, reprezentanti ai minoritatilor si ai constructorului, ai Politiei Rutiere, ai Pompierilor, ai Politiei Locale si ai Jandarmeriei, precum si Ansamblurile Ciuleandra, Doina Dunarii, Mugurel de Prahova.
De asemenea, vor defila motociclisti, masini retro si tunate, reprezentanti ai minoritatilor si ai constructorului, precum si Ansamblurile Ciuleandra, Doina Dunarii, Mugurel de Prahova.
"Fetitele dulci" au fost urmate de Ansamblurile Ciuleandra, Doina Dunarii si Mugurel de Prahova, de micutii de la Palatul Copiilor si in final de masinile Jandarmeriei, Pompierilor si de reprezentanti ai Politiei calare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ,,Un stadion, doua stadioane, o suta de stadioane..." Va mai amintiti cu cata promptitudine a propus PDL Camerei Deputatilor infiintarea unei comisii de ancheta pentru evaluarea modului in care au fost cheltuiti banii publici pentru Stadionul National, in special pentru gazonul arenei?
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: "Cine abandoneaza agricultura romaneasca?". Zilele trecute, citeam o analiza din care reiesea ca, in Romania, in jur de un milion de hectare de teren arabil sunt neutilizate, devenind ceea ce, in limbaj popular, se numeste parloaga.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata "Exista si vesti bune - Rata de absorbtie a fondurilor europene a crescut cu 32% in 2013", pe care o puteti citi in continuare.
De la Exotique isi cumpara obiecte de mobilier Catalin Botezatu, Andreea Banica, Marcel Puscas, Mihaela Radulescu, Dan Chisu, Andreea Marin, Oana Turcu, Cristian Brancu, Leonard Doroftei, Nicoleta Voica, Doina Levintza, Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Irina Loghin, Virgil Iantu, Andreea Berecleanu, Gheorghe Dinica, Mihaela Tantareanu, Cristian Tantareanu.
De la Exotique isi cumpara obiecte de mobilier Catalin Botezatu, Andreea Banica, Marcel Puscas, Mihaela Radulescu, Dan Chisu, Andreea Marin, Oana Turcu, Cristian Brancu, Leonard Doroftei, Nicoleta Voica, Doina Levintza, Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Irina Loghin, Virgil Iantu, Andreea Berecleanu, Gheorghe Dinica, Mihaela Tantareanu, Cristian Tantareanu.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica, pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata: "In 2013 masurile luate de VICTOR PONTA si GUVERNUL USL au atras mai multi bani de la UE decat in intreaga perioada 2007-2012", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Fondurile europene - un domeniu cu adevarat relansat de USL!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata " PNL SI PDL, "PROFESORI" PENTRU DOMENIUL IN CARE AU RAMAS REPETENTI" pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata: Master Planul General de Transport elimina doua dintre cele mai arzatoare probleme ale botosanenilor.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica cu titlul: Noul Cod Fiscal nu avantajeaza un partid sau altul.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata: Legea insolventei persoanelor fizice, o mana de ajutor pentru cei supraindatorati.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Reclama mincinoasa. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina-Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, intitulata: Am promis, am facut! Reducerea fiscalitatii si a birocratiei reprezinta solutia pentru viitorul Romaniei!.
componentele lotului national de scrima Ana Maria Branza, Simona Gherman, Loredana Dinu si Anca Maroiu, fostele gimnaste Corina Ungureanu si Andreea Raducan, fosta jucatoare de tenis de masa Otilia Badescu, fostele canotoare Doina Ignat si Camelia Mihalcea, fostele baschetbaliste Carmen Tocala si Svetlana Dragusin, precum si instructorul de fitness Florentina Opris.
google-analytics.com