Directorul general al societatii Transurb, Genica Totolici, a raspuns ieri la acuzatiile ce i-au fost aduse de democratul Eduard Vasilache. Pedistul a afirmat la finele saptaminii trecute ca PC, cu complicitatea conducerii societatii publice de transport in comun, ii manipuleaza pe cei din Alianta Pensionarilor, filiala locala.

"Democratii au afirmat ca Transurb este manipulat de PC. Tot democratii au spus si ca PC a mituit pensionari pentru ca acestia sa picheteze sediul Ministerului Muncii. Acesti pensionari s-au organizat si au vrut sa mearga la Bucuresti cu autobuze de la societate, dar la Transurb au apelat si cei de la PNL si PD", a declarat Genica Totolici. Conservatoarea a mai spus si ca, pentru autobuzele care au fost puse la dispozitia pensionarilor, a platit deputatul PC Bogdan Ciuca.

Directoarea Transurb a mai spus si ca democratii care si-au dat cu parerea referitor la modul in care pensionarii galateni au mers la Bucuresti pentru a protesta impotriva Guvernului Tariceanu sint niste "habarnagii". "Cei care au facut acele acuzatii habar nu au avut despre ce vorbesc. Nici macar nu au avut bunul simt de a se informa", a incheiat Genica Totolici.