Cautare

164 de rezultate pentru "deranjamente romtelecom" (6.16 secunde)
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Caietul de sarcini mai fusese achizitionat de RCS& RDS, Radiocom, Media Sat, Romtelecom, ORS (Austria) si General Satellite (Rusia). ... Caietul de sarcini fusese achizitionat de companiile locale RCS&RDS, Radiocom, Media Sat si Romtelecom si firmele straine TDF (Franta), ORS (Austria) si General Satellite (Rusia).
Dar la BCR, CEC, Romtelecom si cite alte companii vindute de diversele guverne postdecembriste, pe sume modice, "investitorilor strategici "? ... investitorul Romtelecom este al statului elen, investitorul din Electrica Sud apartine statului italian, popoare care, iata, s-au ales cu plasamente in Romania.
"Nu au existat deranjamente semnificative, date tehnice sau constatari care ar putea lamuri cum de zece rachete au emis un semnal de alerta de scoatere din functiune.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
deranjamente datorate furtului de semnal; calitate slaba datorata defectiunilor tehnice ale emitatorului programelor receptionate de la sateliti si statii terestre.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. Important e sa nu te deranjezi cu capul.
De exemplu, daca suni la "Deranjamente" la unele regii - este mai mult decat evident ca ai nimerit la mama deranjamentelor, dim moment ce functionarii cu receptorul sunt mai mult decat deranjati ca ii suni sa semnalezi o problema si, ca sa stie o treaba, de cele mai multe ori nu raspund.
Romania are posibilitatea sa-si vanda participatiile de la Romtelecom, de la societatile de tip Electrica. Are o serie de posibilitati pe care ar trebui numai sa le evalueze si sa le exploateze.
Aceste intentii au fost transmise catre RomTelecom, care in prezent analizeaza variantele din raportul de evaluare a operatorului Cosmorom, solutia aleasa urmand sa fie prezentata in urmatoarea perioada.
Grupul grec OTE-Hellenic Telecomunication Organization a preluat in 1998 un pachet de 35% din actiunile RomTelecom si a primit drept de uzufruct pentru un pachet suplimentar de 16%, platind in total 675 de milioane de dolari.
Operatorul grec de telefonie OTE, actionarul majoritar al companiilor romanesti Romtelecom si Cosmote - prin divizia Cosmote Mobile Telecommunications SA-, are probleme cu justitia din tara mama dupa preluarea Germanos, cel mai mare retailer de aparatura mobila.
Seful Executivului de atunci, Calin Popescu Tariceanu, a dat asigurari ca banii obtinuti din privatizare vor fi cheltuiti in mod transparent de data aceasta, nu asa cum se proceda in trecut (exemple negative fiind privatizari precum Petrom sau Romtelecom).
In alta ordine de idei, a retinut atentia respingerea de catre CLM a proiectelor privind acordarea cu titlu gratuit a terenurilor aflate sub activele unor firme mari precum Mamaia SA (14 terenuri aflate sub tot atatea hoteluri pe care le detine), Electrica Dobrogea, Petrom- OMV, Romtelecom, Transelectrica si Oil Terminal.
Noi suntem in grafic, am facut toate pregatirile conform calendarului, am contactat reprezentantii Romtelecom pentru asigurarea celor 491 de linii telefonice, am discutat despre asigurarea pazei in sectiile de votare, am gasit amplasamente pentru aceste sectii, iar cand va fi publicata ordonanta vom reveni cu o adresa prin care le vom comunica faptul ca pregatirile raman in atentia noastra", a spus subprefectul de Dolj.
"Poate reusim sa nu mai ratam ceea ce trebuia facut in domeniul dumneavoastra", a adaugat Basescu, precizand ca se refera la listarea pe bursa a societatii Romtelecom si la accelerarea programelor de e-guvernare.
"Numarul 0800 070 100 poate fi accesat gratuit din retelele Romtelecom, Orange si Vodafone, linia telefonica fiind disponibila in data de 1 iunie, intre orele 6.00 si 22.00.
google-analytics.com