Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (3.39 secunde)
Corni, Varfu Campului, Tudora, Baluseni, Vorona si Cristesti au fost comunele in care agricultorii au fost verificati daca au raportat corect situatia terenurilor pe care le au in proprietate.
Aceste obiective au fost prioritate in aceste programe, iar pana la finalul anului aceste 500 de scoli vor fi finalizate si dotate cu mobilier, in asa fel incat copiii sa aiba la dispozitie 500 de imobile in care sa invete in conditii bune si foarte bune Concret in judetul Botosani cu sprijinul finantarii primite de la Ministerul Dezvoltarii au fost finalizate mai multe unitati de invatamant, altele fiind in diferite stadii procedurale si ma refer aici la unitatile de invatamant din comunele Romanesti, Rachiti, Suharau, Tudora sau Vorniceni.
Noua primarii din judet au primit finantari pentru servicii sociale in ultimii doi ani de 14 miliarde lei vechi, de la Avrameni sau Hudesti pina la Tudora si Dobirceni.
La fel s-a intamplat si vara aceasta cu doi tineri din Tudora banuiti de trafic de droguri ridicati tot de politistii ieseni.
Un copil de doi ani din comuna Tudora, judetul Botosani, este cautat de zeci de politisti, jandarmi, pompieri si voluntari.
"Este al doilea gest grav, este o gafa politica pe care presedintele Iliescu o face, dupa decorarea lui Vadim Tudor cu distinctia Steaua Romaniei.
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
Tudor. ... El si-a asumat astfel greseala de a fi dat un comunicat in care erau negate informatiile aparute despre Corneliu Vadim Tudor in “Academia Catavencu“. ... Tudor i-a livrat fetite de 15 ani lui Eugen Barbu“, sunt reale.
Iesirea lui Corneliu Vadim Tudor din prim-planul activitatii politice de partid, prin retragerea sa temporara intr-o functie onorifica, este vazuta cu ochi buni de catre alegatori. Electoratul UDMR este cel mai categoric, considerand ca parasirea presedintiei PRM de catre Vadim Tudor este un lucru bun - 82 la suta.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Consiliul National al PRM a decis sambata, in unanimitate, revenirea lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Deputatul PRM Marcu Tudor s-a saturat sa astepte minute in sir la lifturile din Palatul Parlamentului. ... La fel de impulsiv precum fratele sau mai mic, Corneliu Vadim Tudor, deputatul peremist a povestit cele intamplate inclusiv colegilor din comisie si generalilor din armata.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Deputatul independent Nati Meir, fost membru al PRM, a depus joi la conducerea Senatului o sesizare prin care cere destituirea presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor din functia de vicepresedinte al Senatului si suspendarea acestuia din calitatea de senator.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
peretele gol.Cristian Tudor Popescu, omul care l-a angajat la Adevarul literar si artistic si care i-a publicat ultima carte, si-a amintit de aceste insingurari ale poetului: ... Cristian Popescu si Cristian Tudor Popescu au debutat in acelasi an, 1988, la aceeasi editura, Cartea Romaneasca.
Tudor. ... PRM Galati a raaspuns in termeni extrem de violenti la atacurile aduse de Lavinia Sandru, membru al PIN, care a anuntat caa detine documente ce dovedesc faptul caa seful peremistilor, Vadim Tudor, a "turnat" pentru fosta Securitate.
Cu toate ca demersurile pentru organizarea referendumului care vizeaza demiterea sa au inceput inca din luna iulie a acestui an, primarul Tudor a aflat abia la mijlocul lunii octombrie din presa ca i se pregateste ceva.
google-analytics.com