Cautare

1419 de rezultate pentru "daniel burcea" (8.07 secunde)
Daniel Daianu: "Este nevoie de imprumuturi pe tot parcursul anului, nu doar la final" Profesorul de economie Daniel Daianu a precizat pentru Gandul ca, pentru a finanta deficitul bugetar, tara noastra are nevoie de imprumuturi pe tot parcursul anului, nu doar la final de an.
Directorul societatii de transport Atlassib din Sibiu, Daniel Micu, a anuntat, sambata, ca se asteapta la cresterea numarului de pasageri in urma inchiderii spatiului aerian si ca societatea este pregatita sa preia orice flux de pasageri, atat pentru curse interne, cat si pentru cele externe.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca aceasta propunere a departamentelor profesionale ale formatiunii a fost adoptata in sedinta Biroului Executiv Central al conservatorilor.
La randul sau, ministrul propus la Agricultura, Daniel Constantin, propune si el reducerea TVA la 9% la produsele de panificatie. ... Ei avertizeaza ca ar reduce incasarile la buget dar ministrul desemnat Daniel Constantin spune ca nu este asa. ... Daniel Constantin:
Daniel Constantin neaga "propaganda" ca ar fi manevrat de Dan Voiculescu Acuzele actualei Opozitii, potrivit carora ministrul Agriculturii este "manevrat" de senatorul Dan Voiculescu, nu sunt altceva decat o "propaganda", a afirmat, joi, liderul PC, Daniel Constantin, in cadrul unei conferinte de presa.
Saptamana trecuta Ministrul Economiei Daniel Chitoiu ne-a anuntat ca a fost aprobat Memorandumul pentru liberalizarea preturilor la energie electrica si gaze naturale.
lui Daniel Mogosanu (foto), conducerea executiva a clubului ALRO Slatina hotarand ieri seara sa-l demita din functia de antrenor principal. "In urma rezultatului din acest retur, am hotarat ca Daniel Mogosanu sa nu se mai ocupe de prima echipa.
Printre participanti s-au numarat si reprezentantii clubului CS Washi Craiova, condus de Daniel Antici. ... Concurs greu Antrenorul Daniel Antici a spus ieri ca fata de anul trecut competitia a fost mai dificila: ... Daniel Antici se ocupa de pregatirea sportivilor de la CS Washi Craiova impreuna cu Simona Cojocariu.
Ambele dimensiuni contribuie la dorinta fiecarui manager de a-si gestiona afacerea mai bine si mai simplu", declara Daniel Toma, Director General Senior Software.
Daniel Craig, Channing Tatum, Riley Keough, Adam Driver, Katherine Waterston Gen film: ... Pentru a sparge sistemul de siguranta si a patrunde in seiful de sub pista, Jimmy (Tatum) apeleaza la ajutorul lui Joe Bang (Daniel Craig), un expert in demolari, cu o mica problema:
Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Sue Clark, Joan Brown Gen film:
Daniel Roxin) Noaptea de 23 pe 24 iunie este noaptea magica de Sanziene. ... Daniel Roxin http://daniel-roxin.ro/ Emisiunea Adevaruri Tulburatoare poate fi urmarita la Nasul Tv in fiecare vineri, de la ora 20:00 si, in reluare, duminica, de la ora 11:00.
Daniel JINGA; ... Soprana Irina Baiant a pregatit un concert special, cu arii si duete celebre in care ii va avea ca invitati pe Florin Ristei si Adrian Nour, iar Orchestra Metropolitana Bucuresti dirijata de Daniel Jinga ii va acompania pe indragitii solisti.
Il consider pe Morar coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendum Premierul Victor Ponta considera ca este "o diferenta de substanta" intre Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi, in opinia sa Morar fiind "vinovatul principal si coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendumul pentru demiterea presedintelui".
DANIEL MORAR A DEMISIONAT Daniel Morar a demisionat de la conducerea Parchetului General. Morar a explicat ca a decis sa faca acest gest ca urmare a criticilor pe care le-a primit, de la presedinte si premier, dupa ce a cerut ca la sefia DNA sa vina un procuror anticoruptie.
Patriarhul Daniel:
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului au participat recent la targul de produse traditionale organizat de Sfantul Andrei in curtea MTR. ... Andreea Elisei si Daniel Cuc sunt fotografi. Andreea este freelancer, iar Daniel lucreaza la TVR.
Noua echipa numita de Basescu sa faca Justitia "Ţepelor" ¬ Monica Macovei, Daniel Morar, Lucian Papici - se pune pe treaba si reia cu mult zel "Zambaccian".
Nastase sustine ca cei care au initiat dosarul au fost Traian Basescu, Mona Musca si fostul procuror-sef al DNA Daniel Morar. ... Dupa alegeri, la 4 noiembrie 2005, Daniel Morar, proaspat numit la conducerea DNA de Basescu si Macovei, a redeschis dosarul.
google-analytics.com