Cautare

1419 de rezultate pentru "daniel burcea" (8.48 secunde)
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Crestinii ortodocsi se pregatesc de cea mai mare sarbatoare a Bisericii, prilej pentru Patriarhul Daniel sa le transmita credinciosilor un mesaj prin care sa le aduca aminte sa se indrepte spre biserica.
Programul evenimentului cuprinde o intrevedere la Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu membrii Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane, vineri, 31 mai 2019, de la ora 15:45.
Nenorocirea este ca, dupa luarile de pozitie transante ale Patriarhiei Romane prin care se condamnau ferm ororile lui Corogeanu, membri ai Sfantului Sinod au ajuns la concluzia ca smerenia si rugaciunea, precum si mataniile batute de ex-popa Daniel il pot readuce pe acesta in randul duhovnicilor si al slujitorilor lui Hristos.
Declaratiile unor asemenea insi n-au nici valoarea hartiei igienice de la WC-ul lui Daniel Morar. ... Inclusiv ce poate trece prin capsorul de virgina al lui Daniel Morar. ... Prin asta, Daniel Morar a incercat sa iasa dintr-o incurcatura.
O stire recenta ne anunta ca Daniel Morar a fost delegat de catre procurorul general al Romaniei pentru a conduce mult comentata DNA inca 90 de zile.
Daniel, toti din Bucuresti. ... Daniel, acestia fiind urmariti international de catre autoritatile judiciare cipriote, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si talharie. ... Daniel si I. ... Daniel si I.
"Sa nu se duca arogant in Giulesti" Daniel Pancu, fost jucator si antrenor in Giulesti, a fost pe lista si s-a aratat dezamagit dupa ce nu a fost ales. ... Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
Ambrus Burcea, presedintele Asociatiei Gaborilor cu Palarie din Cluj nu a fost lasat de agentii de paza sa intre in clubul "Venetia", din Sibiu, pentru simplul motiv ca era rrom.
In privinta primariilor, Radu Mazare deschide lista pentru municipiul Constanta, Nicolae Crivineanu - pentru Primaria Murfatlar, Gelu Iordache - Primaria Baneasa, Mircea Mariana - Primaria Cernavoda, Ovidiu Brailoiu - Eforie, Nicolae Matei - Navodari, Ion Nicolin - Negru Voda, Vasile Pavel - Ovidiu, Andrei Razvan Alberto - Techirghiol, Emilia Burcea - Adamclisi, Cristian Carjaliu - Agigea, Marian Gascan - Albesti, etc.
Potrivit comisarului sef Adrian Burcea, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Constanta, actuala Directie, care coordona activitatea a patru inspectorate judetene, se va desfiinta in maxim trei luni de zile, pana atunci seful unitatii fiind comisarul sef Marin Buzescu.
Ineditul cabinet parlamentar i-a avut ca "musafiri" sambata si pe presedintele Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu - acesta nu a ezitat chiar sa se urce si la volanul autobuzului - dar si pe prefectul Liviu Brailoiu pe seful Directiei de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului Petre Dinica primarul din Adamclisi Emilian Burcea dar nu numai.
Cum Adamclisi unde edilul Emilian Burcea a incercat sa explice ca i-ar trebui un PC pentru cadastrist nu este un exemplu izolat si din alte localitati existand semnale ca primarii au incredintat calculatoarele oamenilor mari - sub diferite pretexte gen:
000 de tranzitari ale frontierei cu BulgariaPotrivit comisarului sef Adrian Burcea, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Constanta, intre 17 si 21 aprilie s-au inregistrat 342.
Nu prea ai ce sa faci in statiuni", a afirmat Alin Burcea, directorul unei agentii de turism. Desigur, intre vedetele Targului National de Turism au fost si ofertele de vacanta din Bulgaria si Grecia.
La HCM, unde a facut parte din echipa antrenata de Adrian Fojica si George Burcea, s-a remarcat repede, ajungand jucatoare de baza, iar apoi la loturile nationale.
Iubitorii handbalului din Banie vor putea sa le vada la lucru pe elevele lui Bogdan Burcea si Grigore Albici numai in amicale, deoarece meciurile oficiale de pe teren propriu le sustin la Filiasi.
In prima partida, disputata vineri dupa-amiaza, elevele lui Bogdan Burcea si Grigore Albici s-au impus la un gol diferenta, scor 28-27 (15-13).
Burcea, Dragalina, Hallmen - atacanti. "Sper sa ne prezentam mai bine decat am facut-o in tur. In programul nostru din aceasta saptamana figureaza cate un antrenament pe zi, iar de saptamana viitoare - cate doua sedinte.
google-analytics.com