Cautare

1419 de rezultate pentru "daniel burcea" (4.71 secunde)
Daniel Barbu: "Dupa josniciile din scandalul Nastase, PDL o sa dispara dupa alegeri!" Dupa josniciile lansate pe marginea scandalului Nastase, prin vocile lui Cristian Preda si Monica Macovei, este foarte posibil ca PDL sa dispara in urma alegerilor parlamentare, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Politologul Daniel Barbu: "In capitalismul "camataresc", Traian Basescu este un agent de vanzari" Politologul Daniel Barbu a vorbit pentru publicatiaGhimpele despre situatia politica actuala in contextul unei crize economice puternice, care de mai bine de doi ani afecteaza statele.
Compania rusa TISE, interesata de preluarea Oltchim Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens.
In tara candideaza si 12 actuali ministri, respectiv Puiu Hasotti, Rovana Plumb, Daniel Constantin, Mircea Dusa, Mariana Campeanu, Dan Nica, Eduard Hellvig, Daniel Chitoiu, Ovidiu Silaghi, Mihai Voicu, Dan Sova, Radu Stroe, dar si o serie de parlamentari.
Analistul Daniel Barbu, fost consilier al liberalului Crin Antonescu cand acesta era presedinte interimar, vrea sa obtina un post de senator, pe listele PNL, in sectorul 3.
Daniel Barbu: "Traian Basescu nu il va numi premier pe Ponta" Daca Traian Basescu ar iesi zilnic la tv, ARD nu ar mai lua decat 5% in alegeri, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Senatorul PSD Daniel Savu condamna presiunile pe care Monica Mavovei le face la adresa Curtii Constitutionale si solicita europarlamentarei PDL sa renunte la sabotarea unui proces democratic.
O tara cu tandara sarita Carevasazica niste agitati l-au busculat pe onor ministrul culturii, Daniel Barbu. Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu.
Cum la sfarsit de sezon se face un calcul despre ceea ce a insemnat Litoralul in sezonul care tocmai trece, Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), ne-a declarat ca unitatile hoteliere au inregistrat castiguri nesperate in acest an.
„Exista premisele, daca urmam programul de productie, sa inchidem anul fara pierderi, adica nivelul cheltuielilor sa fie egal cu cel al veniturilor“, a declarat Daniel Surulescu, directorul general al CNH. ... Potrivit directorului general, Daniel Surulescu, acest lucru se va realiza printr-o politica de marketing agresiva.
Cu toate acestea, profitul caselor de pariuri a fost nesemnificativ, acestea inregistrand mai mult pierderi, potrivit lui Daniel Smeada, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri din Romania. ... Desi au fost mai mari, incasarile nu au depasit 12,5 milioane de euro, estimeaza Daniel Smeada.
Nu punem decat legal in posesie, iar cei care nu au acte doveditoare nu sunt pusi in posesie", a declarat Daniel Drignei, directorul Directiei Silvice Craiova.
In plus, suprafetele impadurite vor stabiliza solul si vor furniza vanat", a declarat Daniel Drignei, directorul Directiei Silvice Craiova.
"In acest moment avem incheiate 483 de contracte de paza si administrare, pentru o suprafata de aproximativ 2.880 de hectare de padure", a declarat Daniel Drignei, directorul Directiei Silvice Craiova.
Hotelierii sunt pentru eco-eticheta Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu, ne-a declarat ca pe termen scurt rezultatele nu vor fi vizibile, dar "daca ne gandim la viitor este o actiune foarte buna".
Daniel Daianu, membru in Consiliu de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR), a demisionat pentru a nu crea controverse, dupa ce a fost ales europarlamentar din partea Partidului National Liberal.
Dupa cum a declarat directorul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, Daniel Burlan, cateva sute de angajati s-au aratat interesati sa plece din minerit si sa beneficieze de platile compensatorii. ... Incercam ca din minele de subteran sa fie cei mai multi", a declarat Daniel Burlan.
Directorul tehnic al Geotop 2001, Daniel Popescu, spune ca realizarea acestor harti se face in urma unui zbor la 500 de metri inaltime, costa mult mai putin decat elaborarea planurilor cu informatii din masuratori si este mult mai rapida.
Agricultorii au motiv de bucurie, daca avem in vedere faptul ca, incepand cu 16 octombrie, vor fi demarate platile pentru cererile de sprijin pe suprafata pentru anul 2009, a declarat joi directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Daniel Constantin.
Aceasta este concluzia declaratiilor directorului Casei Judetene de Pensii Dolj, Daniel Baciu, prezent sambata la o conferinta de presa.
google-analytics.com