Cautare

1419 de rezultate pentru "daniel burcea" (4.06 secunde)
Bordea - Polgar (’75, Dinu), Crusoveanu, Irimescu, Bancu - Corneanu, Melcea, Valcica, Cuedan - Burcea, Lungan (’67, Balsanu). Antrenor: Dan Oprescu.
Antrenorul craiovencelor, Bogdan Burcea, a spus ca programul este destul de incarcat si spera ca elevele sale si ale lui Grigore Albici sa faca un turneu bun, cu rezultate pe masura:
Sper ca la anul vom avea cu totul si cu totul un alt parcurs", a spus interul echipei antrenate de Bogdan Burcea.
Burcea, 9. Fl. Surugiu, 10. V. Calafeteanu, 11. I. Dumitru, 12. Fl. Vlaicu,13. C. Gal, 14. D. Manole, 15.
Alexandru Burcea (Golan) este invitat anul acesta in juriul sectiunii alaturi de Gilda Comarzan, realizator si producator Radio Guerrilla, fotograf pasionat de muzica si prietena Animest dintotdeauna.
In sectiunea Music Video, jurizata de artista mexicana Aria Covamonas, artistul muzical Alexandru Burcea (Golan) si Gilda Comarzan - realizatoare si producatoare Radio Guerrilla, premiul i-a fost oferit videoclipului Your Eyes, Will I Ever, in regia francezului Felicien Colmet Daage.
- Marconi Alin - instructor - Andrea Filip - coach si trainer - Cristian Munteanu - psiholog si psihoterapeut - Nadia Cupsa- psiholog - Monica Burcea - psihoterapeut - Linda David - psiholog - Lucian Negoita - psihoterapeut - Oana Hanganu - astrolog - Firicel Ciarnau - astrolog - Mihaela Vechiu - trainer
Au ramas mai putin de 40 de zile pana la Craciun asa ca multi romani sunt cu gandul la vacanta. Care sunt destinatiile iernii si la ce preturi, a explicat, marti, la Antena 3, Alin Burcea, consultant in turism.
Andreea Balan a vorbit despre zvonurile casatoriei cu Victor Cornea si a explicat cum sta, de fapt, situatia. Artista a spus si care este relatia actuala dintrea ea si tatal fetitelor, George Burcea.
La sediul Parchetului National Anticoruptie a avut loc, marti, ceremonia de instalare a noului procuror general al PNA, Daniel Morar.
Daniel Barbu: "Lui Basescu ii e imposibil sa recastige increderea romanilor!" Indiferent de manevrele pe care le va face in campania electorala, lui Traian Basescu ii este imposibil sa recastige, la referendum, increderea romanilor, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics. ... Este imposibil", comenteaza Daniel Barbu.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a facut azi prima vizita la combinatul chimic Oltchim, informeaza www.valcea1.ro .
Internationalul roman Daniel Niculae nu va fi transferat definitiv de AS Nancy, echipa la care a fost imprumutat de AS Monaco in sezonul recent incheiat, astfel ca va reveni la formatia din principat, cu care mai are un an de contract, informeaza Mediafax.
O merituoasa distinctie, pentru forta si expresivitatea scriiturii lui Daniel Octavian Bejan. ... - Daca dai search Google, afli despre Daniel Octavian Bejan ca e scriitor;
Daniel Morar, procurorul sef al DNA, a adresat ieri presedintelui Camerei Deputatilor, prin intermediul Ministerului Justitiei, cererea de a perchezitiona un imobil aflat in Bucuresti si un altul in comuna Cornu, judetul Prahova.
37) si Isaia (26, 19), dar mai ales Prorocul Daniel, care zice: ... unii la viata vesnica, iar altii spre ocara si rusine vesnica (Daniel 12, 2. ... Al vostru catre Christos Domnul rugator si de tot binele doritor, DANIEL Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane
Daniel Burlan, directorul SNLO, Nicolae Cilibiu si Corneliu Garjoaba, ultimii doi autopropunandu-se pentru aceasta functie.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a anuntat ca va depune in cursul zilei de astazi o plangere impotriva presedintelui PD Emil Boc, a deputatului PD Daniel Buda si a sefului trustului "Gazeta" Liviu Man, acuzandu-i de asociere cu scopul de a-i denigra imaginea.
google-analytics.com