Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (3.45 secunde)
'Cristian Diaconescu va fi, intr-un viitor apropiat, un foarte bun ambasador cheie al Romaniei in comunitatea europeana sau un bun ministru de Externe, preconizeaza psihiatrul Florin Tudose, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Premierul Emil Boc respinge ideea primirii lui Cristian Diaconescu si a lui Marian Sarbu in cabinetul sau. In legatura cu inlocuirea ministrului Muncii cu Marian Sarbu si a celui de Externe cu Cristian Diaconescu, premierul Boc a dat dezmintire.
Florin Alexe, Cristian Anghel, Teodor Atanasiu, Cristian Bagiu, Ilie Bolojan, Mariana Campeanu, Andrei Chiliman, Andrei Marga, Mircea Molot, Mircia Muntean, Marius Nicoara, Marian Petrache, Octavian Popa, Nicolae Robu, Adrian Semcu, Radu Stroe si Marcel Vela.
Europarlamentarul Cristian Preda a tinut sa-l felicite pe Victor Ponta pentru preluarea sefiei PSD.
Deputatul Cristian Boureanu si-a dat marti demisia din functia de presedinte al PDL Arges, dupa ce conducerea centrala a partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu, care sa se ocupe de organizarea filialei.
Deoarece drasticele masuri economice anuntate de presedintele Traian Basescu nu au o motivare rationala, este foarte posibil ca Romania sa fie "un experiment al reducerii la maximum a statului", avertizeaza presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics. ... Sanatatea, educatia si pensionarii nu conteaza", explica Cristian Parvulescu.
Inpolitics publica articolul 'Cristian Parvulescu:
Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie pe blogul sau ca Guvernul Boc este sustinut de fotti peseditti stransi in UNPR, comentand declaraţiile de vineri ale liderului Partidului Social Democrat (PSD) Victor Ponta care ii numette "tradatori" pe acestia, potrivit Agerpres.
Problema este ca Doljul are un singur post de subprefect, ocupat in prezent de Cristian Sovaila, asa ca unul dintre cei doi este platit degeaba de statul roman.
Problema este ca Doljul are un singur post de subprefect, ocupat in prezent de Cristian Sovaila, asa ca unul dintre cei doi este platit degeaba de statul roman.
O spune eurodeputatul PDL, Cristian Preda, care ii cere presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, sa-si "asume eroarea", transmitandu-i acesteia ca daca "te tii doar cu nasul pe sus, nu o sa devii credibil", informeaza Gandul.info;
Nu am putut sa nu observ interventiile domnului Cristian Preda care spunea ca blocul partidelor de dreapta este constituit din PD-L si UDMR si ca acestea trebuie sa ramana unite si sa continuie reforma ( adica distrugerea Romaniei in cuvinte mai simple), in timp ce pe partea cealalta se constituie un bloc de stanga din care va face parte, in mod evident si ACD alaturi de PSD.
Inpolitics il citeaza pe Cristian Parvulescu (foto):
Metoda este aplicata doar la un semn al liderului de grup al PDL, Cristian Radulescu, ori de cate ori in discutie este subiectul sensibil CSM si, respectiv, validarea celor doi reprezentanti ai societatii civile in acest for, problema restanta pentru Senat.
Cristian Tudor Popescu:
Cristian Parvulescu: "Comasarea alegerilor ar fi un dezastru" Comasarea alegerilor locale si a celor parlamentare ascunde intentia puterii de a demara o sacosiada menita sa sustina din plin eforturile primarilor si ai candidatilor PDL, afirma presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, pentru Inpolitics.
Si eurodeputatul PDL Cristian Preda sustine pe blogul sau comasarea localelor cu legislativele, simultan cu renuntarea la pragul electoral. ... Analistul politic Cristian Parvulescu a declarat pentru Jurnalul National ca "argumentul legat de costuri este unul cinic, meschin, foarte greu de acceptat.
In aceste conditii, ii reamintim faptul ca domnul Cristian Diaconescu a acceptat candidatura la Primaria Capitalei, in 2008, tocmai pentru a ajuta partidul sa depaseasca un moment greu.
Cristian Parvulescu :
Cristian Preda : "Nu exista un program politic al contestarii " Europarlamentarul pedelist Cristian Preda, nu sustine teoria existentei unui program politic al protestelor de strada din ultimele zile, desi admite ca unele interventii politice au inflamat spiritele.
google-analytics.com