Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (5.77 secunde)
Fostul presedinte al Romaniei a raspuns intrebarilor moderatorului emisiunii, Cristian Leonte si ale jurnalistilor Claudiu Pandaru(redactor-sef "Gandul") si Cristian Hostiuc (director editorial "Ziarul Financiar") referitoare la situatia politica actuala, dar si la evenimentele din decembrie 1989.
dans contemporan - Cristian Florea - Alina Trita; ... Cristian Florea - Andra Stanciu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Cristian Topescu. ... Cristian Topescu. ... Nu pot sa nu pun in oglinda plecarea dintre noi a lui Cristian Topescu cu degradarea incredibila a sportului romanesc, in special a fotbalului.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
Cand eram mic plangeam daca nu ma ducea mama o saptamana la teatru de papusi", povesteste regizorul Cristian Mitescu, care este si conducatorul trupei. ... Cristian Mitescu In distributie: Mariana Sinca/Geo Dinescu, Dumitru Georgescu/Cristian Mitescu/Marin Fagu Vocile personajelor:
Cu ce se ocupa astazi unul dintre cei doi fii ai lui Cristian Tudor Popescu (Autoare:
Rock House Events a celebrat duminica, 27 ianuarie 2019, la Palatul Cesianu-Racovita, Ziua Culturii Nationale printr-un eveniment unic dedicat caietelor lui Mihai Eminescu care a inclus premiera filmului documentar artistic Cufarul (regia Cristian Radu Nema si Mimis Ravanis), un spectacol de muzica si poezie, o sesiune de dezbateri tematice.
Tonitza Bucuresti, Ciprian Buzuloi, Cristian Olteanu, Carmen Sirbu, Corneliu Ratcu, Victor Grigore, Silviu-Ioan Soare, Alexandru Sibiceanu, Brandusa Mates-Stanciu, Jorge Mafu, Doru Dragusin, Irina Sava - presedintele filialei. ... Liviu Dumitrescu, Otilia Anastase, Cristian Boca, Emilian Tivrea, dar si studenti ca Andreea Popescu anul I la UnARTE.
Aceste probe il ingroapa DEFINITIV pe Cristian Cioaca. ... Judecatorii au analizat o inregistrare video in care Cristian Cioaca apare in noapte uciderii Elodiei imbracat in camasa de politist gasita de procurori intr-o rapa.
Comisarul Cristian Gheorghe a spus si cum au fost acestia prinsi chiar in noaptea de Revelion. ... Sunt tineri, au varste de 22-25 de ani", a mai spus Cristian Gheorghe."Evident ca sunt fericita. ... Comisarul Cristian Gheorghe a spus si cum au fost acestia prinsi chiar in noaptea de Revelion.
Consultantul in nutritie si fitness Cristian margarit si ArtroHelp va invita sa redescoperiti bcuuria miscarii si starii de bine! ... ArtroHelp este si recomandarea lui Cristian Margarit, dupa ce acesta s-a confruntat cu o hernie de disc, s-a orientat spre implicarea directa in ceea ce priveste dezvoltarea ArtroHelp.
De cum pasesti in curtea lui Cristian Lascu, in satul Cojesti, din judetul Calarasi, te intrebi daca locuinta lui este reala sau de jucarie. ... Cristian Lascu e speolog si a colaborat inclusiv cu celebrul oceanograf Jacques-Yves Cousteau.
Cristian Tudor Popescu e de parere ca la Club Colectiv a fost un act terorist. ... Are toate aspectele unei astfel de actiuni", a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.
Fostul politician Cristian Boureanu a fost filmat in timp ce isi agresa fiica in mijlocul drumului, iar adolescenta striga dupa ajutor.
UNATC, actrita - Cristian Veet - trainer - Georgeta Sultan - instructor - Leonard Radutz - instructor Yoga - Mihaela Gugu - terapeut - Mirela Pelin - specialist nutritie - Maria Cristina Stroiny - bioterapeut - Elena Cosma - psihoterapeut - Mirela Ceaus - prof.
Cristian Barbulescu: ... Floarea Vietii - intre concept si credinta - 11:30 - 12:30 - SALA B - Cristian Pompei: Psihonumerologia, Alchimia Karmei - 12:00 - 13:00 - SALA A - Cristian Peta:
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Din Constanta, singurii nominalizati au fost procurorul Marian Alexandru, din partea Parchetului de pe langa Curtea de Apel, si prim-procurorul Cristian Deliorga, din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
Cristian Parvulescu, presedintele Pro Democratia, a declarat ca, potrivit unor informatii de ultim moment, unele Birouri Electorale Judetene nu doresc sa ia in considerare decizia BEC de a reduce numarul sectiilor de votare speciale.
Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca alegerile din Republica Moldova sunt foarte importante pentru discutiile cu Europa, dar si pentru relatia cu Romania.
google-analytics.com