Cautare

62336 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (8.55 secunde)
GABRIEL SAVULESCU) CORESPONDENTA DIN KOLN, GERMANIA USL este incontestabil castigatorul alegerilor locale din 10 iunie 2012. ... Cifrele obtinute in unele colegii electorale (sectorul 1, sectorul 4, Oradea, Baia Mare, Bacau) ne indica procente care provin din sisteme electorale post-dictatoriale latino-americane.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
Incetarea activitatii Rafinariei Arpechim, care asigura jumatate din productia de carburanti a Petrom, va avea consecinte dramatice asupra economiei romanesti. Spre exemplu, preturile carburantilor vor creste cu cel mult zece procente, potrivit unor surse din Rompetrol.
Ministrul mediului, Korodi Attila, a afirmat recent ca România risca sanctiuni din partea UE din cauza ca unele companii nu au facut investitiile de mediu asumate la Bruxelles. „Consecinta va consta în amenzi usturatoare pentru tara noastra, platite din bugetul public.
Ministrul mediului, Korodi Attila, a afirmat recent ca România risca sanctiuni din partea UE din cauza ca unele companii nu au facut investitiile de mediu asumate la Bruxelles. „Consecinta va consta în amenzi usturatoare pentru tara noastra, platite din bugetul public.
Bucurestenii din sectoarele 2 si 3 pot plati impozitele si taxele locale la orice oficiu postal din Capitala, fara achitarea vreunui comision. De aceeasi facilitate beneficiaza si firmele din sectorul 2. Pentru efectuarea platilor, bucurestenii se pot prezenta la oricare dintre cele 97 subunitati postale din oras.
Cumpar pietrele din afara. Creez hand-made din Swarovski: bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat!
MIHAELA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe sos. ... VASILE de 96 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, marcata si semnalizata corespunzator.
"Calin Potor, din 16 august, nu va mai face parte din grupul PDL si si-a anuntat trecerea in zona sa-i zicem independenta a Parlamentului.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu, de la baia calda de multime la dusul rece cu huiduieli', pe care il puteti citi in continuare. Traian Basescu trece prin prima criza majora din acest mandat.
"Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale" Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
Continuam politica de a avea cat mai multe jucatoare din Craiova sau zona Olteniei, Roxana fiind nascuta in Craiova".
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. ... Handbalistele de la SCM Craiova joaca astazi, de la ora 18.00, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a doua din returul Ligii Nationale.
Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
Cei doi predau la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, la sectia arte plastice.
Saracii...), insa suficient de clar in rezultate pentru a convinge ca Basescu se bucura de sustinerea majoritatii cetatenilor romani activi politic, pasarea asta ratacita s-a transformat intr-o pasarica imputita si tiganca datorita gurii slobode, sincere si proaste a cetateanului Basescu si cu ajutorul impotentei intelectuale a unui "sepepist" din paza Presedintelui Basescu.
de la Baia Mare, pana in Dobrogea. Crisocolul este din Dobrogea, selenitul este din Buzau, calcedonia este din Maramures. Pasiunea o am dintotdeauna, dar am inceput sa particip la targuri din 2015, ne-a spus Ionut Ciocan.
Acestea se infiinteaza ca institutii publice cu personalitate juridica, finantate integral din venituri proprii, in subordinea directiilor pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene.
Preturile locuintelor din Romania, exprimate in lei, s-au redus cu 10-40% in primul semestru, fata de sfarsitul anului trecut, pe segmentul vechi scaderea fiind in medie de 23%, iar pe cel nou de 17%, potrivit estimarilor companiei de evaluare Darian Rom-Suisse.
Acesta este cel de-al doilea magazin pe care Casa Rusu il deschide intr-un centru comercial cora, dupa ce in 2013 a inaugurat magazinul din cora Bratianu Constanta.
google-analytics.com