Cautare

62336 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (6.63 secunde)
In plus, concesionarul Redac a facut investitii considerabile", a declarat Jacques Abot, directorul comercial pentru Romania al marcii Dacia, cel care din 2001 si pana astazi a parcurs in Romania 300.000 de km, toti in masini Dacia.
ßi pasagerii Tarom beneficiaza din aceasta luna de tarife reduse pentru calatoriile pe destinatiile din Romania, anunta NewsIn. Astfel, pentru calatorii dus-intors la Baia Mare, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava si Targu Mures, biletul costa 38 de euro, iar pentru Timisoara sau Cluj, 48 de euro.
  Spaga pentru licitatii Anchetatorii au constatat ca pe 13 septembrie 2007 si pe 23 septembrie 2007, Remes, în calitate de ministru al agriculturii si dezvoltarii rurale, a acceptat si primit produse alimentare (palinca si caltabosi) în valoare de 1.500 de lei si suma de 15.000 de euro de la Gheorghe Ciorba, prin intermediul lui Ioan Muresan.Banii si produsele alimentare ar fi fost primite în scopul favorizarii firmei SC Construct Europromt SRL Certeze (apartinând fiului omului de afaceri Gheorghe Ciorba) la câstigarea a doua licitatii publice de atribuire de lucrari de amenajari funciare, prin exercitarea influentei pe care ministrul o avea asupra functionarilor însarcinati cu derularea procedurilor de achizitie publica, din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vânatoare (ITRSV) Râmnicu Vâlcea, structura aflata în subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.  Audi Q7 cadou Omul de afaceri Gheorghe Ciorba i-a mai oferit ministrului Remes, prin intermediul fostului ministru Muresan, si un autoturism de lux Audi Q7, în valoare de 65.000 de euro, fiind extrem de interesat de câstigarea licitatiei de la ITRSV Râmnicu Vâlcea.Procurorii spun ca Muresan a jucat rolul de intermediar, având la baza relatia de prietenie cu Decebal Traian Remes, în conditiile în care cei doi au fost si colegi în Guvernul României, în perioada 1997-2000.Începerea urmaririi penale fata de ministrul Decebal Traian Remes pentru savârsirea infractiunii de trafic de influenta s-a dispus pe 28 ianuarie 2008, în urma avizului emis de presedintele României, Traian Basescu, si înaintat ministrului interimar al justitiei, Teodor Melescanu.
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1. ... Celelalte partide din aceasta etapa:
Asteptam un raspuns concret din partea italienilor pana pe 10 martie. Din punctul meu de vedere, acest transfer este realizat in proportie de 80%.
Un jucator de la CSM Stiinta Baia Mare, repatriat marti din Africa de Sud, a fost confirrmat cu noul coronavirus. ... De sambata, Franta reia zborurile catre tarile din sudul Africii.
Un jucator al echipei de rugby Stiinta Baia Mare, sosit in Romania din Africa de Sud, a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2.
Ministerul Sanatatii a anuntat, luni seara, ca rezultatele partiale ale secventierii tulpinii de la sportivul din Maramures arata ca "este foarte prrobabil" ca acesta sa fie infectat cu Omicron.
O soferita a fost filmata, marti dimineata, pe o sosea din Maramures, intre Baia Mare si Oradea, in timp ce gonea cu viteza pe carosabil si facea manevre periculoase.
O adolescenta a fost rapita din strada si urcata cu forta intr-un autoturism, chiar in zona garii din Baia Mare.
Traficantii de sclavi din Baia Mare vor fi in sfarsit trimisi dupa gratii. La 3 ani dupa comiterea faptelor cei doi frati si fii acestora au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea intre 6 ani si 8 ani si 10 luni pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane.
Aproximativ 800 de judoka din zece tari au participat weekendul trecut la un turneu international desfasurat in Baia Mare, "Cupa Nordului".
galena, cuart, crysocola, azurit - la 20 RON, calcedonie - la 130 RON, carneol, cuart cu hematit, jasp (printre cele mai cautate cristale), gava, din Baia Mare - la 100 RON, cuart cu hematit si jasp rosu.
Au fost si expozanti romani din: Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
Presedintele PNL Crin Antonescu (foto), desemnat candidat la presedintie, a declarat ieri, la Baia Mare, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale nu trebuie sa se ajunga in nici un caz la o competitie intre Traian Basescu si Mircea Geoana.
Prezent la Baia Mare, fostul presedinte al ANAF, Daniel Chitoiu, a anuntat ca motiunea de cenzura initiata de PNL pe tema impozitului forfetar va fi prezentata luni, urmand ca miercuri sa fie supusa votului.
R., de 16 ani, ambii din Baia Mare, care, profitind de buna credinta a cetatenilor, ofereau spre vinzare, contra unor sume de bani cuprinse intre 10.000 - 50.000 de lei, iconite care cei doi sustineau ca sint sfintite.
Nana Bledea participa cu un stand cu obiecte de ceramica romaneasca de la Baia Mare (arta si traditie de peste 100 de ani), la targul Piata Taraneasca din curtea MTR.
Lotul echipei campioane de Rugby a Romaniei, CMS Stiinta Baia Mare, aflata in turneu in Africa de Sud, nu se poate intoarce deocamdata acasa.
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Report, de la Orange Sport, alaturi de Mihai Iosif, antrenorul de la FC Baia Mare.
google-analytics.com