Cautare

62336 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (8.84 secunde)
Florin Chise este prezent in acest week-end cu palinca sa, Tramuta, la Festivalul Pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. ... Au fost si expozanti romani din: Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri punerea la dispozitie a unui midibuz de 20 de locuri pentru plecarea deputatilor din Grupul de rugaciune intr-un pelerinaj in Maramures.
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Baia Mare, ca unificarea PNL cu AP se va concretiza in cel mai scurt timp, pentru ca este nevoie de o alternativa a dreptei la populismul ce caracterizeaza unele partide, precum PNG.
988 lei, ceea ce reprezinta 10,26% din totalul vanzarilor de peste 7,4 milioane lei, a declarat presedintele Eximtur, Lucia Morariu (foto).
Pe de alta parte, cu China, la fel, din cauza, probabil, a unor sugestii din partea altora - sper, cel putin, sa nu fi fost o chestiune interna - s-a ajuns la aceasta situatie.
Valentin Popa, rectorul Universitatii din Suceava - Ministrul Economiei: ... Constantin Opris din Baia Mare - Ministrul pentru Mediul de Afaceri: ... Nicoale Burnete, rectorul Universitatii Tehnice din Cluj - Ministrul Tineretului si Sportului:
El a adaugat ca, desi in Programul Economic de Preaderare era prevazuta inchiderea a 20 de mine, numarul acestora a crescut din cauza “ineficientei economice“.
Gavrila a aratat ca exista "anumite semne de intrebare" pentru societatile din industria mineritului aflate pe lista celor 34 de companii, iar firmele din celelalte domenii de activitate nu vor avea probleme, intrucat activitatile desfasurate de acestea sunt considerate de utilitate publica, iar ajutoarele au fost acordate inainte de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, ceea ce in-seamna ca sunt autorizate.
Astfel, unele societati vor fi privatizate, altele vor intra in lichidare, iar la acestea din urma se va incerca vanzarea in bloc a fluxurilor productive, pentru mentinerea locurilor de munca si continuarea productiei.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Un proiect ambitios si o provocare dubla pentru maestrul Horatiu Malaele, filmul Funeralii fericite, pentru care este atat regizor cat si protagonist, ajunge in premiera pe marile ecrane din 7 iunie, cand spectatorii vor avea ocazia sa il asculte pe actor cantand pentru prima data in cariera sa.
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman este si un stand al Ginei Discalicau din Baia Mare, cu cel putin 20 de sortimente de prajituri din Maramures.
In cadrul acestui proiect, Arpad Ciorba a deschis un restaurant social in Baia Mare, care are 17 angajati, dintre care sapte persoane sunt cu dizabilitati.
O poveste de dragoste dintre doua fete, una din Bistrita Nasaud, cealalta din Cluj, era sa se sfarseasca tragic aseara in Maramures. Una dintre ele s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare.
Este vorba despre 3 pasageri din avionul care s-a intors din Africa de Sud, ale caror teste PCR au iesit pozitive cand au ajuns in tara. Printre ei se afla si unul dintre sportivii de la CSM Stiinta Baia-Mare.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri de senatorul PSD Marius Sorin Bota la Baia Mare, acesta a precizat ca vestita majorare salariala cu 15%, trambitata de Guvern pentru anul viitor, nu este altceva decat o indexare a salariilor cu rata inflatiei, care se preconizeaza a fi de 10% pentru urmatorul an si care se apropie de 10 % pentru anul acesta.
Margot Wallstrom, Jose Manuel Barroso si Joseph Borrell nu stiu daca vor veni in Romania la festivitatile organizate cu ocazia aderarii la Uniunea Europeana, pentru ca nu au primit inca o invitatie concreta din partea statului roman.
"Astfel, in cererea PIN se cere eliminarea de pe listele parlamentare a lui Cristian Anghel - PNL (primarul municipiului Baia Mare, trimis in judecata pentru infractiuni legate de administrarea bugetului local), Petru Filip - PD (primarul municipiului Oradea, cu un dosar la DNA legat de administrarea frauduloasa a bugetului local), George Becali - PNG (presedintele PNG, cercetat in mai multe dosare pentru acte de coruptie)", precizeaza un comunicat al PIN.
11 societati din sectorul minier aflate sub autoritatea Ministerului Economiei si Comertului (MEC) vor beneficia de scutirea la plata a unor obligatii bugetare in valoare de 3.963,9 miliarde de lei (aproximativ 97,7 milioane de euro), aferente perioadei ianuarie - noiembrie 2004.
google-analytics.com