Cautare

62336 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (6.19 secunde)
Noii primari ai municipiilor resedinta de judet Potrivit rezultatelor provizorii, PNL a castigat 11 municipii resedinta de judet (14 daca punem la socoteala si independentii sustinuti mai mult sau mai putin fatis de liberali), PSD a obtinut 10 municipii resedinta de judet (plus Bucuresti, cu toate cele 6 sectoare), UDMR a obtinut 3 victorii, PRSo a castigat in Deva, iar UNPR la Baia Mare.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu (foto), a declarat joi, la Baia Mare, ca PNL va depune dupa data de 16 martie o motiune pe tema crizei economice, daca Guvernul nu va veni cu un plan privitor la masurile anticriza.
Unele dintre aceste proiecte se refera la reabilitarea statiei de tratare a apei pentru Municipiul Bucuresti, reabilitarea si modernizarea serviciilor de apa si canalizare in orasul Baia Mare, reabilitarea si extinderea sistemelor de apa si canalizare in municipiul Drobeta-Turnu Severin.
Romtelecom organizeaza in aceasta vara o serie de concerte de muzica romaneasca in orasele Arad, Baia Mare, Bacau, Iasi, Bucuresti, Galati si Constanta.
Pe de alta parte, in timp ce unii se bucura de prime, ortacii care au fost disponibilizati de la Exploatarea Rodna si-au facut o firma de prestari servicii care a castigat deja o licitatie si a semnat un contract cu reprezentantii Companiei Remin Baia Mare.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Deputatul de Gorj, Dan Ilie Morega, si-a dat ieri demisia din PNL si s-a alaturat grupului parlamentarilor independenti.
Deputatul de Gorj, Dan Ilie Morega, si-a dat ieri demisia din PNL si s-a alaturat grupului parlamentarilor independenti.
Deputatul de Gorj, Dan Ilie Morega, si-a dat ieri demisia din PNL si s-a alaturat grupului parlamentarilor independenti.
Plaja Corbu a ajuns in topul celor mai frumoase din lume! ... Oana Stupariu) Vara imbie intotdeauna la vacanta, iar daca ajungeti pe litoral, trebuie sa va opriti si pe singura plaja din Romania inclusa intr-un top al celor mai frumoase plaje din lume.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Nici una dintre cele 70 de primarii din Gorj nu detine un plan de aparare impotriva incendiilor din domeniul silvic. Edilii din Gorj actioneaza heirupist atunci cand vine vorba de interventia in cazul incendiilor ce au loc in domeniul forestier.
Cinste lor, liberalilor, liberalilor din trecutul eroic al neamului romanesc! ... Enescu Nicolae - avocat, membru P.N.L., a trecut la 6 martie 1945 in tabara lui Tatarescu, iar la alegerile falsificate din 1946 a devenit deputat. ... A trecut prin penitenciarele Jilava, Aiud ti Baia Sprie.
Primariile din Gorj au ramas cu vistieriile goale, fie pentru ca au primit bani mai putini la ultima rectificare de buget, fie au cheltuit tot ce mai aveau in conturi si in curand nu vor mai avea posibilitatea sa asigure functionarea minima a administratiei locale.
Cristian Cioacase afla in arest preventiv din 5 decembrie 2012 si este incarcerat la Penitenciarul Colibasi din 30 ianuarie.
Dupa depunerea de coroane la mormantul lui Avram Iancu din cimitirul din Tebea, in cadrul manifestarilor de ieri a fost oficiat un Te Deum.
Dupa depunerea de coroane la mormantul lui Avram Iancu din cimitirul din Tebea, in cadrul manifestarilor de ieri a fost oficiat un Te Deum.
Daniel Groza) O parte importanta din acoperisul uneia dintre cele mai valoroase cladiri din Baile Herculane s-a prabusit zilele trecute. ... Din pacate este o veste extrem de proasta pentru noi. ... Este vorba despre structura sarpantei de la o intrare secundara si zidul structural de sprijin, din spate.
El a fost prezent sambata in pietele Obor si Moghioros din Capitala pentru a culege semnaturi pentru votul uninominal, reintroducerea subventiilor in agricultura si demiterea ministrilor Flutur si Nicolaescu.
google-analytics.com