Cautare

62336 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (6.24 secunde)
Dupa Gabriela Dananae, o alta tanara arbitra din Craiova a impartit dreptatea in teren in afara granitelor tarii. ... Am discutat cu colegele arbitre din Republica Moldova si la ei sunt mult mai multe si chiar au mai multe arbitre pe lista UEFA".
Sondajele PSD il dau pe Antonescu castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale Analizele sociologice si sondajele prezentate, luni, in sedinta CEx al PSD, de presedintele partidului, Victor Ponta, il coteaza pe presedintele PNL, Crin Antonescu, in topul increderii in politicieni, precum si castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale.
Stadionul National va fi inaugurat cu un meci Romania - Argentina, din 11 august 2011. ... La baia de multime de duminica, primarul l-a invitat si pe directorului general a Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu.
Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata uneia dintre formatiile care lupta pentru promovare, Extrem Baia Mare, scor 32-27 (13-14), in cadrul etapei a 13-a din Divizia A, seria B, oferindu-le spectatorilor din Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Modernizarea urbanistica a spatiilor verzi din cartierele Drumul Taberei si Militari Proiectul de modernizare urbanistica a spatiilor verzi din cartierele Drumul Taberei zona 1 si Militari zona 1 este finantat prin Programul Operational Regional 2007 - 2013 - Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere" - Domeniul de interventie 1.1.
Botezul este prima ceremonie importanta din viata bebelusului, si una dintre cele mai importante. ... Dupa ce va hotarati asupra bisericii unde va fi crestinat bebelusul vostru, trebuie neaparat sa vorbiti din timp cu preotul de acolo.
Traditional Robox participa la targul traditional din acest week-end cu ceramica de Bledea din Baia Mare, dulceturi la 20 ron, serbeturi la 15 ron, din zona Bucovina, papusi la 80 ron, o gentuta din pasla la 80 ron, costumase traditionale pentru copii la 350 ron si cesti la 15 ron.
Marin Condescu, presedintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia si al Centralei Nationale Miniere (CNM), se va intalni astazi, la Ministerul Economiei si Comertului, cu ministrul Codrut Seres. ... Dintre acestia, 4.000 sunt din Valea Jiului si Oltenia, iar restul din Baia Mare si Ploiesti.
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu si-au petrecut week-end-ul la mare, cei doi evitand sa se intalneasca.
sunt niste masuri de austeritate Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, la Baia Mare, ca actuala guvernare ia decizii care sunt in defavoarea cetateanului, dar si a statului.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
Acesta il va inlocui pe John Rix, originar tot din Olanda care paraseste compania Real pentru o noua pozitie in Statele Unite ale Americii.
Ministerul Economiei si Finantelor va solicita acordul guvernului pentru închiderea si ecologizarea a 88 de mine si cariere, operatiuni care necesita fonduri de circa 1,77 miliarde de lei (552 milioane de euro), au declarat ieri surse din institutie.
Ministerul Economiei si Finantelor va solicita acordul guvernului pentru închiderea si ecologizarea a 88 de mine si cariere, operatiuni care necesita fonduri de circa 1,77 miliarde de lei (552 milioane de euro), au declarat ieri surse din institutie.
Guvernul a alocat, în cadrul sedintei de miercuri, 1,77 miliarde de lei (17.700 de miliarde de lei vechi) pentru închiderea si ecologizarea a 88 de mine si cariere din sistem.Potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei, obiectivele care urmeaza sa fie închise sau ecologizate apartin Companiei Nationale a Huilei (CNH) Petrosani, Remin Baia Mare, Minvest Deva, SNLO Târgu Jiu, Minierei Banat Anina, Salrom Bucuresti, SNC Ploiesti, CN Uraniu Bucuresti, Baita Stei, Moldomin Moldova Noua, SC Cuart, Geopec Pitesti si Complexului Energetic (CE) Craiova.
In Tolo, un orasel superb din Grecia, situat la 145 de kilometri de Atena, chiar pe plaja, exista un magazin cochet situat langa Hotel Aris.
Astazi, cetatenii britanici voteaza daca raman sau ies din Uniunea Europeana. ... In calitate de cetateni europeni beneficiaza de drepturi egale, de la a munci si a invata, la a candida la alegerile din comunitatile unde locuiesc; ... cei din afara Uniunii platesc mult mai mult.
Un barbat din localitatea maramureseana Copalnic Manastur a fost retinut de procurori dupa ce si-ar fi violat fiica in varsta de doi ani, copila fiind transportata in stare grava la spital, cu mai multe leziuni.
Premierul Emil Boc a declarat vineri, la Baia Mare, ca va propune ca, din luna august si pana la sfarsitul anului, membrii Cabinetului, inclusiv el, sa aiba salarii reduse cu 20%.
"Am adus pietre frumoase de la Munchen, din Germania: opal de Etiopia de foarte buna calitate, diamant brut, diamant fatetat, safir, rubin, smarald, safir in degrade, piatra lunii si combinatii de pietre din care am facut diverse coliere:
google-analytics.com