Cautare

332 de rezultate pentru "costel lacatus" (2.42 secunde)
Costel s-a prezentat la sediul Politiei Sectorului 3 pentru a reclama disparitia de la domiciliu a fiicei sale P. ... Costel".
Au aparut multe reactii, iar printre acestea se afla si cea a lui Costel Galca, antrenorul cu care FCSB a castigat ultimul titlu, in 2015.
In a treia saptamina a lunii octombrie pentru persoanele cu studii medii si profesionale au fost anuntate 172 locuri de munca vacante, cum ar fi agent vinzari, agent imobiliar, asistent farmacie, dulgher, vinzator, lacatus constructii metalice si navale, agent comercial.
In a treia saptamina a lunii octombrie pentru persoanele cu studii medii si profesionale au fost anuntate 172 locuri de munca vacante, cum ar fi agent vinzari, agent imobiliar, asistent farmacie, dulgher, vinzator, lacatus constructii metalice si navale, agent comercial.
Cand un fost turnator, un fost secretar de partid si un fost lacatus mecanic ajung sa defileze cu blazonul monarhiei prin Parlament inseamna ca pagini intregi din istorie vor trebui rescrise rapid.
Colegiul 1 - Mihai-Marian Bazgan (PDL) Colegiul 2 - Anca Constantinescu (PDL) Colegiul 3 - Gabriel Biris (Forta Civica) Colegiul 4 - Costica Canacheu (PDL) Colegiul 5 - Maria Mota (PDL) Colegiul 6 - Ioan Mihaila (PNTCD) Colegiul 7 - Tudorel Pruna (PDL) Colegiul 8- Dan-Cristian Popescu (Forta Civica) Colegiul 9 - Theodor Paleologu (PDL) Colegiul 10 - Marilena Lacatus (PNTCD) Colegiul 11 - Sulfina Barbu (PDL) Colegiul 12 - Cristian Petrescu (PDL) Colegiul 13 - Maria-Mirela Dinu (PDL) Colegiul 14 - Dan-Radu Zatreanu (PDL) Colegiul 15 - Constantin Cerbulescu (PDL) Colegiul 16 - Veronica Toma (PDL) Colegiul 17 - Marian-Radu Popescu (PDL) Colegiul 18 - George-Aristide Minculescu (Forta Civica) Colegiul 19 - Mircea-Cristian Raicu (PDL) Colegiul 20 - Radian-Doru Tufa (PDL) Colegiul 21 - Cristian Traila (PDL) Colegiul 22 - Lucian Diaconescu (Forta Civica) Colegiul 23 - Teodor Dragan (PDL) Colegiul 24 - Florian-Daniel Geanta (PDL) Colegiul 25 - Gheorghe Udriste (PDL) Colegiul 26 - Stefan-Ion Vlaston (PNTCD) Colegiul 27 - Iulian Mihai Anghel (PDL) Colegiul 28 - Silviu Vaduva (PDL) Candidatii ARD pentru Senat, in Bucuresti:
Antrenorul pugilistelor botosanene, Victor Apetrei a declarat ca obiectivul sportivei sale de a intra in lotul national este foarte aproape de a se materializa, deoarece sportiva a fost monitorizata de antrenorul lotului national Adrian Lacatus
Astfel, pentru lucratori sezonieri se selecteaza persoane care vor lucra ca expozanti, cu contracte de munca pe o perioada de noua luni, precum si pentru posturile de lacatus mecanic, mecanic, electromecanic si electrician.
timplar structuri metalice - barbati, virsta maxim 38 ani, minim 3 ani experienta dovedita prin cartea de munca, imediat anterior anului 2005, ca lacatus in elaborarea structurilor usoare, ferestre si usi metalice din aluminiu si PVC, permis de conducere categ.
croitor, dulgher, muncitor necalificat, zidar, frezor, strungar, sudor, lacatus mecanic. Potrivit declaratiilor lui Ion Tarlea, AJOFM Gorj a organizat cursuri de recalificare pe piata fortei de munca si, de asemenea, a desfasurat o campanie de informare a persoanelor din mediul rural despre activitatile agentiei.
De asemenea, o alta meserie care s-a dovedit a fi la mare cautare a fost cea de lacatus,43 de persoane gasindu-si un loc de munca.
inginer tehnolog, consilier juridic, inginer TCM, referent tehnic, agent comercial. Pentru tecucenii care au studii medii angajatorii ofera posturi de vinzator, barman, femeie de serviciu, sudor, dulgher, lacatus, patiser.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati a gestionat luna trecuta 812 locuri de munca, printre ocupatiile pentru care au fost solicitate servicii de mediere figurind cele de agent comercial, asistent medical, zidar, contabil, vinzator, sudor, lacatus, electrician.
expozanti (lacatus mecanic, mecanic, electromecanic, electrician), domeniul agricol, gastronomie (ospatari, bucatari) si comert (vanzatori). Indiferent de domeniul de activitate pentru care optati, in afara cunoasterii limbii germane la nivel mediu, alta conditie este si aceea legata de limita de varsta care nu trebuie sa depaseasca 40 de ani.
S-a prelungit actiunea de preselectare a candidatilor pentru Germania OMFM a prelungit pana la 16 martie actiunea de preselectare a solicitantilor de locuri de munca in Germania pentru lucratori oaspeti (contractele sunt pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitate de prelungire cu inca sase luni), in domeniile industrial (gradinar, lacatus, mecanic, electrician, tinichigiu, tamplar, zugrav-vopsitor, lacuitor, macelar), hotelier-gastronomic (ospatari/ospatarite, bucatari/bucatarese, receptioneri/receptionere, femei specialiste in domeniul hotelier pentru activitati combinate, specialisti/specialiste fast-food) si medical (asistenti/asistente medicale).
Principalele meserii in care exista un important deficit de forta de munca sunt lacatus mecanic, confectioner in industria textila si a confectiilor, vanzator, asistent medical sau medic.
tâmplar, lacatus, mecanic auto, zidar, electrician, lucrator spatii verzi, sudor electric si autogen, fierar betonist, confectioner încaltaminte etc. "Vrem sa schimbam parerea despre niste oameni care, la un moment dat, au gresit.
tâmplar, lacatus, mecanic auto, zidar, electrician, lucrator spatii verzi, sudor electric si autogen, fierar betonist, confectioner încaltaminte etc. "Vrem sa schimbam parerea despre niste oameni care, la un moment dat, au gresit.
Cristea Geana, lacatus la LBR, ne-a declarat ca este nemultumit de faptul ca nu se poate retrage din Solidaritatea: "M-am dus la sindicatul de la uzina, dar acolo usa era inchisa.
Si angajatorii români cauta forta de munca prin Eures Angajatorii români anunta 40 de posturi vacante ca lacatus naval si sudor electric pentru lucrari în santiere navale din tara si strainatate.
google-analytics.com