Cautare

332 de rezultate pentru "costel lacatus" (7.10 secunde)
Daca initial s-a crezut ca va prefera din nou Restaurantul „Ciresica” (cel care la aceasta ora este inchis), presedintele s-a multumit numai sa treaca pe la patronul acestuia, Costel Minca.
Costel Pantilimon a prins curaj dupa evolutia sa din partida Manchester City - Manchester United, contand pentru turul trei al Cupei Angliei, disputata duminica si castigata de trupa lui Sir Alex Ferguson cu 3-2.
Deputatii Alexandru Ciocalteu, Costel Ovidenie, Dan Mocanescu, Ion Stoica, Olguta Cocrea, Bogdan Cantaragiu, Dan Grigore, Daniel Ionescu si Mircia Giurgiu au depus la Camera o propunere legislativa de completare a Legii nr.
Apoi, in prima sesiune a actualei legislaturi, au fost exclusi din partid deputatii Mircia Giurgiu, Ion Stoica, Costel Ovidenie, Dan Mocanescu si Olguta Cocrea, pentru "imoralitatea politica" de a vota in favoarea investirii Cabinetului Tariceanu.
membri - Dorel Labo, Dan Marian, Viorel Hanu, Costel Duca; membri supleanti - Ioan Fodoreanu, Eugen Pop. Vom reveni cu alte informatii.
Liderul acestora, Marin Costel, nu exclude posibilitatea de a se abtine la acest vot. In sedinta de la sfirsitul lunii consilierii judeteni vor fi rugati sa ia act de demisia lui Eugen Chebac din functia de vicepresedinte, atacul in contencios facut de prefect raminind fara obiect.
Cei 32 de membri prezenti la sediul partidului au decis ca presedintia organizatiei sa revina lui Lucian Negrea, in timp ce vicepresedinti au fost desemnati Beghin Levent, Ahmed Levian, Maria Traistaru si Costel Viziteu, iar secretar general Cosmin Vasilescu.
La aceasta categorie au mai fost nominalizati Ion Abrudan, Tibor Acs, Petru Ciubotaru, Constantin Cojocaru, Costel Constantin, Damian Crasmaru, Jozsef Czintos, Constantin Dinulescu, Grig Dristaru, Ovidiu Ghinita, Tudor Gheorghe, Cristian Irimia, Vladimir Jurascu, Nemes Levente, Bujor Macrin, Vasile Menzel, Alexandru Mereuta, George Mihaita, Damian Oancea, Alexandru Repan, Rudy Rosenfeld, Dumitru Rucareanu, Tiberiu Simionescu, Traian Stanescu, Anton Tauf, Sergiu Tudose, Eugen Tugulea, Valentin Uritescu, Razvan Vasilescu, Dionisie Vitcu.
- definitie aforistica de Costel Zagan din Inventeme (22 aprilie 2009) Fericirea noastra e un perete gol, pictat cu flori albe, pe care scriem ce vrem.
Sotii Mihaela si Costel Covaci din Baia Sprie, Maramures, au adus cu acest prilej, la standul lor, o colectie deosebita de flori de mina din bazinul minier Maramures si Brazilia, dar si un generator din cuart fumuriu adus din Brazilia.
Asa strang si eu trei milioane de lei, singurii bani pe care ii am pana luna viitoare", a spus Costel Pascu, alt pensionar.
Si al celorlalte varste." Costel Zagan • "Mos Craciun nu da daruri ticalosilor!" Dan Puric • "Sunt sigur ca intotdeauna m-am gandit la Craciun, cand i-a venit vremea, ca la un timp bun, un timp placut, in care sa fii bland, iertator, marinimos, singurul timp pe care il stiu, in calendarul lung al anului, cand barbatii si femeile par sa-si deschida la unison, din propria vointa, inimile inchise." Charles Dickens • "Cand eram copii, le eram recunoscatori celor care ne umpleau sosetele, de Craciun, cu cadouri.
Omar Hayssam si Costel Bobic apar si ei complici ai lui Baaklini, dar si o pleiada de politicieni din toate partidele pe la care Mafiotul nr.
14 aprilie 2006 in dimineaza zilei in zona Moreni, pe malul raului Prut, Achitei Costel (jud.Iasi) a facut mai multe fotografii, unele cu obiecte neidentificate.
In sala de masini, impreuna cu seful mecanic secund, Costel, motoristul Gheorghe Ceapa, traim momente cumplite de incordare, stiind clar ce se va intampla cu noi daca motorul principal nu va fi relansat.
Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George. Constructii si Reparatii AGA:
Si, tot conform traditiei, presedintele Romaniei s-a cazat la vilele speciale din Neptun, iar prima cina a luat-o la restaurantul sau preferat, "Ciresica", apartinand omului de afaceri din Mangalia Costel Minca.
Un alt comentariu legat de patrupedele comunitare a fost cel al lui Buricea Costel cu titlul "Promisiune cu maidanezi nerespectata".
Printre acestia se numara patru consilieri ai PC (Eugen Durbaca, Radu Cosca, Cristian Istrate si Marin Costel), unul din cadrul PD (David Craiu) si unul de la PNL (Paul Ichim).
Vasile Gabriel Nita a fost eliberat din functia de adjunct al sefului Departamentului ordine si siguranta publica, cu rang de subsecretar de stat, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, iar Dorin Costel Todor a fost numit in functia publica de secretar general al Ministerului Justitiei.
google-analytics.com