Cautare

332 de rezultate pentru "costel lacatus" (7.61 secunde)
Potrivit purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, Costel Stoica, Preafericitul Parinte Teoctist s-a aratat surprins de aceasta propunere si a adaugat ca niciodata preotii nu au turnat la Securitate lucruri aflate in timpul spovedaniei.
Daca mergem pe ideea liberala ca o treime este 11,66 si se majoreaza la 12, doua treimi reprezentind 24 de voturi si daca mai adunam inca o treime, ajungem la un numar de 36 de consilieri, iar noi avem 35", a precizat consilierul Costel Marin.
Daca mergem pe ideea liberala ca o treime este 11,66 si se majoreaza la 12, doua treimi reprezentind 24 de voturi si daca mai adunam inca o treime, ajungem la un numar de 36 de consilieri, iar noi avem 35", a precizat consilierul Costel Marin.
Marin Costel - PC, Catalin Paraschiv - PNL si Avram Trandafir - PSD. Dupa discutiile purtate de cei trei se pare ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste redistribuirea produselor de uz electrocasnic.
Consilierii judeteni Marius Florinel Vasii, Enache Mandrescu, Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani si Spiridon Tudorache, care au migrat de la PSD la PNL si PD, si-au pierdut mandatele de consilieri judeteni, locul acestora fiind luat de Paraschiv Macrineanu, Laurentiu Marin, Dragos Petrut Barladeanu, Luminita Teodorescu, Aurel Vranceanu, Lambrinia Bolovan si Costel Tica.
Pe locul trei a iesit candidatul PC, Lica Cristea, cu 670 de voturi, urmat de reprezentantul PNG, Andrei Felea, cu 224 de voturi si reprezentantul PRM, Costel Butuc, cu 47 de voturi.
Consilierul judetean Costel Avram, prieten si fost coleg de partid cu Raj Tunaru, a declarat ieri la Petrosani, in cadrul unei conferinte de presa, ca judecatorii au decis sa-l aresteze din nou pe Tunaru la prima infatisare pentru ca a incalcat procedurile care i-au fost impuse in momentul eliberarii conditionate.
E drept ca, legat de acest subiect, au fost vehiculate in ultimul timp mai multe nume, printre care si cele ale conservatorului Marin Costel si social-democratului Florin Popa.
Astfel, pentru societatea Apa Canal se vorbeste despre Eugen Zaharia, care in momentul de fata face parte din conducerea Administratiei Pietelor, iar la SADP se pare ca este preferat conservatorul Marin Costel.
Pasca Costel - vicepresedinte, fost director la Directia Silvica din Constanta, cunoscut ca traseist politic PNL-PSD-PNL-PLD; Stavrositu Maria - sotia d-lui.
Marin Costel si Eduard Grosu au fost desemnati sa-i inlocuiasca pe Ion Stefan si Florin Popescu. Al doilea eveniment ca importanta a fost Gala Premiilor PNL, care, desi la o prima vedere nu pare, are in fiecare an un important caracter politic.
Presedintele PLD Galati a anuntat ca pina in momentul de fata in cursa pentru stabilirea candidatilor partidului pentru euro-alegeri s-au inscris doar doua persoane, Costel Gheorghiu, fost senator PD si membru PLD, si profesorul universitar Constantin Frosin din partea societatii civile.
Alaturi de Debu au mai fost dati afara din structurile de conducere si Costel Gheorghiu si Paul Florea. "Conform mandatului pe care il am, am propus Biroului central excluderea celor trei si am primit aprobarea.
Cei care conduc in acest moment ADP, Eduard Grosu, Apaterm, George Cubasa, si Apa-Canal, Marin Costel, au calitatea de interimari.
In celelalte sapte pagini, publicatia prezinta si comenteaza traseul politic si economic al lui Traian Basescu, prezentat ca "marinar-bisnitar" si "miliardar-tunar", precum si relatia dintre presedintele suspendat si oamenii de afaceri Costel Casuneanu, Dorinel Umbrarescu, Dumitru Bucsaru, Mihai Necolaiciuc, Florian Anghelescu, Mircea Basescu, Dan Besciu si Sorin Vulpescu.
Funar cere conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
Secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu a facut aceasta precizare la solicitarea formulata de Gheorghe Funar pentru a obtine informatii privind deplasarea in strainatate sau in afara Bucurestiului, in perioada 28 mai-2 iunie, a deputatilor Roberta Anastase, Maria Iacob, Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Ion Stoica, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie.
Lasandu-i deoparte pe cei de la Ministerul Transporturilor, cred ca cei de la Rosia Montana si Costel Constanda ar face un episod interesant", spune Bogdan Olteanu.
Surse din PD vorbesc despre faptul ca Marinescu ar putea fi sanctionat pentru ca, alaturi de senatorii PSD Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu, a initiat un proiect de lege pentru ca terenul din Parcul Bordei, detinut de Costel Constanda, sa fie declarat de utilitate publica.
Surse din PD vorbesc despre faptul ca Marinescu ar putea fi sanctionat pentru ca, alaturi de senatorii PSD Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu, a initiat un proiect de lege pentru ca terenul din Parcul Bordei, detinut de Costel Constanda, sa fie declarat de utilitate publica.
google-analytics.com