Cautare

331 de rezultate pentru "costel lacatus" (8.84 secunde)
Directorul general al Apa Canal, Marin Costel, ne-a declarat ca nu cunoaste data cand organigrama societatii va fi supusa aprobarii Consiliului Local.
Directorul general al Apa Canal, Marin Costel, ne-a declarat ca diferenta de pret, care constituie inca un impediment in semnarea contractului, este de 20 de milioane de euro, aceasta reprezentand suma solicitata suplimentar de constructori pentru executarea lucrarilor.
Acest lucru ne-a creat unele probleme, mai ales atunci cand au avut loc avarii si personalul nu mai facea fata", ne-a declarat directorul general al Apa Canal, Marin Costel. ... Avem mare nevoie de forta de munca in anumite domenii in tara", sustine Marin Costel.
Firmele si persoanele implicate in aceasta inselatorie - SC Loenermark SRL din Poarta Alba, SC Scu Pin Clean SRL si Transport Comercial Prest SRL, ambele din Constanta, controlate de Costel Buzatu, Emil Pricop, respectiv Daniel Gruea - au fost depistate si anul trecut de Garda Financiara, dupa ce au furat de la stat tot 50 miliarde lei vechi.
Costel Bidasca, administratorul MBB, a precizat ca a facut o oferta ministerului pentru vanzarea a 70 de apartamente de doua camere, preturile fiind sub nivelul pietei. ... Pana acum nu am primit un raspuns la aceasta oferta", a declarat Costel Bidasca.
Marele premiu, o masina MINI One, a fost castigat de Costel Chiosa, din Galati, care a postat filmul denumit "Indoor Goalkeeper".
Presedintele Agrostar Dolj este Costel Cosoveanu, secondat de vicepresedintii Gheorghe Duta, Florin Vata, Sorin Gaina si Dan Octavian. ... Ii ajutam gratuit pe cei care vor sa scrie proiecte de finantare in agricultura", spune presedintele Agrostar Dolj, Costel Cosoveanu.
Conf. univ. dr. Costel Stanciu, presedinte APC. Sursa: apc-romania.ro
Costel Pantilimon a avut cateva interventii bune in poarta Romaniei, dar din minutul 47 fanii Olandei s-au putut bucura, au scris cei de la Voetbal. ... Costel Pantilimon a declarat:
Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe. ... Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu Stefan - tobe.
Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe. ... Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu Stefan - tobe.
Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu. ... S-a ajuns la proces, iar dupa 10 ani de judecata omul de afaceri Costel Constanda a castigat despagubiri record de 165 de milioane de euro in procesul cu Primaria.
Nu in ultimul rand, simezele Bibliotecii Nationale a Romaniei vor gazdui o selectie generoasa de lucrari de grafica realizate de renumitul caricaturist Costel Patrascan, pentru ca brailenilor le place sa citeasca, dar si sa rada din tot sufletul. ... Erata la erata semnat de Costel Patrascan.
Un produs farmaceutic, fie el medicament, supliment alimentar sau dispozitiv, trebuie recomandat de specialisti si nu de firmele de publicitate, a declarat Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, presedintele APC Romania.
In acest week-end, la targul din curtea Muzeului Taranului Roman, la standul sotilor Costel si Lenuta din Itesti gasiti produse naturale, fara chimicale si fara coloranti artificiali.
La standul sotilor Costel si Lenuta din Itesti, Buftea puteti face si comenzi online pe Camara din Itesti.
Costel de 23 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care la data de 31.01.2011, prin folosirea fortei fizice, a deposedat-o pe o casierita a unei săli de jocuri situata in str. ... Costel in stare de retinere.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, fostul ministru Costel Alexe, este urmarit penal intr-un dosar de abuz in serviciu. El este acuzat de procurori ca a numit un manager, desi acesta nu indeplinea conditiile legale.
COSTEL de 24 de ani, T. ... COSTEL in stare de arest preventiv, iar cu T. VASILE si B. CORNEL in stare de libertate.
Costel de 18 ani si N. ... Costel a tainuit bunurile sustrase de la o persoană ce intretinea, de asemenea relatii sexuale, ulterior solicitandu-i suma de 450 lei, in vederea restituirii lor.
google-analytics.com