Cautare

119 de rezultate pentru "costache marieat" (4.05 secunde)
Linga acesta, la luarea deciziilor mai semneaza si Costache Stan (membru PNL), Sava Munteanu (membru PUR), Elena Postelnicu, Adriana Gavan (sotia consilierului local PUR) si Eugen Gavan.
Alexandru Nicolcioiu si Dan Costache Patriciu. Si societatea comerciala Rompetrol Holding SA, avand ca reprezentant permanent pe George Philip Stephenson, a luat aceeasi decizie.
Discutiile vor fi moderate de publicistul Vartan Arachelian, la dezbatere urmand sa mai fie prezenti Ionut Costea, presedintele Raiffeisen-Banca pentru Locuinte, Mugur Stet, purtator de cuvant al BNR, Calin Georgescu, reprezentantul Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare in Romania, Dragos Seuleanu, vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mike Costache, director social al AutoItalia Group si Marius Petrescu, strategic partnership manager Connex Vodafone Romania.
Cei patru romani, reuniti intr-o echipa cu numele LEDA, sunt Dan Andrei Costea, liderul grupului, care este student la Inginerie Electrica si Informatica la Universitatea Internationala Bremen, Germania, Flaviu Valentin Barsan, student in anul I la Inginerie, in cadrul Universitatii din Calgary, Canada, Ciprian Gal, student in anul I la Fizica, la Universitatea Internationala Bremen, si Adrian Costache, student la Inginerie Electrica si Informatica, la Universitatea Internationala Bremen.
Detinatorul unui card co-branded BCR - EURO < 26 beneficiaza de un instrument de plata electronic care ofera numeroase avantaje, printre care scutirea de comisioane pentru retragerea de numerar de la ATM-urile BCR, pentru emitere card, pentru reinnoire sau emitere ulterioara a cardului sau pentru interogare sold", a declarat Octavian Costache, director executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.
In prima etapa vor fi vizitate comunele Costache Negri, Pechea, Tepu, Munteni, Vinatori, Smirdan, Cavadinesti, Beresti-Meria, Scinteiesti si Cuca, urmind ca pentru a doua etapa programul sa fie definitivat pina la inceputul lunii noiembrie.
In cazul in care nici nu ajungi la salariul mediu, poti sa-ti pui pofta in cui ca nu ai cum sa iei nici o subventie", a spus Flaviu Costache, inginer.
Nu le-am avut in tematica pana acum", a precizat comisarul-sef Marin Costache. Daca nu se incadreaza in cantitatile de reciclare cerute de lege, societatile doljene risca sa plateasca fondului de mediu miliarde de lei vechi.
"Campania are rolul de a stimula si platile cu cardul, contribuind la consolidarea culturii bancare in Romania", a declarat Octavian Costache, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR, intr-un comunicat.
Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, le-a declarat simbata fermierilor galateni in cadrul unei intilniri in comuna Costache Negri ca rolul Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) nu a fost inteles de "factorii responsabili din minister", facind trimitere la fosta conducere a institutiei in frunte cu Gheorghe Flutur.
Presedintele Asociatiei Crescatorilor de Albine din Galati, Costache Enache, ne-a declarat ca apicultorii nu s-au mai confruntat cu o asemenea situatie apocaliptica in ultimii 17 ani:
Cele mai multe dosare de verificat provin din comunele Baleni, Corni, Cudalbi, Rediu, Smulti, Valea Marului, Varlezi, Corod, Costache-Negri, Cuza-Voda, Draguseni, Grivita, Pechea, Slobozia-Conachi, Fartanesti si Targu-Bujor.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, de azi, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 200 de ani de la nasterea lui Simion Barnutiu, unul din liderii miscarii revolutionare a romanilor ardeleni din 1848, a anuntat, luni, banca centrala.Monedele din argint au o valoare nominala de 10 lei, o greutate de 31,103 grame, un diametru de 37 milimetri si marginea zimtata.Aversul (fata monedei) prezinta un fragment din acuarela lui Costache Petrescu - "Adunarea Nationala de la Blaj", peste care se afla inscriptia "MAREA ADUNARE NATIONALA DE LA BLAJ - MAI 1848".in partea stanga se afla anul emisiunii - 2008, scris vertical, in partea superioara este inscrisa valoarea nominala - 10 lei, langa chenar este inscriptia in arc de cerc "ROMaNIA", iar in dreapta, stema Romaniei.Reversul monedei de argint prezinta portretul lui Simion Barnutiu, iar in stanga, inscriptia "SIMION BARNUTIU" scrisa vertical si, dedesubt, inscriptia "200 ANI DE LA NASTERE".
Ultimul traseu judetean pe ruta Galati - Costache Negri a fost adjudecat de o firma din Dambovita, care si-a surclasat concurentii din Galati prin parcul de masini mult mai bun.
Dupa expirarea acestui termen vom vedea în ce masura sunt protejate apele Jiului“, a spus comisarul-sef al Garzii de Mediu Dolj, Marin Costache.
Fata de numitii Radacina, Gosa si Costache s-a dispus retinerea pentru o perioada de 24 ore. Ieri, 18 martie a.
Dan Costache Patriciu (mai cunoscut sub numele de Dinu Patriciu ) (n. 3 august 1950) este un important om de afaceri si politician roman, care a activat pana nu demult in domeniul petrolier.
Compania trebuie sa intretina si sa construiasca drumuri, nu sa cumpere terenuri", a declarat pentru Gandul Liviu Costache, director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Cristian Parvan- Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania, Florian Costache - Patronatul National Roman, Costel Olteanu - Uniunea Nationala a Patronatelor cu capital privat din Romania, Vicepresedintele UGIR, Stefan Radeanu, alaturi de diplomati, si reprezentanti ai celor mai importante societati italiene din Romania:
Ana Maria Gornoviceanu (kumite copii 2, +30 kg), David Costache (kumite copii 2, -30 kg), Iuliana Raducu (kumite copii 3, +40 kg), Rafael Ghilus (kumite minicadeti, -45 kg), Alexandra Popescu (kumite minicadeti, -45 kg), Cristina Popescu (kumite minicadeti, -50 kg), Adrian Toma (kata cadeti) si Alexandra Rombu la kata cadeti si kumite cadeti, +54 kg.
google-analytics.com