Cautare

119 de rezultate pentru "costache marieat" (2.97 secunde)
Acestia sunt Aurel Bojenoiu, Manu Costache, Paul Dumitrache, Nicolae Giurgiteanu, Gabriel Nica, Ruslan Oprescu si Mihai Zdreala. Cel care va intruni cele mai multe sufragii va fi candidatul nostru pentru functia de subprefect", a spus senatorul Mario Oprea.
- deputatul PRM, Mircea Costache, si deputatul PC, Petru Calian, ex-PRM) ca si averile patronilor de presa si conducatorilor partidelor politice sa fie controlate.
Este vorba de Stelica Costache, de 33 de ani, din Ion Corvin, consilier PD, aflat la volanul autoturismului, si Lucian Cete, tot din Ion Corvin.
CJ vrea sa faca un credit in valoare de 447 de miliarde de lei vechi in acest sens”, a declarat consilierul judetean liberal Costache Stan.
Gheorghe Funar (PRM), Antonie Iorgovan (PSD), Norica Nicolai (PNL), Ungureanu Vasile Ioan Danut (PSD), Gavrila Vasilescu (PC), Titu Nicolae Ghiorghiof (PNL), Florin Iordache (PSD), Ruxandra Jipa (PRM), Mircea Costache (PRM), Eugen Nicolicea (PSD).
In replica, Marin Costache, comisarul-sef al Garzii de Mediu Dolj, a declarat: "Este dreptul lor sa conteste amenda. Dupa trecerea termenului acordat vom face alt control si, in cazul in care constatam ca nu s-au conformat, vor urma si alte masuri".
Este vorba despre Viorel Costache si Sorin Ciutureanu, oameni care se ocupa acum de strategiile de mediu ale PNL, din care a facut parte si crosul "Mediu si Sanatate" organizat sambata de liberali.
Initiativa depusa de 10 parlamentari PNL (Norica Nicolai, Titu Gheorghiof), PSD (Antonie Iorgovan, Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Vasile Ungureanu), PRM (Gheorghe Funar, Ruxandra Jipa, Mircea Costache), PC (Gavrila Vasilescu) ii anuleaza sefului statului dreptul de a decide prin decret asupra datei si problemei supuse referendumului national.
Catalina Apostu la Beresti, Lenuta Serban la Varlezi, Tudorita Patriche la Scanteiesti, Stefanica Alexandru la Ivesti, Mariana Sonu la Movileni, Coca Lupulean la Munteni, Trandafira Constantin la Nicoresti, Aurelia Popa la Negrilesti si Mana Ilie la Costache Negri", a precizat Ion Stefan.
Adrian Moisoiu (PRM), Mircia Giurgia (independent), Ioan Aurel Rus (PRM), Costache Mircea (PRM) si Petru Calian au fost printre cei mai activi deputati in ceea ce priveste initiativele legislative depuse, peste 100 fiecare.
Directia Generala a Finantelor Publice (Bogdan Hutuca), Casa de Asigurari de Sanatate (Liviu Mocanu), Capitania Zonala Constanta (Alexandru Mezei), Oficiul de Autorizare si Control in Turism (Corina Gheorghe), Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (Viorel Costache) si Directia Judeteana pentru Sport (Elena Francu).
La Directia Silvica propunerea PSD este Bogdan Ion, la Directia Judeteana de Munca si Protectie Sociala - Valentina Munteanu, la Casa Judeteana de Pensii - Cristina Samoila, la Biroul Judetean de Renta Viagera - Sanda Gabriela Radu, la Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie - George Visan, la Capitania Zonala Constanta ramane acelasi sef, Alexandru Mezei, la fel ca si in cazul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului, unde sef este Viorel Costache, acesta castigand, de altfel, si un concurs pentru acest post.
Cu aceasta ocazie, col. Viorel Costache, seful ISU, a inmanat diplome tuturor colaboratorilor, primarilor si reprezentantilor institutiilor deconcentrate. (A. V. )
Propunerile mai "solide" vizeaza conducerea Directiei Silvice (DS), a Garzii de Mediu, a Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, a Directiei de Sport si Directiei de Statistica.Potrivit unor surse din partid, fostul director al DS, Daniel Dragnei, ar fi nominalizat la sefia institutiei pe care a mai condus-o, unde ar trebui sa ii ia locul lui Eugen Gioanca.Liberal-democratii au nominalizat-o pentru sefia Garzii de Mediu Dolj, in locul liberalului Manu Costache, pe Ileana Serban, cea care a candidat pentru ocuparea functiei de presedinte-director al Casei de Pensii si a pierdut in fata consilierei judetene, de la PSD, Alina Elena Tanasescu, CAS Dolj fiind in "curtea" social-democratilor.
Calinoiu si-a incheiat pledoaria parafrazandu-l pe Costache Negruzzi in nuvela "Alexandru Lapusneanul": "Daca dumneavoastra nu m-ati vrut, eu va vreau!".
Mai exact, oficialii CMZ de la malul marii au formulat o plangere prealabila, iar spre fericirea colonelului Viorel Costache, seful ISU, si a lui Virgil Coman, directorul DJAN, CJ Constanta a respins actiunea intentata de Centrul Militar Zonal, considerand-o ca fiind neintemeiata.
Presedintele Consiliului, Florian Costache, a mentionat ca plenul CES se reuneste astazi cu doua zile mai devreme, pentru a aviza proiectul Legii salarizarii unitare, acest act fiind pana in prezent in dezbateri la comisii.
Pentru sectorul 4, UNPR si-a pus bazele in Razvan Costache, la 5 in Corin Romanescu, iar la sectorul 6 a fost anuntat Constantin Tomescu.
Suntem doar in tara in care Costache Negruzzi si-a scris istorisirea despre Alexandru Lapusneanu, iar teribila zicere despre posibilii raspopiti de dupa ridicarea, dupa boala, a domnitorului merge ca o manusa in construirea unor asemenea ipoteze, neaparat, vindicativ- sanguinare.
- Adrian Oros - ministrul propus al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (ora 9,00) - Victor Costache - ministrul propus al Sanatatii (10,00) - Marcel Bolos - ministrul propus al Fondurilor Europene (12,00) - Violeta Alexandru - ministrul propus al Muncii (13,00) - Lucian Bode - ministrul propus al Transporturilor (ora 15,00).
google-analytics.com