Cautare

119 de rezultate pentru "costache marieat" (4.52 secunde)
Florian Costache - presedintele Consiliului Economic si Social (CES) a declarat, luni, ca noul Codul al muncii a fost trimis Guvernului fara niciun aviz din partea CES.
Apoi, trebuie sa ai bani de dotari si un minim stoc de marfa, dupa care incepi sa cauti clientii", a spus Carmen Costache, managerul unei firme care se ocupa cu comercializarea mobilei.
Fiecare comisar are propria parola de acces la server", a explicat comisarul-sef Marin Costache. ... In acest context, era necesara cunoasterea unei limbi de circulatie internationala", a mai spus Marin Costache.
Liviu Costache, director general al CNADNR afirma ca in urma cu o saptamana a obtinut avizul Comisiei Trans European Motorway Network pentru includerea segmentului Constanta-Mangalia-Varna in coridorul IV pan-european de transport care este finantat din fondurile structurale ale UE.
Au fost prezenti Antonio Marzano, Presedinte al Consiliului National al Economiei si Muncii (CNEL) si Ex-Ministru al Activitatilor Productive din Italia, Florin Costache, Presedinte al CES (Consiliul Economic si Social) si al Patronatului National Roman (PNR) si Cristian Parvanu, Presedinte AOAR.
Maestrul Benone Sinulescu a decis sa se alature campaniei "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil", intregind seria actorilor si muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul Danielei Costache, o fetita careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata.
Anca si Constantin Costache participa la targurile traditionale organizate in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade. ... Am si pocho-uri si o rochita crosetata, ne-a spus Anca Costache.
Anca si Constantin Costache participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade.
ziaristul Alexandru Costache. ... Chiar daca nimeni nu a indraznit sa comenteze oficial "incidentul” Alexandru Costache - ma refer la mai-marii PSD sau conducerea televiziunii unde a activat ziaristul in cauza - situatia este clara.
Costache 6, Sigurjonsson 29 Echipele de start: ... Hindrich - Susic, Bouhenna, Cestor, Stefan - Dead, Boateng, Sigurjonsson - Sacko, Omrani, Costache Rezerve:
El pretindea ca este politist si, in aceasta calitate, a cerut de la mai multe persoane din comuna Barza diverse sume de bani, promitandu-le in schimb ca le angajeaza la politie, sustine primarul localitatii din Voineasa, Constantin Costache.
Costache Negri, sector 5, o persoana reclama furtul unei motociclete. ... Costache Negri, sector 5, o motocicleta marca Nipru 650 in curs de restaurare, pentru a o valorifica la fier vechi.
Si, ca sa fim mai exacti, pentru Agentia de Mediu PNL il sustinuse, in 2004-2005, pe Viorel Costache (nu membru al PNL, ci membru al Partidului Ecologist).
Colegiul 3 de deputat (62.227 persoane) are in componenta localitatile Barcea, Costache Negri, Draganesti, Fundeni, Grivita, Ivesti, Liesti, Pechea si Umbraresti.
Deputatii PRM Dumitru Dragomir, Ioan Manzana, Mircea Costache si Gelil Eserghep si-au anuntat, la inceputul primei sedinte a Camerei din actuala sesiune parlamentara, demisia din partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
Dan Costache Patriciu (mai cunoscut sub numele de Dinu Patriciu) activeaza in domeniul petrolier. S-a nascut la data de 3 august 1950, in familia unui cunoscut petrolist din perioada interbelica.
Printre colaboratorii primului numar se regaseau Adrian Marino, Ion Alexandru, Gabriel Tepelea sau Ilie Costache. Publicatia Economistul apare la Bucuresti, de doua ori pe saptamana la inceput, iar mai apoi zilnic, la 29 iunie 1990, ca publicatie a Asociatiei Generale a Economistilor din Romania.
Printre colaboratorii primului numar se regaseau Adrian Marino, Ion Alexandru, Gabriel Tepelea sau Ilie Costache. - Publicatia Economistul apare la Bucuresti, de doua ori pe saptamana la inceput, iar mai apoi zilnic, la 29 iunie 1990, ca publicatie a Asociatiei Generale a Economistilor din Romania.
In timp ce Ilie Merce s-a aratat nemultumit ca nu exista un CV atasat dosarului celui in cauza, Mircea Costache a precizat ca modernizarea Romaniei nu se poate face cu asemenea "fosile".
Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza duminica onomastica.
google-analytics.com