Cautare

119 de rezultate pentru "costache marieat" (5.47 secunde)
Cele 20 de TIR-uri au trecut, pe rand, prin Slobozia Conachi, Cuza-Voda, Pechea, Costache Negri, Cudalbi si alte localitati unde oamenii au mare nevoie de ajutoare.
Alina Costache) GETA TRAIESTE LA ALTITUDINE SI IN ANUL 2017!, este ultima postare de pe pagina de socializare Facebook a renumitei alpiniste Dor Geta Popescu, moarta sambata alaturi de colegul sau de club montan Erik Gulacsi dupa ce au fost surprinsi de o avalansa in Muntii Retezat.
Marius Costache Actori: Eduard Carlan, Bogdan Costea, Eduard Haris • Calugarul mascat si adulterina Teatrul Arca - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia:
Teatrul cel Mare a fost deschis in 1852 cu piesa "Zoe" sau "Un amor romanesc", avandu-i protagonisti pe Costache Caragiale, Nini Valery si Stefan Mihaileanu.
Spectacolul este prezentat de directorul "Centrului de workshopuri si cercetare teatrala - Plaing", un reprezentant de seama al teatrului independent, actorul Mihai Costache, pe care publicul iubitor de teatru l-a vazut ca one man show, in piesa "Novecento".
Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar Incurcatura la nivel inalt Sambata, 23 ianuarie, ora 19:00 Incurcatura la nivel inalt este o comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si ilar cu cele amoroase.
- Intr-o lume modesta, intr-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de tigani, dar tigani cu care puteai sa fii prieten.
Daca majoritatea opiniei publice din Tara Romaneasca sustinea unirea cu Moldova, in principatul de la rasarit situatia era complicata, deoarece unionistilor Alexandru Ioan Cuza si Mihail Kogalniceanu li se opuneau separatistii Nicolae Istrate, Costache Negruzzi si Gheorghe Asachi, care presupuneau ca alegere capitalei la Bucuresti ar fi dus la o decadere a Iasiului.
Se transfera la Liceul Costache Negruzzi, renunta la vioara, se muta de la clasa de Real (sta prost cu matematica) la una de Uman si declara ca se pregateste pentru medicina.
De-a lungul carierei a jucat alaturi de mari actori, precum Silvia Dumitrescu Timica, Sonia Cluceru, Costache Antoniu, Alexandru Giugaru, Alexandru Finti, George Calboreanu, Emil Botta, Grigore Vasiliu-Birlic si multi altii.
Maximilian, Maria Filotti, Gheorghe Storin, Gheorghe Timica, Maria Ventura, Marioara Voiculescu, Ion Iancovescu, Nicolae Baltateanu, Elvira Popescu, Marietta Sadova, Mihai Popescu, Sonia Cluceru, Aura Buzescu, George Calboreanu, Elvira Godeanu, Alexandru Giugaru, Eugenia Popovici, Miluta Gheorghiu, Costache Antoniu, Beate Fredanov, Marcel Anghelescu, Ninetta Gusti, Fory Etterle, Cella Dima, George Vraca, Grigore Vasiliu Birlic, Dina Cocea, Niky Atanasiu, Kovacs Gyorgy, Clody Bertola, Marcela Rusu, Carmen Stanescu, Olga Tudorache, Gina Patrichi, Leopoldina Balanuta, Rodica Tapalaga, Silvia Popovici, Ileana Predescu, Radu Beligan, Toma Caragiu, Amza Pellea, Florin Piersic, Dem Radulescu, George Constantin, Mircea Albulescu, Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Ion Besoiu, Stefan Banica, Ion Lucian, Mitica Popescu.
Poate ca televiziunea ar trebui sa ne ofere intr-un an marcate de evenimente electorale si alte variante de care dispune in arhiva sa, dar in special de Scrisoarea lui Sica Alexandrescu din filmul facut in 1953, cu distributia emblematica ce i-a trimis in eternitate pe Giugaru, Niki Atanasiu, Marcel Anghelescu, Costache Antoniu, Radu Beligan, Ion Fintesteanu, Birlic, Talianu si Elvira Godeanu.
Piesa se va regasi pe Arta, viata si iubire, album ce urmeaza sa fie lansat in curand de catre artista Textul si muzica sunt compuse de catre ADDA, impreuna cu ProducaDoru si Theo Costache, iar videoclipul este regizat de SAN.
Victor Costache. La acest spital, recent, sase din opt asemenea operatii au fost gratuite, restul au costat fiecare 5.000 de euro, de zece ori mai ieftin decat in strainatate.
Alina Costache) (Continuare) De la trecerea sondei Voyager 2 pe langa Neptun la sfarsitul anilor 1980, nicio planeta (clasica, pitica) nu a fost explorata de la o distanta atat de mica, asa cum o va face sonda New Horizons.
Alina Costache) PLUTO este sarbatorita Google de marti, 14 iulie. Sonda New Horizons apartinand NASA se apropie de destinatia misiunii sale, planeta pitica Pluto, fiind la o zi de intalnirea istorica cu acest corp cosmic indepartat, dupa o calatorie care a durat mai mult de 9 ani, conform Reuters.
Anca Crupariu ANMDM, Valentin Popescu MS, Augustus Costache, CNAS Sesiune de intrebari si raspunsuri 15.00-16.00 Acondroplazia si adaptarea pacientilor la viata reala:
Bunicul sau, Costache Hagiu, avea distilerie in 1945, fapt atestat si printr-un act pe care il prezinta la fiecare targ traditional la care este prezent.
(Desi pe vremea aceea eu nu publicam nimic inca in ziarele craiovene). Astfel aflam ca obstea multumeste public politaiului Costache Razu fiindca i-a prins pe autorii unui furt.
Costache Sibiceanu cu str. Dumitru Zossima, sector 1, pe un minor de 15 ani din Bucuresti, avand asupra lui un cutit tip briceag, cu lungimea totala de aproximativ 23 cm, din care lama de 10 cm.
google-analytics.com