Cautare

361 de rezultate pentru "corina" (3.01 secunde)
educatie, sanatate, dezvoltare economica si dezvoltare spirituala", a declarat Corina Suta, Communication Officer la Biroul Zonal Dolj al World Vision.  Este un pas pentru dezvoltarea zonei În plus, Biroul Zonal Dolj a organizat ieri, la Craiova, un seminar cu tema "Asociatiile de dezvoltare intercomunitara.
La randul sau, presedintele Asociatiei Litoral, Corina Martin a declarat ca desi sezonul estival a inceput de la 1 Mai si chiar din aprilie, plajele nu sunt amenajate si ca DADL nu se implica, eventual prin rezilierea contractelor cu operatorii care nu-si respecta angajamentele.
Bancile ar trebui sa ma analizeze pe mine, ca eu iau credit, nu o firma rau-platnica“, spune Corina, o craioveanca aflata în situatia mentionata.
Programul de lucru in perioada de depunere a cererilor de plata este de luni pana sambata, intre orele 8.00-16.00", a anuntat purtatoarea de cuvant de la APIA Olt, Corina Grecea.
"Pentru aceasta perioada, au fost programati sa depuna cererile pentru plata pe suprafata 18.153 de fermieri, insa, potrivit datelor centralizate de Agentie, pana in prezent, au venit pentru a depune documentatia numai 15.106", a declarat purtatoarea de cuvant a APIA, Corina Grecea.
Suma totala alocata acestora a fost de 831.460 de lei", a spus purtatoarea de cuvant a APIA Olt, Corina Grecea.
Cei doi au avut parte si de un program artistic, pe scena din spatele Primariei Saelele cu fanfara si dansuri populare traditionale. In Saelele, secretarul general al PES a fost insotit de eurodeputatele PSD Corina Cretu si Viorica Dancila.
Zona vizata este situata intr-un areal cu pronuntat caracter turistic, pe malul marii, intre statiunile Costinesti si Olimp, potrivit directorului Cancelariei Prefectului, Corina Cusa.
5 Camelia si Corina Voiculescu 1 - 1,1 mld. 5 Veronica Dragan 800 - 900 mil. 6 Sorin Ovidiu Vintu 800 - 850 mil.
'Dupa ce au fost publicate in presa mai multe fragmente de stenograme din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu care reprezentau discutiile omului de afaceri cu jurnalisti din grupul Realitatea si politicieni, HotNews.ro a obtinut de la Tribunalul Bucuresti stenogramele integrale ale discutiilor purtate de Vantu cu Sergiu Toader (foto), Stelian Tanase si Corina Dragotescu.
Corina Dragotescu publica pe IMPACTNEWS articolul NEWS O noapte agitata, cu razboi pe distributie, la cablu. Dimineata erau aproape 200 de oameni care ramasesera cu RTV.
Procesul de primire de cereri este in curs de derulare pana pe 30 iunie", a spus Corina Dorobantu, sefa APIA Gorj.
Iar CURENTUL aminteste ca plenul reunit al Parlamentului a confirmat-o, chiar ieri, pe Laura Corina Georgescu in functia de presedinte al Consiliului National al Audiovizualului.
Loredana, Zdob si Zdub, CRBL, Connect-R, Alex Velea, Holograf, Vunk , Puya, Corina, Hi Q, Akcent, Delia. Parteneri ai evenimentului de la Craiova sunt RECON, Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti, MITLIV, CIVITAS si Domeniul Coroanei Segarcea.
Cristian Scutaru - owner .1Concept Dana Visanescu - Master Stylist Alin Mihalache - Educational Manager Andreea Lascu - Nail Specialist Corina Schiau - Junior Nail Technician Marius Gruia - Master Stylist Antonio Strat - Stylist Roxana Ionescu - Junior Stylist Diana Theodorescu - Junior Stylist Cosmin Patulea - make-up artist "Anul acesta, se poarta nuante de par cat mai naturale:
De curand, un grup de deputati i-au adresat o scrisoare doamnei comisar european Corina Cretu pentru a-i semnala lipsa dezbaterii publice asupra Master Planului General de Transport.
De curand, un grup de deputati i-au adresat o scrisoare doamnei comisar european Corina Cretu pentru a-i semnala lipsa dezbaterii publice asupra Master Planului General de Transport.
Livia Graur, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Connie Preda, Adina Halas Hugeanu, Monica Colceriu, Camelia Baltoi, Dana Petcu, Oana Toma, Anca Iubu, Livia Boaja, Oana Lazar, Corina Kristaly, Ovidiu Muresanu si Andrei Nourescu.
Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra calitatii aerului din oras, companiilor locale, turismului si, bineinteles, asupra locuitorilor din cartierele ce vor fi astfel deservite, a declarat comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.
Gandacul de Colorado), Corina Popescu (De la adevarul ca o poveste, la povestea ca adevar), Carol Roman (Confesiunea unui avangardist”:
google-analytics.com