Cautare

361 de rezultate pentru "corina" (2.72 secunde)
"Organizatia de Bucuresti pentru perioada pre-electorala va fi condusa de un birou provizoriu de coordonare" din care fac parte Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu si Adrian Nastase, a precizat Victor Ponta, care va fi "presedintele coordonator al acestui birou".
Organizatia de Bucuresti are o conducere colectiva, cu Ponta sef, din care fac parte Iliescu, Nastase, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Rodica Nassar.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca, "pentru perioada preelectorala", Organizatia PSD Bucuresti va fi condusa de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Nastase, iar biroul va fi condus de el.
Contracte cu statul au si firmele ficelor sale,Camelia si Corina Voiculescu. Este vorba de contracte cu Termoelectrica, ElectricaMuntenia Nord sau Camera de Comert Bucuresti.
Machiavelli.ro publica un articol de Corina Cretu : Toamna politica Ne intalnim dupa o luna de vacanta. O luna pe care am petrecut-o in tara, m-am intalnit cu multi oameni, in Ardealul copilariei si al tatalui meu, in Salaj si Cluj, apoi in Delta si la malul Marii Negre.
Astfel, vicepresedintele Titus Corlatean se va ocupa de Sectorul 1, Rodica Nassar - Sectorul 2, Robert Negoita - Sectorul 3, Corina Cretu - Sectorul 4, Marian Vanghelie - Sectorul 5 si Ecaterina Andronescu de Sectorul 6:
Corina Dragotescu) Geoana a reusit, in ultimele zile, sa invarta PSD-ul cum a vrut. In primul rand, i s-a rupt in paispe, cum se spune, de solicitarea lui Ponta de a pleca de la sefia Senatului.
Sau poate exasperarea galeriilor fotbalistice a fost starnita de dictatura PDL?", a scris Baconschi. Pentru aceaste declaratii, europarlamentarul Corina Cretu i-a cerut de altfel democrat-liberalului demisia.
Corina Dragotescu) Nimeni, pana acum, nu a reusit sa-l puna pe Traian Basescu cu spatele la zid. A reusit, indirect, victima presedintelui, Arafat, un om fara apartenenta politica.
O propunere care i-a infuriat pe pesedisti a venit de la consilierul PDL Corina Prica. Ea a sugerat ca o parte din bani sa fie cheltuita pentru acordarea tichetelor de masa rezidentilor, asa cum se intampla in alte judete.
O propunere care i-a infuriat pe pesedisti a venit de la consilierul PDL Corina Prica. Ea a sugerat ca o parte din bani sa fie cheltuita pentru acordarea tichetelor de masa rezidentilor, asa cum se intampla in alte judete.
CORINA DRAGOTESCU) Tot mai multi primari pedelisti si-au luat bilet spre o noua destinatie politica: USL. Cu o capacitate mare de primire, USL are, zilele acestea, la portile sale numerosi turisti politici, care vor sa se cazeze.
Corina Dragotescu) Cum a dat firul ierbii, cum au inceput si miscarile politice. Fiecare partid se pregateste, cum stie mai bine, de startul electoral.
Mariana Campeanu/Corina Cretu Ministerul Justitiei: Dan Sova Ministerul Apararii: Corneliu Dobritoiu Ministerul Administratiei si Internelor: Ioan Rus/Liviu Dragnea/Victor Paul Dobre Ministerul Sanatatii:
Ministerul Educatiei - Corina Dumitrescu Ministerul Sanatatii - Vasile Cepoi Ministerul Agriculturii - Daniel Constantin. Ministerul Transporturilor - Ovidiu Silaghi Ministerul Muncii - PNL Mariana Campeanu.
Pretendente la aceste functii, care au rang de vicepresedinte, sunt Ecaterina Andronescu, Olguta Vasilescu, Rovana Plumb,Corina Cretu si Gabriela Firea.
Pentru cele cinci functii de vicepresedinte alese din randul Organizatiei de femei au fost depuse si validate cinci candidaturi, respectiv: Ecaterina Andronescu, Corina Cretu, Gabriela Firea, Rovana Plumb si Olguta Vasilescu.
Ecaterina Andronescu Corina Cretu Rovana Plumb Olguta Vasilescu Gabriela Firea Noii vicepresedinti regionali sunt: Gheorghe Nichita Marian Oprisan Mircea Cosma Paul Stanescu Ion Mocioalca Ioan Rus Mircea Dusa Robert Negoita Vicepresedintii la nivel national:
In acest context, apreciez ca fiind absolut necesar, corect si laudabil demersul catre Presedintele Romaniei de a retrage Ordinul National "Steaua Romaniei" domnului Laszlo Tokes, pe care l-a initiat colega mea, doamna Corina Cretu si la care m-am raliat si eu, in calitate de Cavaler al Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Ofiter, alaturi de alti colegi.
Faptul ca presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a aprobat numirea eurodeputatei social democrate Corina Cretu in functia de Comisar este un semnal foarte clar ca in noua balanta a jocurilor de putere de la varfurile Uniunii Europene se practica o maniera mai supla, mai destinsa, mai echilibrata, in locul acerbei dictaturi a primatului politic, recte stricta apartenenta la PPE, prin care a excelat vechea garda a lui Barroso et comp.
google-analytics.com