1.Concept este un salon deschis recent, ce poate fi luat drept reper atunci cand vine vorba despre noi tendinte in materie de hair-styling, nails & make-up.
Situat pe Strada Stirbei Voda 53-55, Bucuresti, salonul reuneste o echipa formata din noua specialisti de beautyprintre care ii enumeram pe:
Cristian Scutaru - owner .1Concept
Dana Visanescu - Master Stylist
Alin Mihalache - Educational Manager
Andreea Lascu - Nail Specialist
Corina Schiau - Junior Nail Technician
Marius Gruia - Master Stylist
Antonio Strat - Stylist
Roxana Ionescu - Junior Stylist
Diana Theodorescu - Junior Stylist
Cosmin Patulea - make-up artist
"Anul acesta, se poarta nuante de par cat mai naturale: maro si blond. In materie de coafuri, predomina onduleurile naturale si impletiturile.
"Pe partea de par, salonul lucreaza cu brandul J Beverly Hills - unul dintre cele mai apreciate branduri profesionale de produse pentru ingrijire, colorare si styling", ne-a spus Dana Visanescu.
Alin Mihalache - Educational Manager: "Produsele, peste 30, sunt aduse din SUA si sunt exclusiv profesionale, se gasesc doar in saloanele profesionale.
Gama de ingrijire contine 80% ingrediente botanice (plante), precum: migdale, musetel, echinacea, castravete, eucalipt, jojoba, urzica, menta, mango, etc. Vopseaua are, de asemenea,
continut din plante in baza proteica - aloe vera, ulei de argan, acai berry si pudra de perla neagra. Continutul de amoniac al vopselei este cel mai mic din lume, sub 1%. J Beverly Hills identifica patru nivele de degradare si ofera game de ingrijire destinate tratarii fiecarui nivel in parte:
Nivel 1 - deteriorarea cuticulei:
gama Everyday, Nivel 2 - deshidratare: gama Fragile, Nivel 3 - carenta de proteine: gama Rescue si Nivel 4 - pierderea elasticitatii: tratamentul complet Platinum.
J Beverly Hills a conceput si o gama de produse dedicata ingrijirii barbatilor, ce contine: sampon si balsam hidratant pentru uz frecvent, gel de ras, after-shave si produse de styling (gel, crema modelatoare, crema pentru textura si gel pentru stralucire). . Gama de vopsea contine o linie aparte de culori semipermanente - Fashion, formata din opt culori: lemon, hot pink, fire, sangria, ametist, cobalt, emerald si turcoaz".