Cautare

361 de rezultate pentru "corina" (3.34 secunde)
Reamintim ca intr-o declaratie de presa recenta, purtatorul de cuvant al MAE, Corina Vintan, a precizat ca ministerul a solicitat misiunilor diplomatice ale Romaniei in strainatate sa reconfirme numarul de sectii de votare stabilit pentru euroalegeri, in vederea organizarii referendumului, insa in acest caz numarul ar putea fi ceva mai mic fata de euroalegeri.
La randul sau, Corina Martin, vicepresedinta ANAT a sesizat urmatorul fapt: "Nu putem sa comparam nivelul la care arata statiunea Mamaia cu statiunile din sudul litoralului.
Corina Cretu - 42 ani. Profesia: Economist REPREZENTANTII PNL 24. Weber Renate - 52 ani. Profesia: Jurist 25. Daianu Daniel - 55 ani.
s-a scris deja ca ar fi interesati deputatul Alexandru Mazare, dar si Corina Martin, director al Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral.
La randul ei, Corina Martin, presedintele Asociatiei de Promovare a Turismului "Litoral" a specificat ca a fost foarte greu sa fie gasite 150 de camere pentru cazarea personalului si artistilor implicati in acest eveniment, avand in vedere ca statiunea Mamaia este la ora actuala plina pana la refuz.
Directia Generala a Finantelor Publice (Bogdan Hutuca), Casa de Asigurari de Sanatate (Liviu Mocanu), Capitania Zonala Constanta (Alexandru Mezei), Oficiul de Autorizare si Control in Turism (Corina Gheorghe), Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (Viorel Costache) si Directia Judeteana pentru Sport (Elena Francu).
Pentru Autoritatea Judeteana de Plati Sociale este sustinuta Mihaela Ristea, la Oficiul de Autorizare si Control in Turism - actuala sefa, Corina Gheorghe, la Unitatea de Ameliorare si Reproductie in Zootehnie - Stefan Popa (dupa ce, cu o zi inainte, pe lista PSD figura numele lui Edem Veli), la Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Material Saditor - Mircea Chipaila, in timp ce la Directia Judeteana de Sport este mentinuta actualul director - Elena Francu.
Printre personajele constantene care isi vor rotunji considerabil buzunarele de la bugetul de stat se numara fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Corina Paula Diane Vancea care, conform numerelor cadastrale 10993, 11012, 11000 va "ceda" statului o suprafata de 3.
Pe locurile urmatoare se afla Ioan Mircea Pascu (locul 3), Adriana Ticau (locul 4), Daciana Sarbu (locul 5), Corina Cretu (locul 6), Victor Bostinaru (locul 7), Sabin Cutas (locul 8, alocat PC), Catalin Sorin Ivan (locul 9), Viorica Dancila (locul 11), Minodora Cliveti (locul 12), Aristide Roibu (locul 13), Viorel Marian Dragomir (locul 14), Marius Oprescu (locul 15).
Atat ministrul Turismului, Elena Udrea, cat si presedintele ANAT, Corina Martin, au vorbit despre o crestere semnificativa a calitatii serviciilor oferite de hotelieri, considerand actiunile organizate de Paste pe litoral drept un succes remarcabil.
La eveniment au fost prezenti cei doi sefi ai CRPC, Bogdan Dima si Gheorghe Trandafir, edilul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, presedinta Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, precum si numerosi manageri ai hotelurilor din statiuni.
Ioan Mircea Pascu la Comisia pentru afaceri externe (AFET), Corina Cretu la Comisia pentru dezvoltare (DEVE) si Adriana Ticau la Comisia pentru transport si turism (TRAN).
Ioan Mircea Pascu (Alianta Progresiva a Socialistilor si Democratilor- S&D)- Comisia pentru Afaceri Externe, Corina Cretu (S&D)-Comisia pentru Dezvoltare, Theodor Dumitru Stolojan (Grupul Partidului Popularilor Europeni Crestin Democrati-PPE)-Comisia pentru Afaceri Economice si Monetare, Silvia Adriana Ticau (S&D)-Comisia pentru Transport si Turism, Sebastian Valentin Bodu (PPE)-Comisia pentru Afaceri Juridice, Rares Niculescu (PPE)-Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Norica Nicolai (Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa-ALDE)-Comisia pentru Securitate si Aparare.
La ora la care scriu aceste randuri, nu este clar cine va fi nominalizat pentru functia de premier: candidatul opozitiei, primarul Sibiului Klaus Iohannis, sau un candidat propus de PD-L, conform profilului facut public de presedintele Traian Basescu in interventia sa de miercuri seara.
Romania traverseaza o grava criza politica, pe fondul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale. Este greu de spus daca este o criza determinata strict de nevoile de campanie ale presedintelui Traian Basescu.
Am scris, nu o data, ca miza alegerilor prezidentiale nu este doar fotoliul de la Cotroceni, ci mai ales democratia.
In acest decembrie viforos se inchide un dublu cerc. Anul trecut se forma noul guvern, ca si acum. Atunci protagonisti erau PD-L si PSD.
Unii au interpretat aceasta dorinta a lui Geoana ca fiind determinata de comentariile din ultima vreme la adresa partidului si a situatiei acestuia. Comentariile au fost facute de Adrian Nastase, Cristian Diaconescu, Corina Cretu si altii.
Corina Dragotescu publica pe site-ul ImpactNews un articol intitulat "Liviu Dragnea ar vrea sa candideze la sefia PSD", pe care il puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare impresiile Corinei Cretu, europarlamentar, despre lucrarile Consiliului National al PSD, la care a participat. "Marturisesc ca de multa vreme nu a mai avut PSD un for atat de animat si de serios, orientat spre partid si spre problemele lui.
google-analytics.com