Cautare

361 de rezultate pentru "corina" (4.35 secunde)
La mijlocul lunii februarie, Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, a aprobat alocarea a 517 milioane de euro pentru constructia unei parti din Magistrala 6.
componentele lotului national de scrima Ana Maria Branza, Simona Gherman, Loredana Dinu si Anca Maroiu, fostele gimnaste Corina Ungureanu si Andreea Raducan, fosta jucatoare de tenis de masa Otilia Badescu, fostele canotoare Doina Ignat si Camelia Mihalcea, fostele baschetbaliste Carmen Tocala si Svetlana Dragusin, precum si instructorul de fitness Florentina Opris.
In data de 10 octombrie a fost organizata conferinta de presa pentru lansarea celei de-a 12-a editii a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON, prilej cu care au luat cuvantul, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Ana Nicolae, Brand Communication& Advertising Manager SEE, AVON, Florin Florea, Presedinte, Federatia Romana de Atletism, Adelina Pasat, Commercial Director, Nutrivita, Chef Foa (Florin Scripca), Stradale, Cosmin Nae, Executive Director, Quantix Marketing Consulting, alaturi de Valeria Racila van Groningen, presedinte Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director de Cursa BRC.
corina a ta 2. vara nu dorm 3. dalinda 4. gangnam style 5. mandinga zaleilah 6. sore different 7. balada boa 8.
Corina Coman ) Ai fost vreodata inselat? Stii pe cineva care a fost inselat? Exista toate sansele ca raspunsul sa fie da.
Doina Isfanoni, psihologul Ioana Corina Marcu, actrita Manuela Golescu, coach-ul Magda Manescu. Eveniment desfasurat in intervalul orar 16:00 - 18:00.
Vita de Vie, Vunk si Electric Fence, carora li s-au adaugat Corina, HI-Q, Andra, Lala Band si Alina Manole. Alte nume li se vor alatura in curand.
Cel mai bun rock alternativ Baby - Changing Skins Gandurile - The Mono Jacks Nu ma opri - Les Elephants Bizarres Soare rasare -Travka Spnzrtr - Robin & The Backstabbers Cel mai bun videoclip A ta - Corina Cat de departe - Holograf Dead man walking - Smiley Da vina pe voltaj - Voltaj Pleaca - Vunk & Antonia Cea mai buna voce feminina Alexandra Ungureanu Andra Antonia Loredana Paula Seling On Air Music Awards este un proiect Star Management a carei initiativa a pornit din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnati oameni ai muzicii romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate.
Corina Chiriac - pentru sustinerea tinerelor talente cu posibilitati reduse de afirmare, in cadrul emisiunii "Sa v-aminti Duminica", pentru nenumaratele acte de binefacere pe care le-a facut.
ne-am adunat astazi la On Air Music Awards toti capii din muzica romaneasca, pentru a termina cu razboaiele." Show-ul a inceput in forta cu Vita de Vie care a deschis seria mini recitalurilor continuata de Alina Manole, Grasu XXL, Corina, What’s Up si Andra, Trio Zamfirescu, Adina Raducan, Vunk, Lala Band si Electric Fence.
I), Oana Ruse (vioara II), Anca Pavel (viola), Corina Ciuplea (violoncel), Bogdan Draniceanu (contrabass), Marcela Onofrei (oboi), Mihai Pintenaru (clarinet), Dorinel Vasile (pian), Ionut Draniceanu (chitara), Lucian Simion (percutie).
Nico, Raluca Moianu, Roxana Iliescu, Corina Ungureanu sau Cornelia Crevean. La numai 100 de metri de Piata Sfatului, pe strada Michael Weiss, nr 18, intr-o zona istorica spectaculoasa, vedetele au petrecut impreuna cu publicul, celebrand astfel Bucuria Cafelei la Coffeol Brasov.
Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vii miercuri, 9 aprilie, la ASE Birthday Party!
Anda Pomponiu- Voce Alex "Indianu" Pantea- Voce Ionut "John" Pomponiu - Clape Tudor Scanteie- Chitara Iuliana Gheorghe- Violoncel Corina Gheorghe- Vioara Adi Comorasu- Chitara Bass Cristi "Wracka" Racasanu- Tobe Materiale discografice:
Marina Almasan - producator TVR, Andreea Raicu - speaker motivational, Corina Ozon - scriitoare, A.Weinberger - chitarist, cantaret, producator, artist promotor al blues-ului american, Joi:
In plus, Corina Official si trupa Amadeus vor completa atmosfera cu cate un super concert dedicat voua. Evenimentul se va desfasura in zona Rotonda, recent renovata si inaugurata in centrul comercial.
Corina Chiriac Cea mai puternica companie din turismul romanesc: Eurolines Pentru folclor: Elena Merisoreanu Premiul publicului/celebritatea anului in televiziune:
Rolurile sale celebre din filme raman cele de haiduci - Anghel Saptecai sau Grigore Pintea-, dar rolul cel mai cunoscut si indragit, cu care aproape s-a confundat in constiinta publicului, este Margelatu din seria filmelor regizate de Doru Nastase si Gheorghe Vitanidis, in care facea un cuplu greu de egalat cu personajul Buza, interpretat de bunul sau prieten Szobi Cseh.Chipul lui Margelatu cu palaria trasa pe fata, imbracat in mantia lunga si neagra, ''echipat'' cu arma in care sufla dupa ce trage, dar si nelipsitele seminte de floarea-soarelui, alcatuiesc un tablou in care aproape oricine il regaseste pe Florin Piersic.Televiziunea l-a adus si in casele oamenilor care nu mergeau la teatru sau la cinematograf sa-l vada, prezentandu-l nu doar in spectacole de teatru, Tv sau in filme, ci si in numeroase emisiuni de divertisment, in care a dovedit ca poate canta la fel de bine cum joaca.Dupa ce a jucat in rolul Zmeului in filmul muzical Ramasagul, regizat de Ion Popescu Gopo, a fost si personaj principal in musicalul Corina de Edmond Deda (dupa Jocul de-a vacanta de Mihail Sebastian), in ambele avand-o partenera pe Angela Similea, cu care a colaborat si in emisiuni de divertisment Tv.
Ministrul Culturii, Corina Suteu, a afirmat ca diversitatea culturala ne tine impreuna, cultura fiind cea care genereaza un sens de apartenenta la Europa.
Corina, Lidia Buble, Raluka, What's Up, Dorian Popa. https://www.facebook.com/BRomaniaNOW/ Succesul sau in online a atras propuneri de proiecte in televizune, aparitii in reclame TV, contracte de imagine.
google-analytics.com