PNL Brasov si-a depus, marti, lista oficiala de candidati, din echipa liberalilor facand parte doi deputati, un senator, trei consilieri judeteni dar si un cantaret de manele care a compus imnul de campanie al liderului filialei, Aristotel Cancescu, la alegerile locale pentru presedintia CJ.
Presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a depus lista de candidati marti, la ora 12.00, dupa ce a sustinut o conferinta de presa in care a prezentat fiecare candidat in parte. Echipa cu care PNL va aborda alegerile parlamentare din 30 noiembrie la Brasov a fost tinuta secret pana in ultimul moment, candidatii fiind prezentati intr-o conferinta de presa cu o ora inaintea depunerii oficiale a listei la BEJ.
Una dintre marile surprize cu care a venit PNL la aceste alegeri este prezenta manelistului Ovidiu Rusu pe colegiul pentru Camera Deputatilor din municipiul Brasov, din zona Bartolomeu-Tractorul.
"Acest colegiu este unul foarte greu, la care nu am avut rezultate stralucite la ultimele alegeri locale, dar cred ca Ovidiu Rusu este o achizitie foarte buna si va reusi sa atraga voturi", a declarat presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, legat de prezenta pe lista a celui care a compus si a inregistrat imnul cu care liderul liberal s-a prezentat in campania pentru presedintia Consiliului Judetean.