Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (2.76 secunde)
S-a propus conducere colectiva, dar acest concept ii sperie pe cei din PSD. Ajung sa se certe, se creeaza vidul si ceilalti profita.
Succesul datorat ideilor celor doi in materie de moda i-a incurajat sa creeze un concept si sa deschida magazine purtand marca Lollipops din 1999.
libertatea, pluripartidismul, subsidiaritatea, descentralizarea, solidaritatea si, in fine, dimensiunea nationala, ca un concept de conservare a identitatii nationale in peisajul democratic european.
"Duster va oferi o valoare foarte buna pentru pretul la care va fi comercializat", a spus Chauvet, precizand ca noul concept va oferi un raport calitate-pret la fel ca Loganul.
Libertatea informeaza:Ford lanseaza la Geneva B-Max Ford lanseaza astazi, 1 Martie 2011, la Geneva, un concept misterios, despre care se stie doar ca va fi fabricat in uzina din Craiova.
In 2008 am decis sa fim printre primele companii din Romania care investeau in sportul de masa si in crearea unui concept nou ce imbina activitatile sportive, socializarea si voia buna, toate sub umbrela Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank.
Din punctul nostru de vedere, un proiect de fuziune a doua partide nu poate sa se fundamenteze pe un asemenea concept.
Un nou concept ce consta intr-o abordare eclectica a unui interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, accesorii si corpuri de iluminat, de pe trei continente.
Roman este initiatorul unui nou concept politic, Polul de Stanga sau Polul Social, care vrea sa insemne relansarea stangii romanesti, amenintat cu disparitia de prestatia unui PSD cangrenat de coruptie.
Orchestra a fost infiintata in anul 2004 cu intentia de a face cunoscut un nou concept de muzica, inspirat de spectacolul american de fanfare si goarne.
"Back to office, dar cu gandul la vacanta" a avut loc la Travel Boutique-ul Perfect Tour, singurul concept de travel store din Romania, intr-un cadru itinerant care i-a facut pe participanti sa viseze la universul Disney si la vacante in destinatii inedite.
- drepturile omului sunt pentru perioada actuala ceea ce a fost crestinimsul pentru perioada de sfarsit a Imperiului Roman, ce este corectitudinea politica, un concept care descinde direct din drepturile omului?
A folosit acest concept biologic al variatiei individuale si l-a aplicat sexualitatii umane. Kinsey a fost primul care a afirmat unicitatea comportamentului sexual al fiecarei persoane, concluzionand ca termenul normal nu este relevant atunci cand ne referim la sexualitatea umana.
Raportorul pentru Romania in Parlamentul Frantei, Jacques Myard, a precizat ca tara sa va ratifica Tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la UE "spre sfarsitul lui mai sau la inceputul lui iunie", pana la vacanta parlamentara, si este convins ca Romania, care a facut "progrese considerabile", va intra in Uniune la 1 ianuarie 2007, deoarece aderarea Romaniei "raspunde si unui concept geostrategic si istoric".
Basescu a declarat, cu acea ocazie, ca a respins observatia primului-ministru care viza "buna guvernare", pe motiv ca acest concept este prevazut in articolul 1 al Constitutiei Europene.
Liberalii au mai adoptat ieri inca o rezolutie, prin care ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, doreste reformarea intregului concept de medicina de familie.
Dezvoltarea durabila - concept national. 7. Securitatea persoanei: strategia de sanatate bazata pe preventie, hrana sanatoasa, educatie prin miscare, politica demografica stabila.
Dragostea interpersonala poate fi platonica, concept prin care se intelege o afectiune purificata de gesturi sau dovezi de natura fizica.
Flavian:Serviciile in sine oferite de RPG sunt cele pe care , in mare parte , le ofera majoritatea firmelor de paza din Romania , cele mai solicitate fiind cele de monitorizare-interventie , instalare sisteme de alarma , CCTV , antiincendiu si de paza umana , nu neaparat in aceasta ordine.Totusi , exista atat numeroase elemente prin care se diferentiaza de competitori cat si elemente care le confera unicitate si care le imprima o amprenta serviciilor noastre.Lasand la o parte acceptiunea clasica a security , preluata din filme de actiune sau cu bodyguarzi , adevarul este ca , in realitate , este un domeniu destul de brut si anost , daca este sa vorbim de exemplu despre segmentul de paza umana , in care agentul are doar atributia de a numara cate masini intra sau ies dintr-o parcare sau a scrie intr-un registru datele celor care intra in obiectiv.Acesta este momentul unde RPG se diferentiaza de concurenta.De ani buni deja , am implementat cu succes un concept de intelligence in securitate , un alt mod de a privi , analiza si gestiona paza unui obiectiv , indiferent ca vorbim despre segmentul de monitorizare-interventie , paza umana sau alte servicii si acest lucru a venit in primul rand din evaluarea corecta a responsabilitatii pe care o purtam si a constientizarii increderii ce ni se acorda atunci cand suntem alesi ca si parteneri.Fiti siguri ca elemente de diferentiere si de unicitate mai exista , insa in primul rand ar fi redundant sa le expunem noi si in al doilea rand , incercam sa pastram si pentru un interviu ulterior.3.
Acest concept se refera la orice tip sau forma de viata, de la cele mai simple sisteme biologice (de ex.
google-analytics.com