Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (3.02 secunde)
Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca romanii sa isi regaseasca solidaritatea in ciuda greutatilor care vor veni. Solidaritatea nu este un concept abstract. Fiecare dintre voi o traiti - sper - cu familia si cu prietenii.
In realitate, motivele pentru care UDMR nu va sustine in veci acest concept tin nu de etica, ci de matematica.
taranistii, liberalii si noi, care incercam sa impunem un concept nou al economiei de piata. Dar iata, ei au venit in 2005 impreuna la putere - Alianta D.A.
Tarile NATO se pregatesc sa aprobe luna viitoare, la summitul de la Lisabona, un nou concept strategic al Aliantei, precum si un eventual scut antiracheta al NATO.
Pentru parlamentarii doljeni criza financiara prin care trece tara este un concept strain. Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit.
Secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu a declarat ieri ca seful Politiei Romane, Petre Toba, a distrus, de cand se afla la conducerea institutiei, un "concept"
Mai mult decat atat, Fatuloiu si-a exprimat, din nou, dorinta de a-l schimba pe Toba din functie si de a aduce in locul lui un om curat, care sa poata reface acest concept, "pe baza caruia am intrat in Uniunea Europeana".
"Nu stiu daca are viziune prea exacta si un concept clar ce e aia reforma si ce fel de reforma urmareste el", a mai spus Iliescu.
"Nu stiu daca dl Basescu are o viziune prea exacta si un concept clar ce e aia reforma si ce fel de reforma urmareste el", a mai spus fostul presedinte, referindu-se la observatiile lui Traian Basescu despre premierul din 1991, care "a avut ghinionul sa aiba un presedinte care vroia tara asa cum e ea acum".
Cu discurs antisistem primitiv, ultrapopulist, neovadimist, Diaconescu paraziteaza un concept generos: alternativa. Ghinionul sau si norocul celorlalti este ca se adreseaza unui public fara asteptari.
Singura sansa a PDL este sa fie condus de un "rebel", care "ucide" in mod simbolic figura tatalui politic - ca sa facem referire la un concept freudian.
Munitia cea mai periculoasa este noul concept al regiunilor administrative. Deocamdata, singurul proiect cunoscut de reorganizare a regiunilor de dezvoltare este cel initiat de UDMR, care prevede aparitia a 16 regiuni, una dintre ele grupand actualele judete Covasna-Harghita-Mures.
Un concept pentru asa-zisul brand al Romaniei. Atentie, al Romaniei! Si pentru care s-au risipit enorm de multi bani publici.
Una e un simbol, cealalta e un concept operationalizat. Alba ca Zapada e conceptul, daca vreti, dar trebuie operationalizat intr-un fel sau altul", a mai spus ministrul.
Un concept diametral opus celui care a caracterizat pana acum mandatul prezidential, croit "la comanda", pe masura unei personalitati dominante, autoritare, care, desi animata de cele mai bune intentii, si-a fixat prioritatile si caile de actiune bazandu-se aproape exclusiv pe propriul instinct.
Cu totii - ma rog, cei care sunt aici pentru a servi mai mult decat partidul unic si propriile afaceri in aceasta guvernare devenita de-a dreptul dictatoriala - ne intrebam cand acest concept, de altfel extrem de important, are sa se puna in practica.
Este lamentabila suficienta lui Ponta care a spus ca Basescu va merge la Bruxelles, in conditiile in care pozitia Demisului si cea a USL sunt diferite, la un moment dat, erau diametral opuse, respectiv, intre Europa federala - pozitie subalterna sustinuta de Basescu prin abuz in functie, aspect care ar fi trebuit sa constituie un capitol principal de acuzare in actul de suspendare - si Europa natiunilor, concept sustinut de USL, cel putin de PNL.
A fost un concept extrem de simplu. Am lansat ideea, am implicat utilizatorii din mediul electronic si i-am intrebat cum ar lupta impotriva coruptiei.
el este un concept politic si nu juridic. (Daca ar fi subiect de drept i-ar gasi teroristii adresa si l-ar impusca!) Avem stat autocratic, stat democratic, stat socialist, capitalist, stat social, monarhii, republici, etc.;
Raed Arafat, Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare Autorul celui mai modern si performant concept romanesc de stat al ultimilor 23 de ani primeste o distinctie binemeritata, ca recunoastere a calitatilor sale.
google-analytics.com