Fundatia Amfiteatru si Academia Romana - Centrul de Economia Industriei si Serviciilor organizeaza Forumul National pentru Turismul Responsabil din perioada 23 - 25 martie 2012, la hotel Danubius, Sovata, judetul Mures.
Turismul responsabil reprezinta o abordare diferita a modului de a calatori si petrecere a timpului liber, precum si o abordare diferita in a oferi servicii turistice. Forumul Național pentru Turismul Responsabil iși stabilește drept obiectiv general promovarea acestui concept in mediile promotorilor in turism, dar si a implicatiilor intelegerii principiilor acestei abordari pentru societatea romaneasca.
Lansam invitatia de a participa la Forumului National pentru Turismul Responsabil tuturor celor interesati de turism si domeniile conexe acestuia. Toti cei ce doresc sa participe pot trimite rezumatul lucrarii si titlul acesteia pana la data de 15 martie 2012, cu mentiunea ca toate lucrarile vor fi publicate in revista Forumului "International Journal for Responsible Tourism".
Dorim sa atragem atentia asupra faptului ca studentii si doctoranzii vor beneficia de 50% reducere la taxa de participare la forum.
Pentru mai multe detalii despre inscriere dar si pentru a afla mai multe despre Forumul National pentru Turismul Responsabil accesati www.turismulresponsabil.ro.