Cautare

513 de rezultate pentru "comentarii" (2.99 secunde)
Asa cum orice zvon sau barfa are un sambure de adevar, eu as vrea sa ma abtin de la alte comentarii in acest caz si ma refer la schimbarea de director.
In legatura cu celelalte lucruri nu mai pot sa fac comentarii. Ce pot sa spun este ca, indiferent cine candideaza, candidatul aliantei si noi suntem hotarati sa castigam Primaria Craiova.
Lista ministrilor continea in mod cert doar doua nume, cel al unei fundatii si cel al unui site de bloguri si comentarii.
Totusi, subiectul asta se leaga de ceea ce scriam ieri, "cine conduce..." si inevitabil se leaga si de diferite comentarii referitoare la votul de astazi privitor la excluderea din PSD a lui Mircea Geoana.
Vor fi multe comentarii din partea colegilor din PDL, sunt hotarat sa mai pot spune ceva atat in politica romaneasca, dar si in partea de reforma a administratiei, cu buna-credinta", a afirmat Petru Filip, care a sustinut o declaratie de presa la Palatul Parlamentului alaturi de presedintele PSD, Victor Ponta.
Restul sunt comentarii, propaganda politica, de inteles, si ele, pana la un punct, dar ceea ce este important pentru institutiile statului, guvern, in primul rand, este sa aplice legea, lege insemnand si dispozitiile Curtii Constitutionale.
Surprins in mod neplacut de sala mobilata doar ici si colo de cei aproximativ 100 - 120 de colegi, Mircea Geoana nu a facut comentarii pe tema, dar a precizat inca o data ca partidul a incheiat o etapa odata cu recentul Congres, iar acum va merge mai departe.
Salarii occidentale pentru angajatii firmei GEOTEC Cateva exemple de salarii prevazute in anexa contactului pentru angajatii GEOTEC care deservesc instalatia de alimentare cu apa a platformei centralei, nu mai necesita nici un fel de comentarii:
Biroul National al Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala le-a solicitat tuturor membrilor PSD sa se abtina de la exprimarea oricaror opinii sau comentarii cu privire la anchetele care se afla pe ordinea de zi a comisiei si care ar putea anticipa deciziile ce vor fi luate.
"Uite cine s-a gasit sa faca comentarii. Pe unde a umblat, Gheorghe Ciubotaru a falimentat fiecare firma.
Pozitia oficiala adoptata de conservatorii lui Dan Voiculescu nu numai ca lasa sa se inteleaga ca PC s-ar fi impacat cu ideea anticipatelor (desi intalnirea Coalitiei a devansat cu cateva ore bune pe cea a conducerii PC) dar a fost si in evidenta contradictie cu clasicele comentarii colaterale - conform carora intre conservatori si restul colegilor din coalitie s-ar fi creat o mare bresa din cauza refuzului Aliantei de a micsora pragul electoral pana la 3 la suta (limita mult mai convenabila PC-ului).
Cata vreme au existat discutii colegiale si principiale in cadrul Consiliului National de Coordonare al Aliantei, alte comentarii… nu prea isi au rostul.
La adresa Sulfinei Barbu s-au facut comentarii negative cu privire la gestionarea crizei inundatiilor, iar Ene Dinga a fost acuzat ca nu a reusit sa-si indeplineasca atributiile in privinta integrarii europene.
„Stiti doar ca am fost schimbat in perioada in care am fost in concediul legal de odihna, si cu asta am spus totul, fara sa fac alte comentarii“, a declarat Seculici.
„Eu plec la Bucuresti si pentru a rezolva unele probleme ale Clujului, cum este centura ocolitoare, dar pentru a nu exista comentarii, imi iau concediu fara salariu pe acele zile“, a afirmat Boc.
Deputatul ungar sustine ca solicitarea Consiliului nu poate fi satisfacuta decat daca aceasta vine din partea presedintelui UDMR, Markó Béla, „reprezentantul legitim al comunitatii maghiare din Transilvania“. „Declaratia mea la acest raspuns este: Fara comentarii“, a precizat liderul CNS, Csapo Jozsef. (C.A.)
Indreptandu-si tunurile spre alta locatie, presedintele PD Salaj precizeaza ca a urmarit cu atentie presa locala, care a publicat cateva comentarii pe marginea intrarii democratilor in Partidul Popular European (PPE), subiect destul de fierbinte in opinia sa.
Puteti sa-i trimiteti intrebari lui Dominique Strauss-Kahn folosind formularul de comentarii. Raspunsurile vor fi postate pe HotNews.ro si pe imf.org.
Scurt si fara comentarii. Oamenii mici de statura si harnic - asa cum sint descrisi locuitorii acestor meleaguri - vor fi cel mai probabil mutati.
Si contabilul-sef al PSD, Mioara Urs, a avut comentarii contrare la propunerea sanctionarii partidelor pentru primirea unor donatii necuvenite, subliniind ca „nu este treaba partidelor sa sanctioneze companiile datornice la stat“, iar avocatul Dan Craciunescu (PC) a spus ca a obtinut decizia instantei ca banii primiti sa nu fie restituiti catre buget, pentru ca acest lucru tine de obligatia donatorului, nu a primitorului.
google-analytics.com