Fostul vicepremier Gheorghe Seculici a declarat ieri ca a refuzat o pozitie de ambasador al Romaniei, oferita de liderul democrat Emil Boc, preferand sa se intoarca la Arad pentru a-si relua activitatea la firma sa, dar si ca lider al PD.
Seculici a spus ca, imediat dupa ce a fost schimbat din functia de ministru de stat, a avut o discutie cu Emil Boc, care l-ar fi intrebat daca este interesat de o pozitie de ambasador. „Nu mi s-a precizat tara in care urma sa plec, dar am refuzat aceasta oferta pentru ca vreau sa ma intorc la activitatea mea de baza, in domeniul proiectarilor, unde cred ca sunt mult mai util. Vreau sa ma intorc la Arad si pentru a ma ocupa in continuare de organizatia judeteana a partidului, care nu m-a dezamagit niciodata“, a spus Seculici.
Fostul ministru de stat pe probleme economice a refuzat sa comenteze in vreun fel decizia partidului de a-l schimba din functie. „Stiti doar ca am fost schimbat in perioada in care am fost in concediul legal de odihna, si cu asta am spus totul, fara sa fac alte comentarii“, a declarat Seculici. (A.M.)