Cautare

513 de rezultate pentru "comentarii" (2.92 secunde)
Din cate am fost informati, fostul presedinte al PNL Zalau, Dorel Labo, o data ce a pierdut alegerile (eveniment despre care, cel putin deocamdata, nu vrem sa facem prea multe comentarii), a luat cu el toata investitia facuta.
Primesc, cu o anume frecventa, comentarii care incep cu "Te citesc de mult, dar nu am comentat..." Exista o disproportie teribila intre numarul de cititori si numarul de comentatori, pe care multa vreme nu mi-am explicat-o.
Ne place foarte mult ca in catalogul de reduceri se pune foarte mult accentul pe brandurile romanesti dar si ca dau cate un steag al Romaniei cadou la multe produse. Nu uitati, daca si voi gasiti oferte bune, impartasiti-le cu noi in sectiunea de comentarii. Nu ne suparam.
REZULTATELE DESCRISE IN ARTICOL SI IN COMENTARII SUNT ILUSTRATIVE SI ESTE POSIBIL SA NU REPREZINTE REZULTATELE PE CARE LE VETI OBTINE CU ACESTE PRODUSE.
Negrea si Dutu, fara comentarii pe tema Din pacate, pe tot parcursul zilei care s-a scurs de la plecarea comisiei am incercat sa purtam un dialog cu presedintele Ioan Negrea, pentru a afla si punctul de vedere oficial al conducerii PD Mangalia.
- Configurare / optimizare Windows 7 dupa instalare - Configurare Windows 10 dupa instalare, pentru performante mai bune - Servicii Windows ce pot fi dezactivate in scopul cresterii performantei - Ajustari in Windows Registry pentru un sistem mai rapid Daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa ni le aduceti la cunostinta prin formularul de comentarii de mai jos.
A proposal, difuzata pentru comentarii in CERN, insotita si de lucrarea Hypertext and CERN. Ideea de baza a fost cea a accesului la documente pe baza a ceea ce acum numim URL.
In cazul in care stirea primeste Comentarii, Share-uri si Like-uri, atunci aceasta o sa fie vazuta de mai multi oameni (o sa creasca in reach, este considerata cu o relevanta mai mare pentru oameni).
Deputatul PNL George Scutaru, secretar al Comisiei de Aparare, si-a avertizat ieri partenerii democrati ca declaratiile unora dintre liderii lor privind asa-zisa decizie a Aliantei de a nu se mai face comentarii pe marginea legilor privind securitatea nationala nu au nici o baza reala.
Las justitia sa-si spuna cuvantul si dupa aceea voi face mai multe comentarii", si-a justificat Stelian Dutu atitudinea destul de rezervata.
Fara comentarii acide, fara rasuflete de usurare, ingandurati si obositi, social-democratii stau acum intre dosarele pitite de Nastase si pofta de revansa a lui Iliescu.
In ceea ce priveste posibilele critici si comentarii ale gestului sau de a se inscrie ieri in PD, Dorel Onaca a afirmat ca nu functiile sunt cele pe care le doreste.
"Cel putin pana la aderare, subiectul retragerii de la guvernare nu ar mai trebui reluat, pentru ca o eventuala iesire inaintea aderarii Romaniei la UE ar putea sa atraga comentarii negative la adresa noastra", a declarat sambata purtatorul de cuvant al conservatorilor, deputatul Bogdan Ciuca.
Sedinta de Consiliu Local Eforie de maine se prevesteste a fi una aprinsa si, cel mai probabil, presarata cu tot felul de comentarii in stilul caragialian, deja consacrat, al consilierilor in cauza.
Ba mai mult, Videanu considera ca liderii PNL ar trebui sa se abtina de la prea multe comentarii pe marginea acestui subiect.
Iar de aici pana la alte certuri si comentarii mai mult sau mai putin legate de sedinta... doar un pas.
Predispusa la confidente cu o puternica inclinatie spre fabulatie, se simte satisfacuta numai cand interlocutorul e de o totala disponibilitate, aoordandu-i nelimitata incredere si renuntand la comentarii.
Constienti parca de impactul nimicitor pe care il poate avea asupra destinului acestui popor felul in Alianta isi gestioneaza criza interna, conservatorii, maghiarii sau Vadim Tudor s-au abtinut de la critici sau comentarii.
2 comentarii pentru Gabriela Negreanu - totul sau nimic 1. Guido - aprilie 29, 2010 la 1:14 pm Multumesc pentru articol (avea ochii verzi).
Postam ceva, dansul comenta, se isca un tavalug, uneori cu comentarii semnate de personajele noastre din basm. Apoi decupam un fragment, i-l trimiteam, il publica in rubrica noastra.
google-analytics.com