Cautare

513 de rezultate pentru "comentarii" (3.37 secunde)
“Nu ne-a placut niciodata sa facem comentarii vizavi de ceea ce se intimpla in alte partide, dar nu putem face abstractie de ceea ceea ce se intimpla in PNL, care este principalul partid de guvernare.
El a subliniat ca astfel de comentarii sunt inacceptabile, iar relatiile interinstitutionale nu se construiesc pe sentimentele sau resentimentele demnitarilor.
Iesirea conservatorilor de la guvernare readuce subiectul pe agenda politica, dar de data aceasta, paradoxal, cei care au sustinut cel mai mult ideea anticipatelor, democratii lui Traian Basescu, sunt cei mai rezervati in a face comentarii, pe motiv ca PNL si PD au ratat oportunitatea organizarii alegerilor inainte de termen.
La Bruxelles, au existat comentarii ca ar fi fost numita in functie ca urmare a presiunilor politice ale francezilor. Adjunctul sefului de cabinet este germanul Jochen Richter.
Astfel, autoritatilor de la Kiev li s-a solicitat sa nu continue lucrarile de adancire a canalului pana nu se consulta cu partea romana in vederea gasirii celor mai fiabile solutii pentru acest proiect, sa organizeze consultari publice cu populatia din zonele potential afectate de proiectul ucrainean (atat din Ucraina, cat si din Romania) si sa prezinte Romaniei solutia adoptata, in vederea formularii de propuneri sau comentarii pe marginea acesteia de catre autoritatile competente de la Bucuresti.
Ministrul a mai precizat, pentru a spulbera astfel posibilele comentarii ale unora, ca un gest ca al lui - acela de a recunoaste greseala si de a demisiona - ar trebui sa devina gesturi "normale, intr-o tara normala".
"Din punctul meu de vedere, nu exista niciun fel de comentarii, orice speculatii pe tema asta sunt de alta natura, care urmaresc alte intentii.
Cu toate acestea, scrutinul senatorilor a starnit comentarii. Discursul senatorului Corneliu Vadim Tudor, presedinte al Partidului Romania Mare, a tinut capul de afis al dezbaterii, rezultatul fiind unul potrivnic puterii.
Un purtator de cuvant al senatorului Hillary Clinton a refuzat sa comenteze aparitia spotului, iar reprezentantii campaniei lui Obama nu au putut fi contactati imediat pentru comentarii.
Daca i s-a parut deplasata decizia lui Tariceanu, nu avea decat sa demisioneze si apoi sa faca comentarii", a adaugat vicepresedintele PNL.
In timp ce democratii au anuntat ca se abtin de la orice comentarii pentru a respecta sarbatoarea Floriilor, iar peledistii au respins formula propusa de Tariceanu, conservatorii si peremistii au declarat ca vor respinge categoric o structura guvernamentala in care se va regasi si UDMR.
Prin vocile liderilor de la centru, PD si-a precizat deja punctul de vedere, acela ca nu vom participa la instalarea noului cabinet, pentru a nu mai oferi clarvazatorilor motive pentru comentarii inerente.
Pana atunci insa, si mai ales in virtutea zilelor de sarbatoare, acestia au refuzat sa raspunda anumitor comentarii venite din tabara liberala inca dinainte de Paste.
Dupa ce va veni, vom putea face si alte comentarii", a spus Sandru. Raportul se refera la modul in care "a ajuns bocul un submultiplu al hrebenciucului", "hrebenciucul" fiind considerat, a spus deputatul PIN, unitatea de masura a coruptiei din Romaniei.
"Eu doar ma intreb cand vrea Basescu sa faca alianta cu noi, inainte sau dupa ce ne arunca peste balustrada?", declara parlamentarul, abtinandu-se sa faca alte comentarii.
Si Mircea Toader a facut citeva comentarii vizavi de celebra hotarire a Consiliului Judetului: "Consilierii judeteni si toti primarii PD vor contesta acea hotarire.
Presedintele de sedinta, senatorul PSD Doru Ioan Taracila, le-a dat ragaz colegilor sa-si ocupe locurile sala, prezentand, de la tribuna, programul de lucru si facand tot felul de alte comentarii.
"Au fost comentarii care au accentuat negativitatea acordarii cetateniei, dar temerile de la Chisinau nu sunt indreptatite. Acest proces s-a derulat intr-un mod corect si transparent, respectand tot cadrul legislativ european", a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Vreau sa vad daca mai avem incredere in actuala echipa, sa eliminam aceste comentarii si speculatii", a sustinut Tariceanu, inainte de inceperea reuniunii.
Deputatul PNL de Galati Emil Strunga a tinut sa faca vineri citeva comentarii vizavi de Raportul Comisiei Europene de la 27 iunie.
google-analytics.com