Cautare

928 de rezultate pentru "codul" (3.79 secunde)
Ministerul de Interne vrea modificarea a 10 articole din Codul Rutier. Poliistii de la directia permise pot amenda soferii care au doua permise, unul in Romania si unul in alta tara Soferii ar putea fi anuntati pe mail cand le expira rovinieta.
Zahawi este acuzat ca a incalcat Codul Ministerial in legatura cu un litigiu cu fiscul. Sunak a dispus investigarea lui Nadhim Zahawi pentru a se stabili daca acesta a incalcat Codul Ministerial.
Codul bunelor maniere primeste un update in ton cu vremurile. NYT a publicat o lista cu 140 de reguli moderne de eticheta.
Desi nu precizeaza cum ar trebui tinute mainile pe volan, Codul Rutier stipuleaza ca reprezinta contraventie lasarea libera in timpul conducerii a volanului autoturismului, aceasta fiind pedepsita cu amenda din clasa I de sanctiuni (2-3 puncte amenda).
Asta se intampla deoarece Codul rutier prevede ca un punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim pe economie. ... Asadar, in functie de clasele de sanctiuni prevazute in Codul rutier, soferii vor plati in continuare:
571/2003 privind Codul Fiscal si proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.142/ 2004 pentru suspendarea aplicarii prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.101/2004 privind preluarea de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a unor creante fiscale asupra societatilor comerciale Rafo SA si Carom SA Onesti.
Parvulescu a aratat ca actiunile in instanta se bazeaza pe trei articole din Codul Civil si pe un articol dintr-un decret emis in urma cu aproape 50 de ani referitor la protectia unor drepturi civile.
Funar considera ca membrii Guvernului pot fi incadrati conform unor articole din Codul Penal la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si a intereselor publice.
Executivul a aprobat ieri proiectul de lege privind modificarea Codului Fiscal. Actul normativ urmeaza sa fie trimis parlamentului spre dezbatere si aprobare, astfel incat noile reglementari sa intre in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2007.
Intrebat daca sanctiunea ar trebui sa-i priveasca pe membrii CNSAS care s-ar face raspunzatori de furnizarea de informatii sau si de cei care le primesc, senatorul a raspuns ca in Codul penal se prevede ca, in cazul unei infractiuni, pot exista autori si coautori.
Intrebat daca sanctiunea ar trebui sa-i priveasca pe membrii CNSAS care s-ar face raspunzatori de furnizarea de informatii sau si de cei care le primesc, senatorul a raspuns ca in Codul penal se prevede ca, in cazul unei infractiuni, pot exista autori si coautori.
Videanu a adaugat ca, incepand cu 1 ianuarie, cele 300.000 de firme care nu si-au inregistrat la Registrul Comertului Codul Unic de Inregistrare vor fi desfiintate, deoarece termenele prelungite la nesfarsit pentru aceasta operatiune nu faceau decat sa dea posibilitatea unor fraude fiscale majore.
571/2003 privind Codul fiscal. La solicitarea grupurilor parlamentare PNL si PD se va lua in discutie si modificarea Regulamentului Senatului si al Camerei Deputatilor.
contributia unei companii mari la primarie este lunara,zilnica, pentru ca sunt taxe si impozite in Codul Fiscal care vin catre bugetul local fara a mai trece prin Bucuresti...
In denunt, Basescu este acuzat de savarsirea mai multor infractiuni prevazute in Codul Penal, in cazul apartamentului din Strada Mihaileanu, iar Parchetul ICCJ este rugat ca, in acest caz, sa procedeze “conform Constitutiei si legilor“.
Codul muncii si cota unica de impozitare intens criticate in alta ordine de idei, atit deputatul Mihaela Rusu cit si senatorul Sever ster au criticat introducerea cotei unice de impozitare si modificarile ce se intentioneaza a fi aduse Codului Muncii.
"Codul Muncii nu este facut pentru patron” Sindicalistii sint nemultumiti ca prin modificarea Codului Muncii propusa de Guvern sint eliminate drepturile privind obligativitatea negocierilor colective, contractul de munca pe perioada nedeterminata este inlocuit cu cel pe perioada de 24 si 36 de luni, se permite munca suplimentara fara acordul angajatului si se elimina participarea sindicatelor la stabilirea unor norme de munca civilizate.
"Dar a da sentinte, a pune incadrari in Codul Penal, este un abuz al oricarei comisii parlamentare. Cand am vazut sentintele care erau puse, citite de o sefa de comisie, nu de un judecator, am avut senzatia ca s-a intors vremea Anei Pauker", completa Basescu.
14/2005 pentru modificarea formularelor declaratiilor de avere si declaratiilor de interese adoptarea unui pachet de legi care vizeaza demnitarii, cum ar fi Codul etic al parlamentarului, declaratia de avere, declaratia de cadouri si chiar o lege privind raspunderea parlamentarului pentru legile pe care le voteaza.
google-analytics.com