Cautare

928 de rezultate pentru "codul" (2.81 secunde)
Codul galben emis pe 8 ianuarie este deocamdata valabil pana la ora 22.00. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00.
Codul fiscal le permite contribuabililor sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit pe care il datoreaza statului catre organizatii neguvernamentale pentru sustinerea activitatii acestora, precum si pentru acordarea de burse private.
Deci minim codul de genul 750, 585, etc, sau 14 k/ 14kt , 19k, 18 kt, trebuie obligatoriu sa existe. ... In general, codul singur nu reprezinta o garantie.
Daca impozitul unic nu-i un capat de tara pentru Opozitie, restul de modificari avute deja in vedere pentru Codul muncii, de exemplu, ar putea sa nasca in sanul Opozitiei, si nu numai, o reactie prompta de respingere.
Pentru ca persoana care face inselatoria, odata ce primeste chitanta de la tine, are codul de retragere a banilor si numele persoanei respective. Nu ramane decat sa-si faca un buletin cu numele de pe chitanta, spune codul si tu ramai fara bani.
Scumpiri, modificari care se prevestesc a fi negre pentru Codul Muncii, amenintari ale sindicalistilor… Guvernul - mut si surd. ... Modificarile propuse de Ministerul Muncii, referitoare la Codul Muncii, sunt considerate, pe buna dreptate, injuste pentru angajati.
Un scriitor de romane de actiune, pe numele sau Dan Brown, a reusit sa ravaseasca prin romanul sau “Codul lui Da Vinci“ intreaga lume crestina.
In Romania, sistemul fiscal modern a fost imbunatatit de Codul Fiscal. ... 4 din Codul fiscal este inscris clar principiul stabilitatii fiscale (Dar, ce mai?
Dupa ce a fost amanata de trei ori pe motiv ca urma sa primeasca unele modificari, legea de modificare a Codului Fiscal a trebuit amanata si a patra oara, de aceasta data din cauze procedurale.
Codul Rutier amendeaza mai dur agresivitatea la volan. Agresivitatea la volan costa intre 580 lei si 725 lei. Nerespectarea prioritatii poate sa fie amendata cu pana la 1.160 lei.
Pina atunci ne vom ghida dupa "Codul lui Ionut Popescu ", adoptat in vara de Parlament, dar contestat atit de Opozitie, cit si de Putere, premierul Tariceanul executindu-l chiar public pe fostul titular de la Finante.
Mult-trambitata premiera de la Cannes a filmului Codul lui Da Vinci s-a dovedit, dupa parerea criticilor de film si a jurnalistilor de specialitate, un mare bluf.
La trei zile dupa aparitia recomandarii Comisiei Europene apare si ministrul finantelor publice, Sebastian Vladescu, cu Codul Fiscal. Iar Codul Fiscal majoreaza tot felul de taxe si impozite, introduce cateva taxe noi si nu majoreaza TVA-ul.
Romania lui 2006 se bazeaza in continuare pe Codul Penal din 1968. ... Adoptat de Parlament, Codul Penal a fost promulgat de Ion Iliescu.
Pe seama celor care cumpara. Si s-a decis, prin Codul Fiscal, introducerea taxei speciale. ... Codul Fiscal abia a fost publicat. Urmeaza si altele.
Marcel Ciolacu, declaratii de ultima ora. Coalitia vrea sa schimbe codul fiscal. Ce decizii vor fi luate
Schimbare in Codul Rutier: Soferii din capitala vor intalni un nou tip de marcaj care ii va obliga sa opreasca cu trei metri inainte de semafor
Codul rutier s-a modificat din nou. ... Mai mult, omul este convins ca romanii ar trebui sa-i multumeasca (sic) pentru ca a schimbat codul rutier de unul singur.
Numai Codul de Procedura Penala s-a schimbat in ultimii ani de vreo cinci ori. ... Acum se modifica din nou Codul Penal si se doreste ca procurorul sa nu mai poata da mandat de retinere.
Numai Codul de Procedura Penala s-a schimbat in ultimii ani de vreo cinci ori. ... Acum se modifica din nou Codul Penal si se doreste ca procurorul sa nu mai poata da mandat de retinere.
google-analytics.com