Cautare

928 de rezultate pentru "codul" (3.18 secunde)
Sistemul fiscal de la ei nu s-a modificat de zece ani, in timp ce la noi, numai anul acesta, Codul Fiscal s-a schimbat de trei ori.
Sectiunea A contine alte date de identificare a platitorului cu informatii precum codul CAEN sau daca plateste sau nu contributii de accidente de munca.
125/2011, care a modificat Codul fiscal, pana la data de 30 iunie, persoanele fizice cu activitati independente vor depune acele declaratii tot la sediul CJP Dolj, dupa care aceste atributii vor fi preluate de organele fiscale teritoriale.
Premierul Ponta a anuntat ca printre modificarile aduse azi pe Codul Fiscal se afla si prevederea prin care veniturile de pana la 65.000 euro pe an obtinute din drepturi de autor sunt scutite de TVA, informeaza NewsIn.
"Inseamna sa cumperi tot un fel de vinieta pe care o pui in geam, si cand treci camera de luat vederi iti ia codul de bare si iti ia banii din cont automat. Codul de bare il cumperi tot de la benzinarii", a precizat Dan Sova.
Cota standard de TVA va scadea la 20% de la 1 ianuarie 2016 si la 18% de la 1 ianuarie 2018 Cota standard de TVA va scadea de la 24% la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 18% incepand cu 1 ianuarie 2018, a anuntat miercuri ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, in cadrul sedintei de Guvern in care au fost prezentat proiectele de modificare pentru Codul Fiscal si Codul de procedura Fiscala.
48 din Legea 571/2003 privind Codul fiscal si normelor metodologice date in aplicarea acestuia, conditiile generale pe care trebuie sa le indeplineasca cheltuielile aferente veniturilor, pentru a putea fi deduse, sunt: ... - cheltuielile cu amortizarea, in conformitate cu reglementarile titlului II din Codul fiscal , dupa caz;
In urma demersului Asociatiei pentru Tehnologie si Internet (APTI) pe langa autoritatile romane pentru modificarea taxei pentru publicitatea pe Internet, Parlamentul a votat in data de 24 mai 2005 modificarile cerute de aceasta asociatie la Codul Fiscal.
Mesajele vin chipurile din partea unor banci occidentale si solicita date strict confidentiale cum ar fi codul numeric personal, numarul cardului bancar, precum si codul PIN al acestuia.
Nucleul gamei de mijloc se ascunde sub codul RV630 si va include initial doua modele:
Pentru a intra în posesia premiului, li se cerea sa achizitioneze, din cel mai apropiat loc, o cartela în valoare de 21 de euro si sa trimita codul de reîncarcare la numarul de la care primisera SMS-ul, în termen de 30 de minute.
In cazul platii cu cardul, codul va fi primit pe e-mail. Codul de acces este valabil trei zile, timp in care utilizatorii pot urmari filmul de cate ori doresc.
- Licenta retail pentru Windows 10 Professional la doar 10.2 euro - Licenta Office 2016 Home and Student la 15.48 euro - Folositi codul ARE10 pentru reducere!!! ... Folositi codul ARE5 si pentru cele 2 licente de mai sus.
Istoricul Jay Kennedy de la Universitatea din Manchester, care a dat lovitura anul trecut dupa ce a dezvaluit ca ar fi spart codul din scrierile celebrului autor, a publicat recent un manual pentru a decodifica adevaratul inteles al vechilor scrieri platoniciene.
In Codul Deontologic al organizatiei, din martie, avem un articol care prevede obligativitatea de a face cunoscut public sponsorizarile pe care medicii le primesc. Transformarea intr-o norma a acestor reglementari din Codul Deontologic al Colegiului Medicilor din Romania este binevenita", a spus Astarastoae.
• pe cutia produsului falsificat nu apar codul de culori si codul de bare.
Ei ma intreaba daca vad codul binar. Da, vad codul binar. Ei sunt calatori in timp... Ei sunt aceiasi cu noi.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Codul etic al profesorilor ", pe care o puteti citi in continuare. Zilele acestea, Codul etic al profesorilor se afla in curs de finalizare.
Prevederi care stabilesc varsta legala pentru casatorie exista in Codul civil si nu pot fi dublate de interdictii speciale. ... 272 din Codul civil reglementeaza concret acest aspect.
Referitor la toate aceste aspecte, asa cum bine se cunoaste, in data de 4 decembrie a.c., Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat ca fiind neconstitutionale articolele 211-217 din Codul de Procedura Penala.
google-analytics.com